Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
MHL kábel nincs sajnos...
-
törölt tag
Eléggé fogalmatlan vagyok... Nincs valami egyszerű többgombos lehetőség?? Megpróbáltam videók alapján resetelni de nem hinném h sikerült...
-
törölt tag
Sziasztok egy kis segítséget kérnék...
Betörött a telefonom kijelzője és be sem kapcsol a kijelző. Minden más hibátlanul működik, de utánané sztem és úgy látom h nincs értelme új kijelzőt venni bele, így az eladás mellett döntöttem. Az a problémám h azért a személyes adataimat törölni szeretném a telefonról, de nemtudom hogy hogyan lehet kijelző nélkül factory resetet nyomni... Valaki tudna valamilyen megoldást kijelző nélküli esetekre??Köszi előre is. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok.
Sajnos mostanában a balszerencse sújt. Tegnap kb fél méterről kicsúszott a zsebemből a telefon és berottyant a kijelző, pedig elég erős tokban volt plussz még vettem rá ilyen hiperszuper kijelzővédő karcálló tűzálló ütésálló... védőlapot is. Na mindegy lényeg a lényeg h betörött a kijelző. Tavaly év végén vettem a tmobilnál azon a bizonyos feketepénteki akció során. Sajnos biztosításom nincs rá, gondolom a garancia nem cseréli a kijelzőt, talán még a samsung külön garanciájával kezdhetek valamit de azt is kétlem. Na már most 2 lehetőségem maradt ha a samsung sem tud segíteni.
1. Tmobilnál megcsináltatom 3x összegért de a garancia megmarad
2. Elviszem maszekhez és ő megcsinálja x összegért de a gari bukott
Mit gondoltok melyik a jobb megoldás? Hozzátenném hogy az akció során 50ezer volt a teló és nem kívánnék még 50et rákölteni mert mondjuk az már 1 új telefon ára... Van valami ötletetek??Kérlek segítsetek...Köszönöm. Bocsánat ha off topic -
törölt tag
Sziasztok! Hol es milyen vedotokot es kijelzovedot erdemes venni a telefonra??Biztositva nincs, de ezekkel akarom magam nagyjabol megnyugtatni. Lattam csomo videot valamu Nillkin 9h boritasu vedouvegrol,eleg biztato. Kb ilyesmire gondoltam, a tok meg ne durungitsa el a telefont, felreertes ne essek, nem dobalni akarom szoval nem kell atombiztos vedelem. Tippek?? Linkek?? Koszi. Magyar oldalak is johetnek, nem szeretnek 1 honapot varni a cuccra... Koszi
-
törölt tag
Hali, nekem is sikerült a t-mobilos black friday keretein belül egyhez jutnom, de nem tiszta a dolog... Ez most az i9506??Nem sok info van a t-mobilnal...Ez most 4mag * 1,9 vagy 2,3? Snapdragon 600 vagy 800? Miben különbözik az i 9505 az i9506 es az i9515?? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest