Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
matkesz20
tag
Visszaraktam 4.3-mat azóta valamennyivel jobb, szerintem meg lesz most 5óra is
De még nem laktam vissza teljesen, xposed stb.. csak a felesleges alkalmazásokat töröltem.
Wifivel viszonylag nem rossz az akkuidő, de adatforgalommal van az, hogy merül 30-35%-ot is 1óra alatt.*A kijelzőidő képét nem adta be, de az 2óra 1perc.
-
-
matkesz20
tag
Nekem KK alatt egyszer sikerült 5óra 30perc (netezes,video) de már max 4-4,5óra sikerül.
Az gravitybox wanam szívhatja az akksit?
És ez wifivel, adatforgalommal borzasztó ott 30-35% ot merül 1óra alatt és csak netezek meg zenéthallgatok.Van most olyan lolli ami stabilabb lenne mint valamelyik KK?
Engem a Lolliba a Kamera zavar nagyon, hogy KK alatt 1mp alatt bejon, lollin meg vagy 5-6mp-et is várni kell rá. -
matkesz20
tag
Megéri még a 4.3mat visszrakni? jobb a 4.4-nél? Akkuidőben pl?
Van olyan aki használja még ezt? -
matkesz20
tag
válasz
bjergerking #55870 üzenetére
én is ugyanezt csináltam, csak még gravity box és wanamot használok
, reméljük hamarosan jön az 5.1
-
matkesz20
tag
Tegnap 31%-on voltam kikapcsoltam kivettem az akksit, bekapcsoltam es 38%, ma is megcsinaltam ugyanezt csak 40% korul megint töltött 7%-ot.
Valaki megtudná mondani ez mitől lehet? Akksit kellene már cserélni? a kijelző időm 4,5-5,5 óra szokott lenni. Októberben vettem a telefont. Vagy ez nem akkumulátor probléma? -
matkesz20
tag
-
matkesz20
tag
nem drága, én is vezeték nélkülit hasznalok, az a battery case, amibol a 2700mah-es 4500kb, ami nekem van 4500mha-es az meg 6500kb
http://m.ebay.com/itm/400843883506?nav=SEARCHvan flip tokosban is, nekem anelkuli van.
Erre gondolt?(nem tölt valami gyorsan, de arra teljesen alkalmas ha mar 5% korul vagy es nem akarod hogy lemerulj es kibirja hazaig a telefonod)
-
matkesz20
tag
megcsinálom recoveryből
köszi!
-
matkesz20
tag
válasz
chubby2o6 #55264 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/150509/Screenshot_2015-05-09-20-12-56_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150509/Screenshot_2015-05-09-20-13-16_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150509/Screenshot_2015-05-09-20-13-05_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/150509/Screenshot_2015-05-09-20-13-24_www.kepfeltoltes.hu_.png
nekem ilyen
-
matkesz20
tag
ha nem hasznalom nem merul 1%ot sem orak utan sem, viszont most is csak a whatsappba voltam benne 2percig es 2%
a wakelockba
a whatsapp ebreszette 34x( hibernalom ezt is pedig)
naptar tarolo 9x
samsung push service 6x
greenify 4x
google 2x
play aruhaz 2x
blurbchekout 1xnem hiszem, hogy valami belenne ragadva mégis eszi nagyon az akksit valami
-
matkesz20
tag
a nova launcher mennyire befolyasolja az akkumulator fogyasztasat? vagy ugyanugy fogyaszt mint nelkule?
miota feltelepitettem 1perc 1%, ha a wifi minden kivan kapcsolva akkor is ha csak a kepernyot nezem akkor is, ez normalis?
-
matkesz20
tag
a wakelock detector es a better battery stats ugyanazt a celt szolgalja? melyik a jobb?
-
matkesz20
tag
az xposedba van olyan program amivel az ikonok meretet tudom szemelyreszabni?
-
matkesz20
tag
gravityboxnal mi az a Pie vezerlo? nekem semmit nem csinal
-
matkesz20
tag
válasz
chubby2o6 #55080 üzenetére
ez most az xpose miatt van? mert eddig csinálta, nincs erre valami kényelmesebb mód?
meg bekapcsolom hogy mutassa ki az akkutoltottseget es egy ujrainditas utan bevan pipalva ugyanugy, de nem mutatja megse. :/hú köszi
szóval az akkut is gravitybe kell, értem már, köszi -
matkesz20
tag
Feltettem az egyik legujabb Nordic KK-t, es amikor megnyomom a hangfel gombot ugye tudott egy olyat ha azt a kis beallitast jelet megnyomom kiadja a media, rendszer, ertesites hangot stb, de most hiaba nyomom azt a kis beallitas jelet egyszeruen nem csinal semmit, mit lehet tenni ez ügyben?
-
-
matkesz20
tag
Sziasztok!
Bootloop-ot kapott a telefonom(i9506) 5.0-ra próbáltam felrakni az xposed-ot, mindent úgy csináltam ahogy az le volt írva. próbáltam restoret arra sem reagált dalvik cachet, factory resetet, aztán odinnal felraktam egy 4.4.2-t kb 1 óráig csinálta de erre sem kapcsol be. Mit tudok tenni?
-
matkesz20
tag
Lolli vagy KitKat jobb akkuidoben?
-
matkesz20
tag
Sziasztok!
a sammobileon a romoknál mit jelent zarojelbe az, hogy black edition, orange... stb? Mivel masabb? -
matkesz20
tag
Sziasztok!
A képen egy ProgramData nevű mappa van megnyitva, aminek szinte minden mappája üres és 5,7gb-ot foglal. Ebbe most mik vannak? Letörölhetem? Bővítve van a telefonom,de akkor is zavar az, hogy eleve 5-6gb-ot levesz a rendszer, és még ez is levesz abbol a maradék 10gb-ból majdnem 6gb-ot. Mi a szerepe ennek a telefonon? -
matkesz20
tag
Rootolva van a telefonom (i9506) és 4.4.2 van rajta, hogyan tudom a recoveryt rátelepíteni ? letöltöm a cwm-et , beflashelem odinnal és kész? vagy másképp kell?
-
matkesz20
tag
Sziasztok!
Ha nem magyar 5.0-at toltok le akkor az egesz rendszer mas nyelven lesz? Illetve celszeru full wipeot csinalni a rom felrakasa elott? -
matkesz20
tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy linket adni s4 i9506 rootalasrol ( csak root jogra van szuksegem) ? Illetve ha csak rootolok akkor, az adatok torlodnek vagy torolnem kell őket vagy felesleges?
koszonom elore is! -
matkesz20
tag
válasz
Gedeon31 #45367 üzenetére
Figyelj vesziteni valod nincs, en sokat rendeltem ebayrol, eddig egy 800ft-os tolto nem jott meg, ha 30munkanapon belul nem jon meg a paypal ugyis visszafizeti a penzt.
az egyik haverom ugy jart, hogy megrendelt kb 30ezerert egy telot, nem jott meg neki,visszakuldtek a penzt es ra egy honapra a telefon is megjott neki -
matkesz20
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a telefont teljesen romtalanitani?
Most egy 4.4.4 van rajta, de visszaszeretnem rakni teljesen gyàri allapotba, melyik progammal es hogyan tehetem ezt meg? -
matkesz20
tag
Tudna valaki linkelni a legutolso/legfrissebb frissitest i9506 kitkathoz? (A 07.07. a a legujabb? Ha igen hol tudom letolteni) koszonom
-
matkesz20
tag
Sziasztok! Valaki tudna linkelni egy oldalt ahol leirjak hogyan kell teljesen 0rol rootolni az i9506 ot ?( probalgattam angol leiras alapjan de van az odin es hiaba vagyok download modba nem kekul vagy sargul be a kis negyzet :/) Koszonom
-
matkesz20
tag
Sziasztok!
T-mobile-os i9506ra elerheto a Kit Kat ? Ha igen hogy tudom frissiteni? Ha nem akkor ez nem is lesz elerheto?
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest