Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
koszi az infokat az uj frissitesrol.
MAS:
latom szoba kerult a garancia.
szoval csak reszben fedi a valosagot a konkluziotok.1.) a jotallas csak 1 ev.
igy a masodik evben igen is joggal kerhetik a szamlat, mivel a jogszabaly a szavatossagrol maskep rendelkezik.2.) a samung Mo-nak nyilvantartasa van a samsung altal forgalomba hozott telefonok imei szamairol.
ennek ismereteben +abban az esetben, ha okkal felteheto, hogy a javitasra leadott keszulekhez hamis jotallasi jegyet csatoltak (pl. egy 3d szemuveg gar. jegye is ugyanolyan, mint a telefone) akkor joggal kovetelhetnek egyeb bizonylatot, es ha nem tudja az ugyfel bemutani, akkor jogosan tagadjak meg a javitast. -
HUTCHDB
nagyúr
olvasgatok, hogy milyen jo lett az uj frissitessel a telefon.
valoban, tenyleg erdemi javulas van lag es kamera teren? -
HUTCHDB
nagyúr
probalkozom ide a MA-ra belepni, de az istennek nem tudok.
az email cimemet, jelszomat beirom az " ok" gombra hiaba kattintok (pontosabban tapizgolok) nem tortenik semmi.
ujrainditas, bongeszo adattorles is volt, de semmi.
egyebkent meg minden mukodik a bongeszoben.... -
HUTCHDB
nagyúr
no meherkezett az s4-em, sajnos a nyomogombnal ontesi hibaja van....
kesobb teszek fel rola kept, hogy lassatok.
a keszulek amugy szep, a kejelzo ehesz jo iranyba mozdult el, viszont a mukodesevel nem tulsagosan vagyok megelegedve.
mondjuk ezek meg elso benyomasok.... -
HUTCHDB
nagyúr
latom csak ram utalgatsz, es etikatlannak erzed azt, amit csinalok, vagyis amit eletemben eloszor tettem.
nem vagyok fiatal, eleg sok termeket vettem mar eletemben, soha nem eltem ezzel a lehetoseggel.
mint ahogy irtam mar tegnap is, sok sok penzt adtam mar egyebek mellett a t-mobile-nak, a htc-nek es a samsungnak is.
evente csereltem a felso kategorias tv-t, (samsung, philips) es max 4-5 havonta csucsmobilt.
mindig mindent kifizettem, mint a katonatiszt.
miert erzed azt, hogy ha mar kaptam egy hibas htc-t, es nem azonos modellre cserelem, hanem a konkurencia modellere, az mar pofatlan, elfogadhatatlan?
es megmobdom oszinten egy csepp lelkiismeretfurdalasom nincs, es szerintem ezek utan, hogy ezeket leirom, meg plane nem, ha megis a htc mellett dontve az s4-et is visszakuldom.
hagy valasszam mar azt, ilyen arkategoriaban, amit nyugodt szivvel hasznalhatok honapokig, vagy esetleg evekig...
ha megtenned leallhatnal errol a temarol, mert en nem csak a jogaimat ismerem, hanem eddig az osszes kotelessegemet teljesitettem az emlitett markak, szolgaltatok fele! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Sz.Miki #4698 üzenetére
sajnos tévedsz!
a one-ban nem lesz jobb kamera (számomra), nem lesz nyitott a bootloader ( a HOX-ban mai napig nincs megoldva) kijelzőt sem lehet cserélni (számomra nem túl jó választás az lcd) és az akkuidő javulásban sem bíznék.
a lányom HOX-a max 2 óra kijelzőt bír......a megelégedettségem az s4-el majd eldől, lehet összességében igen is megtudok vele békülni.
az árról meg írtam, amikor arról beszéltem, miért maradhat az s3.
jelenleg olyan helyzetben vagyok, hogy van lehetőségem ezeket a lépéseket megtenni, és nem hiszem, hogy ezzel óriási profitveszteséget okoznék ....gondolok itt a t-mobile-ra, vagy akár a samsungra.
ha valami nem éri el azt a mércét, amit el kellene érnie egy 170 e. forintos telefonnak, miért ne küldhetném vissza?ilyen elven azt a felhasználót is is le kellene gusztustalannak hordani, aki egy leejtett és a keretén sérült telefont kijelzőbeégésre hivatkozva szervizelteti.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Sz.Miki #4693 üzenetére
ez is vélemény....de nem értem, hogy neked ebben mi a gusztustalan?
ha neked nem teszik miért nem vitted vissza?
nem értelek......azt egyébként ne feledd el, hogy amiket te felsoroltál, az igen is javíthatóak.
ráadásul 3 éve vagyok samsung felhasználó, az esetleges kezdeti nehézséget ellenére, a mai napon, ha megnézek egy s1-et, s2-őt, vagy s3-at a kategóriájának legjobb telefonjai.
és egy év múlva az s4 is az egyik legjobban optimalizált telefon lesz príma hardverrel. -
HUTCHDB
nagyúr
te hogyan választasz?
mások leírásai alapján?
én saját tapasztalatok alapján döntök...vagyis még úgy sem tudok, mert jó lenne egy összegyúrt telefon!
értem, amit írsz, de már ha x tíz éve előfizetője vagyok a t-nek, akkor miért ne használjam azt ki, hogy 1-1 hétig kipróbálok egy telefont, és amelyik tetszik, azt megtartom?
ezt egyébként más-más terméknél is szokták alkalmazni, nem egyedi eset. (ha nem tetszik, akkor pénz visszatérítési garancia)
szóval nem én vagyok az aki kihasznál mást, hanem én vagyok az, aki most egy kicsit visszakér abból, amit eddig kifizetett, mint a katonatiszt! -
HUTCHDB
nagyúr
de most én erről tehetek?
a one-t minden képen kle kell cserélnem, mivel sok a kidolgozási hibája.
most vagy ismét one-t, vagy másik telefont választok.
ha van lehetőségem, akkor miért nem próbáljam ki az s4-et?
az is lehet, hogy marad....(#4688) Pastika!
nekem volt...jó telefon, DE:
kicsi kijelző, kicsi kijelző, kicsi kijelző.
a zárt rendszerről és a megváltoztathatatlan külsőről ( felhasználói felület) már nem is beszélve. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ThorsHUN #4684 üzenetére
nincs elköszönés...csak most másik telefont próbálok ki, amire lesz 8 napom (internetes váráslás lehetősége)
de, ha már utaltál arra, hogy mi az ami nem tetszik a one-ban, és minden képen írnom kellene valamit, akkor: kamera, (fényképező és videó is) kijelző, (számomra túl szürkés) akkuidő, (sIII-tól gyengébb) zárt bootloader lenne az, amit ellenérvként megemlítenék. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #4682 üzenetére
nehéz döntés ez. (kínunkban már nem tudjuk mit csináljuk....
)
ONE: a minőség pazar, a sense pazar, viszont itt ott vannak hibák, amik valakit zavarnak valakit nem.
szóval most kipróbálom az s4-et, így, hogy egy Deák Ferenccel olcsóbb lett, de lehet hogy végül marad az s3.
jelenleg az árak elég magasak, és az újdonság meggondolatlan tízezrek kidobására unszolják az embert.
lehet 1-2 hónap és beáll a rendes ár, vagyis a 140-150 e., de ehhez addig ki kellene bírni.
mondjuk van 3 előfizetésem, vagyis 3 x 8 napom a próbákra! -
HUTCHDB
nagyúr
jól látom, hogy majd 20 ezer forinttal kerül kevesebbe a t-nél az s4?
no lehet megrendelem..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #4106 üzenetére
ez a feher tok, feher keszuleken tenyleg jol nez ki!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3902 üzenetére
hú...én lemaradtam nagyon!
nem úgy volt, hogy nem lesz cm s4-re? -
HUTCHDB
nagyúr
mit szoltok hozza ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Terraxx000 #2930 üzenetére
igen, ez nagy szemetseg a pannon gsm reszerol!
errol egyebkent mar itt a forumon esett szo!
nem kell ketsegbe esni, kerni kell a premium szervizt!
helyszinen javitjak, nem kell var od, es addig is hasznalhatod! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kissandras20 #2604 üzenetére
mazlista!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kissandras20 #2600 üzenetére
honnan, honnan, honnan...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2403 üzenetére
az s4 videozasi kepessege milyen?
nyilvan van nalad "EGY" masik telefon....ahhoz kepest erdekelne! -
HUTCHDB
nagyúr
nem, én debreceni vagyok, és két különböző tulajnak nyomkodtam meg a telefonját, akik már 1-2 napja használják.
egyik hibátlan, (ugyanolyan mint amit először próbáltam) másik laggos, itt-ott akadozós.....
szóval értetlenül állok a probléma előtt!(#2349) akoska07!
de őszintén, miért jó, ha belső memóriád van, ami ráadásul irreálisan sok sok ezer forinttal kerül többe, mint amit valójában ér?
ebben nem egyezik a véleményünk.... -
HUTCHDB
nagyúr
amatőr nem vagyok!
nézz utána az itteni írásaimnak (is).
azt nem értem, hogy korábban amikor kipróbáltam semmi gondot nem tapasztaltam, viszont ma érezhetőek voltak a laggok, DE CSAK AZ EGYIK KÉSZÜLÉKNÉL...
pedig ellenőriztem a beállításokat, sőt a "fejlesztői lehetőségeket" is, de minden úgy volt, ahogy kell.
ezért nem értem, hogy hogyan van az, hogy 2 különböző viselkedést tapasztaltam. -
HUTCHDB
nagyúr
lagg, nem lagg.....
ma kipróbáltam 2 (azaz kettő darab) s4-et.
az egyik hibátlan volt, semmi akadás, semmi gond, (azonnali csere az s3-mamra) míg a másik pontosan olyan volt, mint amit itt negatív hsz-okban korábban lehetett olvasni....
én ezt nem értem!
segítsetek! -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
no és ehhez mit szóltok?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Poplacsek #1906 üzenetére
ahogy néztem a One képeket, az is majdnem jó... lenne, de ahogy FRG írta, meg kell vele tanulni fényképezni.
az s4 viszont alapból jó.
mondjuk már az s2, s3 is jó volt, ezt csak űberelni lehetett...és szerintem sikerült is!
viszont nappal a pixel hiány nagyon is hátrány a htc-nél, mosódott szélek, kevés részlet, stb. DE ahogy írtad, este viszont pazar képeket tud készíteni a konkurenciához képest!
a videója szerintem viszont gyenge, főleg, amikor szemből kap fényt...na mindjárt keresek hozzá videót ... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #1888 üzenetére
hát igen...
nem csak neked:
egyébként a képeknél én spec. (lehet bennem van a hiba) a kép közepére próbálom helyezni a fontos dolgokat, így a tök.met érdekli, hogy mekkora a látószög.
ha meg tájat akarok fotózni, arra van más megoldás....
a minőség viszont megkérdőjelezhetetlen!
nyilván van jobb (valami nokia lumia.... bocs, de a pontos számát nem tudom), de ez azért már mindennapi amatőr fotózásra pontosan, hogy tökéletes! -
HUTCHDB
nagyúr
én ahogy írtam is tegnap, készítettem vele képet, ami tényleg brutál volt.
sajnálom, hogy nem csináltam s3-al is, mert akkor itt közé tudnám tenni.
azt jó lenne kiértékelni.
migabi24, jó lenne ha esetleg csinálnál ilyen összehasonlító képeket.muveszur és a többiek!
hagyjátok...... -
HUTCHDB
nagyúr
nekem s3-am van.
jó telefon ez, de az s4 jobb!
kipróbáltam, mindenben jobban teljesített...és sehol nem volt semmi akadás....igaz én bontottam ki az original dobozából.a hsz-e arra irányult volna, hogy én olyat sehol nem olvastam, hogy lefagyott, vagy újraindult volna az s4, szerintem ez már túlzás!
-
HUTCHDB
nagyúr
nem akarok nagyon off lenni, de aki ilyen bemutatókra, esetleg különböző "többtelefontismegfoghatok" helyre eljár, azoknak ajánlom a sony zászlóshajójának a megnyomkodását.
érdemes megnézni, hogy ott van-e lagg + akadás... -
HUTCHDB
nagyúr
mar az ikszedik ilyen hozzaszolast olvasom.
amikor en kiprobaltam, nalam semmi gond nem volt, sehol nem laggolt, igaz en csak s3- hoz vagyok szokva, ahhoz tudtam hasonlitani.
egyeduli "hibakent" a zarkepernyo feloldasat tudom felhozni, ami kb. 1,5 mp volt.
de ez ilyen az s3-an is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vertigo #1797 üzenetére
latom utana olvastal az objektiv es a szubjektiv jelentesenek, es igy tovabbra is tartod, hogy amit leirtal itt az s4 topicban: "ez egy idegesito laggos sz@r." az egy objektiv megnyilvanulas volt, vagyis nevezhetnenk axiomanak is....
flame?
en?
nem te?
keress utana az i topicban en mikor irtam ilyen jellegu hsz-t....a "vegyel vissza" gondolom annak szol, hogy te 100%- ig biztos vagy abban hogy amit felvetettem dolgokat, atgondolva teljesen biztos vagy magadban, mind a keszuleket, mind pedig a szohasznalataidat illetoen.
hat en ehhez mar ezek utan nem nagyon tudok mit hozza tenni!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vertigo #1793 üzenetére
hogy mit ne keltsek?
ember, ki vagy te itt?
ha valaki nem azt irja, ami neked tetszik, akkor az mar flame?
az objektiv szo jelenteset meg javaslom, hogy az ertelmezo keziszotarban tanulmanyozd!
parhuzamosan - hamar a kezedben van- nezd meg a szubjektiv-et is!csodabeallitas?
tudod te egyaltalan mit kerdeztem?
latom fogalmad sincs!
az ios beallitasi lehetosegeit meg nagyon nagy kar volt megmelitened, mert ugye az gyakorlatilag nincs!
egyebkent nezted, hogy minden gyari allapotban van-e, vagy csak ugy ahogy volt felkaptad.....
ki tudja, hogy elotted aki nyomkodta a telefont mit es hol allitott at...mert felvilagositalak az s4- en van mit! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vertigo #1786 üzenetére
eros tulzasokba esel!
i5 utan nekem az s3 is szuper, nem hogy az s4.
a tw nem egy tul gyors "launcher", de azert lassunak az egesz telefont nem neveznem.
a fejlesztoi beallitasokban az animaciok milyen allasban voltak?
en nem ertem hogy egyesek miert keverik az apro indulasi akadasokat lassusaggal..
a lagg meg szerintem itt ott az almanal is jelen van, csak nem a scrollnal, hanem ha mar dolgoznia kell a rendszernek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Burt1793 #1739 üzenetére
Elso nagyon nagy különbség a kijelző minősége.
Az s3 gyorsabb mindenhol, ez főleg böngészőben es nagyobb hw -t igénylő játékoknál jön ki.
Nem tudom, nekem a fenykepezoje is jobbnak tűnik... es akku időben is jobb.
Nem offolok tovább, azért az s2 összességében gyengébb telefon. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #1723 üzenetére
azért szerintem, ha lesz az s4-re 1-2 frissítés és úgy lépsz vissza s3-ra, igencsak nézeget majd az ember, hogy most mi is van....
minap volt a kezemben egy s2, és s3 -hoz képest igen gyengus.
ráadásul, ha használ valaki valamilyen funkciót is, ami mondjuk az elődben nincs, akkor aztán még jobban tudja zavarni.
nálam ilyen a szemfigyelő...vagy fene sem tudja hogy hívják az s3-ban.
bármely telefonnál zavaró (főleg böngészésnél) hogy még végig sem olvastam az adott oldalt már le is kapcsol a kijelző....
szóval összességében, minden használt ficsörrel kell majd erről véleményt mondani. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #1712 üzenetére
En tegnap kipróbáltam az s4-et.
Nekem tetszett, jo kívül, belül, az ár, viszont más tészta.
Nyilván nehany 10 perc nyomkodas után nem lehet érdemi következtetést levonni, de jobb volt minden szempontbol.
A kamera szerintem jobb képet csinált, kar, hogy nem készítettem ugyanazon dologrol s3-al es s4-el 1-1 kepet.
Viszont az is teny, hogy s3 utan nem ereztem azt, mint s2 s3 valtasnal.
Annyival nem jobb.
A fo gond az, hogy nem ugy ment a teszt, hogy a jobbat hasznaltam es ugy vettem kezbe a regebbi (elvileg rosszabb) modellt.
Általánosságban ki lehet jelenteni, hogy a visszalepest jobban erzi az ember, mint az elorelepest.
Összességében kijelentem, hogy MOST nem veszek.... -
HUTCHDB
nagyúr
én is olvastam, így nem tuti!
kali linkelt egy elég komoly cikket, ahol viszont egyértelmű volt az, hogy az octás kapja minőségibb DAC-ot!szerk:
itt is van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
erikthekippa #1499 üzenetére
root máris.....az komoly...
a játékok az IOS-t szeretik....!
mondjuk egérmozi méretű kijelzőn játszani..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #1491 üzenetére
ezt hogy érted, hogy a minimum fényerőn romlik a minőség?
(#1488) Gizmo94!
ezt mondom, hogy sok potenciális vevő lép vissza pontosan emiatt.
meg sem fordult volna a fejemben, hogy ne cseréljek ....150 körül mint ahogy írtam már itt is lenne....ű
amit most írok, azt úgy írom, hogy akinek nem inge, nem veszi magára!
szóval szerintem nagy mellényúlás az ár, és kihasználják a mára márkává kinőtt galaxy s nevet.....
ennyiért az értelmesebb, reálisan gondolkodó vevőket elveszíti a samsung (vagyis a t, telenor, voda), mert 2k körüli összeget biztos, hogy nem ér!
legalább az s3 ára marad normális áron! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gizmo94 #1484 üzenetére
sokkal jobban ereztem volna magam, ha az elozo szeria arait kovetik, ami 140-150e volt a sajat csomagomban.
ha ennyi lett volna, akkor mar azt nyomkodnam...de szerintem eleg sokan vagyunk igy ezzel.
az arkepzes biztos nehez szakma es meg van az alapja ennek a magas arnak (gondolom igy is viszik majd) de az ismeroseim kozul tobben leptek vissza a dragasaga miatt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #1470 üzenetére
nekem + pozitiv volt a velemenyem.
nem laggolt sehol, egyedul a kepernyo feoldas volt 1-1,5 mp.
szepen mozog az.
hiaba nyitogattam meg mindent, nem lassult es azonnal ment minden.
a kijelzo igy s3 mellett tenyleg nem volt nagy szajtatos, a feheret sem lattam erosebbnek.
a kulso viszont szebb, a hatlap is legalabb kulonleges.
a keret nem fem szerintem.
a fenykepezo is nagyon jol mukodott, szep kepeket keszitett!
en osszessegeben lecserelnem.
viszont a kulonbseg nagyon sok.
abbol siman lehet venni egy tab-ot.....
szoval az s4 jobb telefon, de nem 100 ezerrel! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1441 üzenetére
most hivtam a debreceni t-pontos baratomat...(fonok
)
semmirol semmit nem tud..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1439 üzenetére
nem tudod videkre is kuldenek?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1334 üzenetére
te mikor veszed at a szerkezetet?
mas:
tegnap neztem meg, hogy az elofizetesemhez tartozo ar kedvezotlenebb, mint ha most mennek be az utcarol.
lassan 4 eve vagyok a t-nel es aranykartyas is 3 szammal a 4-bol.
en nem ertem, miert kell az ilyen ugyfeleket elengedniuk...
anno a voda volt idiota az arakkal, tobbert adtak 2 eves huseggel a telefonokat, mint a gyari fuggetlent.
a telenor nem nagyon szimpatikus szamomra, mondjuk emlekezetem szerint 1995- ben voltam az elodjuknek elofizetojuk egy kihuzhato antennas motorola-val.
viszont ketsegtelen, hogy most az s4 legjobb aron naluk van!
viszket a tenyerem, igazabol valtanek sIII-rol, de at kell ezt jol gondolni, mert tenyleg ugy van, ahogy zack irta, hogy a kozel 2k mar tul van azon a hataron, hogy csak ugy beleugodjunk.
ha 150 korul lett volna, mar szerintem nekem is hozna ma a futar.... -
HUTCHDB
nagyúr
de elmeletileg samsung keszuleket hasznal.
a feletodott gyari idojaras widget miert lenne idopocsekolas?
ahogy olvasgatom a cikket, egyre jobban fröcsögèsnek èrzem....ma delutan beszeltem a t mobile- os ismerosommel.
azt mondta, hogy a heten ki sem lehet majd probalni, mert uzletbe nem fog erkezni a holnapi premier ellenere sem.
pedig mar nagyon szeretnem kiprobalni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest