Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaurac
tag
válasz
cstibikeee #56774 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben tiltsd le a szoftverfrissítés app-ot.
-
zaurac
tag
Melegedés mennyire probléma nálatok? Nálam mintha sokkal jobban melegedne újabban,de lehet h.KK alatt is melegedett csak nem figyeltem ennyire. CPU-Z 65 fokot is mért jópárszor. Normális ez?
-
zaurac
tag
válasz
Trespa #56279 üzenetére
Nekem is fél éves,kicsit paráztam is
,de xda-n is sokan írták h. odinnal nincs baj, viszont aki mókolgatta a bootloadert (odinnal másikat tett, stb ),annál ugrott. Van még egy módszer, ami nekem új volt: KIES/Smartswitch-ben a "vészhelyzeti visszaállítás, inicializálás ",ez visszateszi a KK-t is imei és sorozatsz. alapján,ha saját telódnak megfelelő hivatalos Lolli még nem jelent meg.
-
zaurac
tag
-
zaurac
tag
9515 Lolliról próbált már vki. downgrade-et? Ugrasztja a knoxot, vagy van rá esély h. nem?
-
zaurac
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Gondolkozom egy ilyen telón,de nem találok itt a fórumban sem infót arról,h. a 9515-re feltehető-e GPE rom, kompatibilis-e a 9505 romok-kal,m. úgy látom a specifikációjából,h. ugyanaz, vagy van különbség? LG G2-nél jobb esetleg (tudom,h. a SOC gyengébb ) ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest