Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv.Van egy i9505 ös független telom.Gyári 5.0.2 van rajta.Viszont nekm nem elég gyors a telo.Tudtok ajánlani rá valami olyan romot amivel gyorsabb stabilabb lenne??
Köszönöm
-
válasz
awakening87 #56748 üzenetére
H
-
Azt szeretnem kerdezni hogy egy nordic 5.0 rol amit odinnal felraktam vissza tudom álitani gyari 4.4 re mindenfèle kockázat nèlkul??T mobilos I9506 rol van szó.
-
I9506 on nàlatok se mükodik lolipop alatt a tàvirànyito rész???Kk alatt tökèletes volt!Most meg nem jo.....
-
Linkelne valaki egy 5.0. át i 9506 ra mer a sammobile n lehetetlen letölteni
Köszi
-
Szerintetek odinnal feltakhatom az 5.0.1 et minden fèle mentès nèlkul..I9506 os om van 4.4.2. vel se roit semmi...Siman fel lehet ugy rakni a lolit?Nem lesz gaz ?
-
9506 ra lessz egyáltalán 5... frissités????????:'(
-
Ertem..jah es neha szokott olyat csinalni hogy a gyari idojaras widget teljesen fekete majd a betuk feheren mintha ki lenne cenzurazva...ez mitol lehet???volt valakinek ilyen problemaja?
-
Sracok a par mapos s4 lte m nagyon hamar merul...vigyem vissza boltba?t web shop bol rendeltem...
-
Sziasztok.T mobilos I9506 ra nem tudjatok mikor lesz Lolipop???:/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest