- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Srácok! Az S4-eshez lehet csatlakoztatni pendrive-ot? S ha igen, mivel, illetve az azon lévő zenéket, videókat le lehet játdszani róla?
Előre is köszi a válaszokat!
-
majestic
őstag
Gyors segítség kellene. Erre tudnátok gyors véleményt mondani légyszi:
-
majestic
őstag
válasz
robi baggio #3844 üzenetére
Beállítás/Eszközök/Biztonság? Mert nekem ott nincs ilyen opció...
-
majestic
őstag
Megtudná nekem mondani valaki, hogy hogyan lehet gyári állapotba visszaállítani a telcsit?
-
majestic
őstag
Tudnátok ajánlani nekem egy jobb billentyűzetet, mint ami a gyári? Valami iPhone-osra vagy HTC-re gondoltam.
-
majestic
őstag
válasz
Daryl Dixon #2760 üzenetére
Először nem akarta a jót, mostmár minden ok, műxik!
-
majestic
őstag
válasz
robi baggio #2768 üzenetére
Engem is, de nagyon!
Esetleg priviben súgjátok meg, légyszi!
-
majestic
őstag
Milyen progival lehet távírányítani a tv-t? Csak azt ne írjátok, hogy a WatchON-al, mert azzal csak azt tudom beállítani, hogy milyen tv-akarok írányítani és kész!
-
majestic
őstag
Srácok!
Az ezen az oldalon lévő Firmwarek mind hálózatfüggők???? Vettem egy telcsit, amit függetlennek adtak el, de nekem van egy gyanúm, hogy trés csak. Hogy lehet (más szólgáltató kártyája hiányában) kideríteni, hogy független-e?
Ez a firmware verzióm: i9505xxuamdf
Segítsetek légyszi, mert akkor megyek vissza és csinálok nagy balhét!
-
majestic
őstag
Na én is megvettem a telcsit és mindjárt lenne egy érdekes kérdésem:
A telefon Ausztriából származik, független, én bontottam ki. A telefon ki akartam próbálni, hogy van-e új szoftver és azt írja ki, hogy Ez egy módosított eszköz. Szoftverfrissítés nem elérhető. Ugyanakkor a Kiesben a legújabb szoftververziónak írja ami rajta van....
Ez nálatok is így van?
-
majestic
őstag
Akkor nekifutok mégegyszer!
Lenne valaki olyan kedves (aki ért is hozzá) viszonylag egyszerüen leírni, jogy van-e ennek a készüléknek olyan baja (hardveres), ami miatt nem javasólt a megvétele? Mert ugyanis ma este hozzájuthatnék egyhez de pénzt nem szeretnék kidobni, illetve nem a szervízbe szeretnék kezdeni vele...
Esetleg fontos lehet, hogy iPhone 5-ösöm van, ergo mint user ehhez fogom hasonlítani a masinát.
-
majestic
őstag
Olvasom itt a fórumot amióta létrejött, de ennyi vegyes felvágott véleményt még nem láttam sehol... Lenne valaki olyan kedves (aki ért is hozzá) viszonylag egyszerüen leírni, jogy van-e ennek a készüléknek olyan baja (hardveres), ami miatt nem javasólt a megvétele? Mert ugyanis ma este hozzájuthatnék egyhez de pénzt nem szeretnék kidobni, illetve nem a szervízbe szeretnék kezdeni vele...
Esetleg fontos lehet, hogy iPhone 5-ösöm van, ergo mint user ehhez fogom hasonlítani a masinát.
-
majestic
őstag
Nem tud valaki olyan helyet, ahol 2 kiegészítőt tudnék venni "normális" áron? Ez a HRM (szívritmus ellenörző) és az S-Band (karpánt) lenne.
Köszi
-
majestic
őstag
válasz
carpediem007 #2519 üzenetére
Nem azért de úgy tünik, hogy rengeteg a hibás készülék..., vagy csak nekem tünik így? És mi van ezzel a különböző színű csikok megjelenésével? Ez úgy mindenkinél jelentkezik?
-
-
majestic
őstag
Akadna itt egy olyan kedves emberke, aki le tudná tölteni nekem a Samsung SmartView 4.0.2-es verziót (ingyenes) és feltöltené valahová, hogy leszedhessem? Az én telcsimre nem engedi letölteni, de megy rajta.
Előre is köszönöm!
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha külföldről veszek telefont (Németország, Ausztria vagy Anglia), akkor lesz-e benne magyar nyelv alapból?
Köszi
-
majestic
őstag
Korábban volt egy 9505 és 9500 összehasonlítás videó. Légyszi írja már le valaki érthetően, hogy melyik a jobb akkuidőben és gyorsaságban...
Köszi
-
majestic
őstag
válasz
Richard #1978 üzenetére
Na én azt mondom, hogy attól fogva, hogy megjelenik a magyar hivatalos Samsung 2 éves garis, rá 2 -3 hétre nem fog többe kerülni, mint 160-170. Erre fogadni is merek bárkivel.... Addig ugyanis rengeteg kintről behozott db. elkell, a kereslet drasztikusan csökkenni fog. Pont ez volt a Note 2-vel!
Itt a PH-n máris van egy magyar forgalmazó cég, aki 179.990-ért hoz kintről bármelyik modellt! Nem nehéz megtalálni
-
majestic
őstag
Akciós
[link]
-
majestic
őstag
Na én is bementem az Árkádba és vagy 10 percig nyomogattam a kirakott (229.000 FT) fehér készüléket. Nos, nekem nemrég volt még egy Note II-esem, ahhoz képes biztos laggol. A képernyő szép, az alkalmazások (előre telepítettek) nagyjából normálisan indulnak, talán lehet azt mondani, hogy nem laggolnak. A „fémcsík”, az biza kurv@ra nem fém, ezt kb. 1 km-re is látni (hogy erre hogy állíthatta a „Samsung illetékese”, hogy fém, azt csak ő tudja…)
Egyszóval: nagyon csalódtam, már megvettem a bőrtokot, a memkarit és meg is rendeltem két helyen is. De ebből valóban csak akkor lesz vétel, ha már vagy kijavítják a hibákat (laggolást), vagy megjelenik egy másik változat…
Apropó, mikorra ígérik a cseppmentes változatot? tud erre valaki mondani valami biztatót?
-
-
majestic
őstag
Segítsetek légyszi megérteni: az I9500 és a I9505 között lényegében az a különbség (használhatóság szempontjából), hogy nem lehet használni az az itthoni hálózaton az LTE-t? Mert engem ez teljesen hidegen hagy... Viszont ha a hangchip jobb, illetve a 8 magos proci jobban fogyasz, illetve teljesít, akkor inkább azt választanám! Tehát ha I9500-ast vennék, attól még itthon telesen normálisan tudom használni, ugye?
-
majestic
őstag
Azt hiányolom, hogy most már jópár fórumtársnak van telcsije és szinte semmi élménybeszámolót sem lehet olvasni! Légyszi, írjatok!
-
majestic
őstag
Akinek már van, esetleg megoszthatná:
1. A keret fém-e vagy műanyag?
2. Üzemidő: hogy bírja?
3. Milyen az összeszerelés minősége?
4. Laggol?
5. WiFi jobb-e (erősebb, érzékenyebb) az S 3-ashoz képest?
6. Hogy lehet rajta futtatni az IGO-t? Nekem Note 2-em van, az megy rajta vagy át kell csak írni valahol valamit? -
majestic
őstag
Tud valaki függetlent GSM boltból, nem találok egy helytt se...
-
majestic
őstag
válasz
ForRedGlory #1072 üzenetére
Na de a dobozt azért nem bonthatom ki, hogy megnézzem, hogy karcos-e, stb., nem?
-
majestic
őstag
Na én is megrendeltem 2.980.- első fizetés és 24 havi/7.690.- részletre
Ami viszont érdekes dolog: a faszi azt mondta, hogy GT-9500-es jön hozzájuk... Na amikor mégegyszer rákérdeztem, hogy biztos?????, na ekkor kért egy kis időt és kivártatva visszaszólt, hogy nem biztos a 9500, nem tudja senki a műszaki részlegen sem
, még 1 db. próbakészülékük sincs! Viszont azt is mondta, hogy ha nekem nem lesz megfelelő, akkor NEM KELL kifizetnem a futárnak és visszaviszik!
Na ennyit tudtam segíteni ha valakit érdekell a dolog
Ja és 26-ára igérte és azt mondta, hogy akkor derül ki, hogy belefértem-e az első 100-ba!
-
majestic
őstag
válasz
torrente777_ #1049 üzenetére
Olyan soká? Az oldalon az van írva, hogy a várható kiszállítás 26-a...
-
majestic
őstag
Senkit sem akarok elkeseríteni, de mint VIP előfizető felhívtam őket és azt az információt adták, hogy nem hivatalosan sem tudják megmondani az árát és ami a leszomorúbb: az előrendelést tudtukkal leghamarabb május elejére, közepére fogják felvenni.... Erre én mondom a pasinak, hogy a két konkurens cégnél már 2-3 nap múlva kapható lesz és már áraik is vannak, na erre elképedt...
Gáz van a trénél is...
-
majestic
őstag
Na azért szerintem mivel Samsung fan az illető, nem alázott, hanem csalódott... Én sok helyen olvastam, hogy a két gép között nagy a különbség és (kövezzetek meg) el is hiszem! BIZTOS hoznak be 8 magosat nem hivatalosan, én ezen cikk után tuti nem veszek 9505-öst...
-
majestic
őstag
válasz
Robertoq #885 üzenetére
Így van! Az 1+1 mindig boltira szokták írni. Azt kell megkérdezni, hogy magyar Samsung garancia van-e rá! Az pedig 2 év gyártói magyar Samsung garinak hívják. A GSM garancia általában szart se ér! A hivatalos magyar gari esetén (ha regisztrálsz a Samsung Magyarország oldalán) kapsz még grátusz + 2 hónap garit és ingyenesen futár jön ki az elromlott telcsiért, elviszi és javítás után visszahozza! A GSM-ből elhajthatnak bármikor, a hivatalos gari esetén pedig kötelesek mindent megjavítani, stb.
Azt pedig, hogy magyar hivatalos garanciás-e nagyon egyszerűen tudod megállapítani: azt mondod a pasinak, hogy amíg odaérsz ne nyissák ki a dobozt. Amikor pedig kinyitja előtted, a dobozból magyar nyelvű garanciát kell kivennie hologrammal a tetején... Ja és a dobozban magyar nyelvűnek kell kennie a leírásnak! Ezt törvény írja elő, ilyen egyszerű!
-
majestic
őstag
válasz
ForRedGlory #840 üzenetére
Nem a Samsung első embere de legalább annyira hülye ahhoz amit csinál, mint a vezető. Ismerek párat közöllük és innen a fórumról szerintem a legkevésbé hozzáértő is 1000x többet tud a Samsung mobilokról, mint ők...
Nézzétek csak meg az interjút vele, elképesztő értetlenség rí le a fejéről! Arról nem is beszélve, hogy egy alkesz...
Egyébként a keret szerintem se fém (sajnos)...
-
majestic
őstag
Egyébként a szolgáltatói és a független telcsik között a frissítések más-más időpontban jönnek ki? Vagy egy új verzió frissítése minden készülékre jó?
-
majestic
őstag
Lenne két kérdésem:
A Bluetooth 4.0 csak az alacsony energia fogyasztásban különbözik a 3.0-tól vagy a hatótávolságban is? Mennyi lehet a hatótávólsága a 4.0-nak?
A másik kérdésem, hogy az S-Band-re a Samsung képviselője azt mondta, hogy az szívritmus is fog mérni, én erre csak a HRM-et találtam alkalmasnak a neten. Tud valaki erről valami biztosat?
-
majestic
őstag
Na érdeklődtem a tréseknél észt az infót kaptam, hogy a hónap végén már kapható lesz a telefon. Ami ennél kicsit érdekesebb infó kehet, hogy és most idézem: az ár a Note 2-es jelenlegi előfizetéséhez lesz majd a legközelebb.... Magyarúl kb. 130-140.000.- szerintetek ez elképzelhető?
-
majestic
őstag
Engen hidegen hagy az LTE, nekem sokkal fontosabb hogy a 4 vagy a 8 magos fogyasz kevesebbet, ergo melyikkel megy tovább a telcsi... Ha ez kiderül, azt veszem meg! Ja és 170-ig tuti lemegy 2-3 héten belül a megjelenés után, addig meg csak kibírom!
Valaki nem tudna BIZTOSRA utánna nézni ennek az FM chip létezésének??? Én sajna nem találok erre semilyen "bizonyítékot"!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest