Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
válasz
Zorro(hun) #61271 üzenetére
Sajnos már nem az. A szervíz szerint alaplap hiba. 35 ezret nem fogok fizetni az alaplap cseréért. Lassan kiárulom alkatrész árban (a középkeret és az érintője tök új, alig 3 hónapos). Most rendeltem hozzá új akkumulátort. Most edzett üveg van a kijelzőn, van hozzá néhány hátlap takaróm. Így együtt csak megér valakinek egy 20-ast... De még megkérdem egy barátom, akinek szintén S4 van, hogy nem érdekli-e?
-
BrianDK
tag
Sziasztok! A múlt héten frissítettem Lollira, amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett, de már úgy éreztem muszáj volt. Pár dolog jobban tetszik, pár dolog nem, ez van. Viszont ma olyat csinált az én drágám (azért hívom így, mert ez az első telefonom, amire eddig oly' sokat költöttem, amennyit telefonra még soha), ami kicsit szíven ütött. Játék közben a kép negatív színekre váltott (tehát teljesen olyan volt, mint amikor még a régi fényképezőgépek filmjét megnézted lámpafényben). Aztán a kijelző néhány helyen elkezdett behúzni, mint amikor a régi monitorokat kezelted mágnessel... Aztán az alkalmazásokba belépve fehér képernyő.
Egy újra indítás eleinte megoldotta, de a negatív színeket ismét hozta a rendszer. Aksi ki-be után ez megszűnt, de a fehér képernyő megint előjött. Egy alkalmazást leszedtem, visszaraktam és azóta nem csinálja. Kérdés: kell-e aggódnom, hogy esetleg az alaplap szállt el, vagy lehetett pusztán az alkalmazás?Másik kérdés: rendeltem hozzá új akkumulátort, mert a benne lévő már nem bírja a kiképzést. Mivel ez is Li-Ion, ugye jól tudom, hogy formázni kell (3x maxra fel és hagyjam is rajta a töltőn 12 órán át?)
-
BrianDK
tag
Bár nem teljesen off, csak gondoltam elmesélem immár két esetem:
kb. 1 hónapja meghalt a kameramodul. Gyári szervíz azt mondta, 23000ért cseréli, kb. 2 óra alatt. Rendeltem hozzá gyári kameramodult, amit egy független szervíz 5000ért szerelt be kb. 5 perc alatt.
Ma reggel úton melóba hallottam egy pattanó hangot, azt hittem rámentem valamire. Mikor bent melóban ránéztem a kijelzőre látom, hogy az érintő az egyik oldalától elindulva berepedt. Előbbi szervízben tokkal-vonóval 23500ért cserélik helyben megvárható (Budán). Akit érdekel privátban küldöm az elérhetőségüket. -
BrianDK
tag
Tegnap néhány fénykép elkészítése után vettem észre, hogy a képek - akár a gyári, akár más fotós alkalmazással lövöm őket - olyanok, mintha a homályzónában készültek volna. A kamera üvegét már lehetőségeimhez mérten megpucoltam. Tudtok valamilyen megoldást?
-
BrianDK
tag
Sziasztok! A mai napon lecseréltem a jól szolgáló azonban kicsit megöregedett SGS3-at egy ilyen készülékre. Eddig azt hittem, az SGS3 gyors, most megtapasztaltam, hogy ehhez képest nem is volt annyira. Nyilván van még innen is feljebb, de ez tetszik. Azt hiszem jó ideig elegendő lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest