- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
#58074112 #54769 üzenetére
Szar tokba volt csak ennyi mondok, nekem szombaton egy házibulin repült ki a zsebemből olyat pukkant a telefon 90% ban biztos voltam benne hogy szarrá tört, még rá is tapostam kicsit. mikor megfogtam fél szemmel mertem ránézni..
de a telónak kutya baja nem lett! Én csak a gyári Samsung protective cover plus tokra esküszöm! [link] ez volt a 4 ik esése és túlélte... király anyagból van gumis az oldala! a hátulja meg kemény. Nem olyan fos ropi mint a ssspigen tokok.. kijelző védőfóliából is csak gyárit. Nem kell a csuda üveg ocsmány vele a teló.
-
sanca2213
csendes tag
válasz
#58074112 #54769 üzenetére
Csak az üveg tört össze(és érzékeli,h érinted, reagál is rá) vagy az LCD is tönkrement?(nem érzékeli az érintésed)
Mert ha csak az üveg tört össze akkor azt kb egy tizes korul meguszod. Nekem csereltek az uveget(feketèn),nem sokkal kesobb vittem szervizbe és nem kotottek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest