- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makra79
csendes tag
válasz
Mangerd #5450 üzenetére
Én mostmár tényleg nemértem,miket írtok én elsők között vettem a t-nél semmi bajom vele sőt 5-naponta töltöm akkoris még van rajta,vagy ti kamuztok,vagy én jól kifogtam.
Ma emiatt tesztelve tényleg nyúzva utolso töltés 3n7:43 aksi szint 29%
Tehát nemértem a napi töltést4-5 napot kényelmessen bírja nálam.
-
Vangelis
félisten
válasz
Mangerd #5424 üzenetére
Hivatalos levélre xart sem fognak írni. Nekem is törölték először aztán el akartak kérni két évnyi havidíjat előre. Pedig én csak egy év hűséggel vettem volna.
FB-n én leírtam az esetet de ott sem jött érdemi válasz.
Talán ha ti is leírnátok páran felfigyelnének rá.
Én is írtam a hatóságnak. Remélem lesz belőle valami. -
zola-
őstag
válasz
Mangerd #5402 üzenetére
Sziasztok! A mai nap folyamán pont ugyanígy jártam a TELENORRAL. Megrendeltem a netshop-ból ezen a hihetetlen akciós áron kínált telefont 135k..... Ez volt délelőtt, majd délután egy gép felhívott és közölte, hogy a rendelésemet törölték.....Erről ennyit. Amúgy gondolhattam volna....HUMBUK
-
Robertoq
őstag
-
LuXAA
csendes tag
válasz
Mangerd #2826 üzenetére
Itt lesznek a lepesek:
1. Toltsd le ezt (Ez a ROM): http://www.hotfile.com/dl/209471799/b08e334/I9505XXUAMDN_I9505OXXAMDB_XEF.zip.html
2. Toltsd le ezt (Ez a Root), fajl neve (I9505_CF_AUTO_ROOT_MODIFIED.tar.rar): http://d-h.st/Cda
3. Toltsd le ezt (Odin): http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315
4. Tomoritsd ki mindharom fajlt egy konyvtarba
5. Telefont inditsd download mode-ba: Hangero le + Home Gomb + Power gomb. Mindezt hosszan
6. Odin indit, PDA-ba tallozd be a I9505XXUAMDN_I9505OXXAMDB_I9505XXUAMDN_HOME.tar.md5 fajlt, utana nyomj egy startot
7. Ujraindul, frissiti az alkalmazasokat, utana megint telefon kikapcsolas
8. Telefont inditsd download mode-ba: Hangero le + Home Gomb + Power gomb. Mindezt hosszan
9. Odin indit, PDA-ba tallozd be a I9505_CF_AUTO_ROOT_MODIFIED.tar.md5 fajlt, utana nyomj egy startot
10. Telefon elindul, kesz a ROOT-olas
11. Ezutan majd feldob olyan uzeneteket, hogy nem megbizhato szoftver, ehhez ki kell torolni nehany fajlt.
12. Root Explorert inditsd el, ha nincs felrakva, akkor telepitsd fel
13. Nyomj ra a Mount R/W gombra
14. Menj ide a konyvtarra: /data/data/com.sec.knox.seandroid, ezt nevezd at erre: 000.com.sec.knox.seandroid
15. Menj ide a konyvtarra: com.sec.knox.store, ezt nevezd at erre: 000.com.sec.knox.store
16. Menj be ide: /system/app/ es torold ki ezeket a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk, KNOXStore.odex
17: Telefon ujrainditas es kesz is -
zseko
veterán
válasz
Mangerd #2625 üzenetére
Nálam x-plore filekezelő a telefonon (nagyon jó, még a TC-től is jobb) a gépen meg egy megosztott mappa írási joggal, és úgy másolok. Vagy a FileExpert, és ott a telefont lehet megosztani ftp-n, aztán a pc-n TC-vel egy ftp kapcsolatot kell létrehozni a FileExpert által kiírt módon és akkor a pc-ről lehet másolgatni. Mindkettőnek van előnye-hátránya, kinek hogy tetszik jobban.
(#2623) KAMIKAZE_HUN nekem a hátlap az egy olcsó gagyi tejfölöspohár műanyag benyomását kelti, de úgyse azt nézegetem, a többi az rendben van.
-
Robertoq
őstag
válasz
Mangerd #2585 üzenetére
Lehet bizony, nekem ez a kedvencem az S4től
Milyen telefonról váltottál amúgy? S3-hoz képest javult valamit, de azért van még hova fejlődni -
zseko
veterán
válasz
Mangerd #1693 üzenetére
200-as és túlforgalmazás nélküli csomag már jó. Opera minivel rengeteget lehet spórolni az adatforgalmon, cserébe nincs flash, és pl. az itt lévő smiley-ik és a kapcsolók (Félkövér, Dőlt, stb) sem működnek. És kb. egy napot bírnak ki, tehát naponta töltheted.
(Ha végre valamelyik gyártó rászánná magát és nem a vékonyságra gyúrna rá hanem beáldozna a vastagságból mondjuk +2-3mm-t és 2-3 napig kibírná a telefon ugyanolyan használat mellett, szerintem jópár vásárlója lenne.)
-
Burt1793
veterán
válasz
Mangerd #1690 üzenetére
Bocs, nekem Nokia 5800-am volt, amin elvileg ugyanaz a rendszer volt, mint a Satio-n. Most elolvastam a mobilarénás satio tesztet, hát, nem tetszik Bochának a készülék... volt egy ismerősömnek ilyen telója, én akkor el voltam ájulva tőle!
Vicces, hogy 2009-ben a 600 MHz-es procira azt mondja, hogy csúcshardver, ma meg az összes ebben a topikban fórumozó sírva fakadna tőle!Lényeg a lényeg, készítsd elő a gmail-es e-mailcímedet, első bekapcsnál be kell majd írnod, innentől kezdve mentheted a névjegyeket és minden adatodat (naptár, térkép...) a google szervereire, ami nagyon praktikus.
A programokat a google play-ről tudod majd letölteni, ennek a használatához is kell a google fiók (voltaképpen mindenhez).
Van amiben lassabbak az androidos mobilok, pl a tárcsázót nem mindig hozzák be rögtön, igen, még az s2, s3 se alap rommal... ez szomorú, mert a symbianos kütyüknek ez ment anno!Igen, telepítést én is wifiről intézem, de netezgetés operával, facebook, email, viber simán belefér az 500 megába. Nekem egyébként lassítják, de nem mindig kerül rá sor
-
zseko
veterán
válasz
Mangerd #1690 üzenetére
Amire androidnál figyelj, hogy szereti a netet. Tehát ha a csomagod nem ilyen, vagy kevés netes, akkor célszerű lekapcsolni az adatforgalmat mert érhetnek meglepetések számlázáskor...
Nálam havi 500MB-os csomagnál már sose volt kikapcsolva, az nagyjából már bőven elég mindenre, persze kivéve youtube és egyéb nagyforgalmú cuccok (mint pl. a market-ből telepítés), ezeket wifin intéztem.
-
Burt1793
veterán
válasz
Mangerd #1681 üzenetére
Szerintem nincs nagy különbség használat közben symbian és android között, mármint ugyanúgy van kezdőképernyő widgetekkel, illetve menü. Az biztos, hogy a Satio után megváltás lesz, minden tekintetben.
Nagyon egyszerű alapszinten/normál használat mellett a touchwiz kezelése, minden adja magát.Az Xperia Z-s kijelző betörésről én írtam. Az lehet, hogy csak egy egyedi eset, mert nem műszálas nadrágban volt az illető, tehát elvileg nem az okozta a vesztét, hogy kipukkadt a kijelző
(mert ilyenre van példa, hála a kapacitív kijelzőknek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest