- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #15571 üzenetére
Én a legutolsó hivatalos rommal se bírtam lenyelni a laggot, ezért lett htc one
-
ak76
senior tag
válasz
ForRedGlory #15571 üzenetére
A névjegyzék/tárcsázó "késleltetett indítás feature" még mindig megvan.
Különösen feltűnő Nexus4 stock mellett.
De máshol semmi baj vele,megy mint a barom.Misi1980:
Természetesen,ez is egy jó ellenőrzési lehetőség,a klón nem feltétlenül fog elindulni recoveryben.
-
válasz
ForRedGlory #6846 üzenetére
alig néhány hozzászólással korábban írtam!
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #6833 üzenetére
Valóban rossz a link, nem tudom kimásolni, de ITT az eredeti iromány. (alternate link az oldal közepe fele)
Tehát eredeti érintetlen I9505XXUBMEA_I9505OXABMEA_DBT.zip rom, gyors letöltési linkje.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
ForRedGlory #6829 üzenetére
Keresőbe írd be, linkeltem tárhelyről.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Mi lett végül a megtartós? One? Nem csodálkoznék.....
-
válasz
az utolsó t-mobile verzióban (xxuame2/xxuame2/tmhame1) tudok segíteni, ha kell.
-
Vagany
őstag
válasz
Attól függ... A MEA romhoz van fentebb is gyors link.
#6770 -
válasz
napközben nekem is lassú volt, többször meg is szakadt, de hajnalban gyorsan lecsúszott.
melyik firmware verzióra lenne szükséged?
ja, hogy eladó az s4? akkor csak hotfile van, ráadásul tömörítetlen 2.47 gigabyte méretű verzió... -
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5070 üzenetére
Az lesz, bár ki akartam húzni a helyszíni javításig ezt a szerviz dolgot...
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5000 üzenetére
Sajnos nem szoftveres a probléma.
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #5039 üzenetére
nem értem ez miért okoz ekkora traumát néhol, a valódi fényképezőkön is így működik nagy százalékban ahogy itt írod, mégse nyavalygott még egy fotós ismerősöm se miatta...
-
Vertigo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5039 üzenetére
Szifonon van camera+ nevu kis app (en szinte csak azt hasznaltam, egyelore s4-nek meg baratkozom a kamerajaval, de nem vagyok elegedett en sem), avval tudsz mashova fokuszalni es mashol fenyt merni, ami baromi hasznos, viszont ha a fokusz es a fenymeres ossze van kotve az tenyleg eleg ratyi...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #5036 üzenetére
a fenymerest ugy szerettem volna mint iphoneon hogy ahova tappolok ott merje a fenyt, ez nekem nem csinalja, a mail gondom megoldodott, koszi
-
freaghill
őstag
válasz
ForRedGlory #5013 üzenetére
Mennyivel gyengébb a kamerája? S3-hoz felér, vagy még oda se?
-
baladam86
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5008 üzenetére
Hát, sajnálom. Azért az összehasonlítós tesztet megkapjuk?
-
freaghill
őstag
válasz
ForRedGlory #5008 üzenetére
Miért döntöttél így? Mi az amiért a One jobban bejön neked mint az S4?
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5003 üzenetére
Köszönöm.
-
baladam86
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5003 üzenetére
Kicsit off, de mégsem: Ennyi együtt töltött idő után a készülékekkel mi a véleményed, melyik készülék került közelebb a szívedhez? S4 oder ONE?
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5000 üzenetére
Ez a mentés és visszaállításban a gyári adatok visszaállítása?
Mindent mentenem kell hozzá? Még a névjegyeket is? Vagy ha az automatikus visszaállítás pipálva van, akkor visszaáll mindenem?
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #4989 üzenetére
Úgy hallom megoldották a túlvezérlést ami miatt az S2-vel nem tudtam felvételeket készíteni ilyen esetekben.
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #4989 üzenetére
Van ott a felvételek között sok HTC-vel készült videó is, és mintha az jobban kezelné a mélyeket.
Egyébként pedig egyáltalán nem rossz. Aki koncertre jár, az biztos nem azért videózik, hogy utána ezeket a felvételeket hallgassa otthon. Az esemény megörökítésére viszont mindkettő teljesen rendben van.
-
Mangerd
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4151 üzenetére
posta, sima bubis levél (C/5-ös talán) tértivevénnyel. Feladó Olívia Marketing Kft vagy hasonló
-
migabi24
nagyúr
válasz
Posta hozta nekem is
-
buci30
addikt
válasz
Magyar posta.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3902 üzenetére
hú...én lemaradtam nagyon!
nem úgy volt, hogy nem lesz cm s4-re? -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #3910 üzenetére
Az oké, de hozzáfér ez a verzió az említett hardveres extrákhoz?
-
buci30
addikt
válasz
Ez melyik verzióra van?
S mi az a CM10 pontosan?
Ez már főzött rom kipucolva? -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Remekül hangzik! Mennyi működik a következőkből: infra és egészségszenzorok megfelelő szoftverrel, dual shot, éjszakai mód, sport mód, AdobeRGB vagy más színhű képernyőegyenensúly, power saving mód, flash, home synch, S-Beam, Airview, extra érzékenység (kesztyű mód) stb.? Gondolom nagy részük nem de majd csak bekerülnek, elvégre hardverileg nagyon sok mindent tud az S4, csak ugye a fránya TouchWiz...
-
Muffi
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3881 üzenetére
Hát ez minden csak nem mágneses
Ez egy sima tok, annyi h ugye a hátlappal van rákell pattintani. és iylen vászonszerű, belül plüss féle anyag védi. Nekem most kezdett el teljesen lecsukodni, de ha sokáig teljesen hátra hajtod akkor mikor vissza akarod csukni nem fog rásimulni a képernyőre ahogy kéne neki... szerintem nem csak az enyém ilyen és tuti h az enyém eredeti! így visszagondolva nem éri meg a 10 ezer Ft-ot :/ viszont elég jol védi, meg szép is...de semmiylen mágnes nincs benne..:S
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #3810 üzenetére
Elsősorban a mindenkinél tapasztalt közepes vagy alacsony fényerőn történő szellemképre és szöveg elhomályosodásra elmosódásra hivatkozok ami NAGYON ZAVAR
am már megszoktam és el is fogadtam ezt a hibát. Na de valamit kell mondani. Aztán még írtam a hátlapot is mert a bekapcsoló gombnál recseg már most. Pedig ettől jobban nem lehet rá vigyázni mint amit én csinálok. Másnak a kezébe oda se adom.
Aztán 3szor a karcokról írok. Pár szót.
Ha ezek se jönnek be akkor jön a beégetés
Így de úgy kicseréltetem mert a f.... kivan hogy kiad az ember ennyi pénzt egy telefonra és csak a probléma van vele.
Adjanak hozzá a dobozában egy kijelzővédőt, plusz egy tokot ha ennyire fos az egész. -
kissandras20
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3782 üzenetére
Úgy értem, hogy vidéken anno az S3-am ugyanazon a helyen, könnyebben talált H+-t ,mint az S4. Ami nehezebben találja meg, kisebb térerővel.
-
Sword
őstag
válasz
ForRedGlory #3620 üzenetére
Beszállok seed-re én is (persze előbb le
).
Ezek a rom-ok várhatóak FOTA frissítésként?
-
ferrari1
őstag
válasz
Köszönjük!
Beszálltam én is a seedbe, 25Mbit-el vihetitek tőlem.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3656 üzenetére
Meglátom. 5 col még határeset.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #3644 üzenetére
Szar cikk volt, de miért bántod a képen lévő személyt?
Persze ha ő a cikkíró, akkor megérdemli, hogy "lefogyatékosozd" -
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #3644 üzenetére
A fájlt már áthelyeztem a laptopomra, onnan flashelem
Nem szoktam kockáztatni.
Azon a cikken én is besírtam, meg a képeken
Számomra nem volt használható írás.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #3641 üzenetére
650k-val seedelem én is, közben pedig már megy a flash process
-
robi baggio
tag
válasz
ForRedGlory #3635 üzenetére
88% és beszállok a seedbe
-
robi baggio
tag
válasz
Halihó Uram!
Ez milyen rom?sima odinos?Vodás helyett feltolhatom?
Hátha megoldja a sötétben piros kijelző gondot -
buci30
addikt
válasz
Ez nem Tré mobilos ugye?
-
torrente777_
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3605 üzenetére
Észlelési információ
Root Explorert inditsd el, ha nincs felrakva, akkor telepitsd felNyomj ra a Mount R/W gombraMenj ide a konyvtarra: /data/data/com.sec.knox.seandroid, ezt nevezd at erre: 000.com.sec.knox.seandroidMenj ide a konyvtarra: com.sec.knox.store, ezt nevezd at erre: 000.com.sec.knox.storeMenj be ide: /system/app/ es torold ki ezeket a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk, KNOXStore.odexTelefon ujrainditas es kesz is -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #3605 üzenetére
Megvan, nem olvastam figyelmesen XDA-n.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3604 üzenetére
Ez igaz. De ettől függetlenül nálunk globálisan szemlélve (még) nincs létjogosultsága illetve nem fő szempont egy LTE képes telefon.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3602 üzenetére
Mivel korlátozottan elérhető, 3 szolgáltatóból ez is csak egynél, így nem hiszem hogy perspektíva, aki nem T-s, vagy esetleg vidéken lakik. Senki sem fog akkora adatot letölteni ezeket a csomagokat használva, hogy szignifikáns különbség legyen a böngészés időben. 200-300-400MB-nál már biztos lenne szerepe, de ekkora letöltést magyar honban mindenki WiFi-n próbál letölteni a kaki csomagok miatt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #3595 üzenetére
Most én vagyok a hülye, vagy a franciák? Miért a phone-ba akarják tallózni a romot?
[link]
Nem mellesleg ezen az oldalon fent van a torrent fájl és szépen gyorsan szedi is le.
-
válasz
ForRedGlory #3550 üzenetére
Nem hiába mondta a Samsungos emberke mobilaréna Tv-be hogy a Samunál mindenki az s4 romját csinálja, ha kész lesz a mienkre is a fasza gyári rom akkor egy tized fokkal boldogabb leszek, mert így sem szar.
-
Vagany
őstag
válasz
ForRedGlory #3555 üzenetére
Brazilt? Melyik ROM ez pontosan? Nem ez a legújabb: I9505XXUAME2 ?
-
válasz
ForRedGlory #3555 üzenetére
Az ME2-es Nordic illetve osztrák romot próbálta már valaki?? Úgy látom ez a legújabb...
-
válasz
Abszolút egyetértek Veled. Max egy hónap, és egy szinten lesz a kettő. Én mondjuk soha nem rakok fel főzött romokat, de a stock-nál tuti nem lesz észrevehető különbség.
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #3552 üzenetére
Engem nem kell győzkődni , aki kiprobálja mindkettöt az nyilatkozon..
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #3552 üzenetére
Hát ez már kész röhej...
Semmi olyan nagy különbség nincs közte ami egy alap felhasználót annyira megviselne,h nem a 9500 vette szerintem. Mert még a 4 magot se fogják kihasználni nem ám a 8. De ez a futtatás már kezd fárasztó lenni kicsit. Ez arra jó, h most akinek az van elmondhatja,h "jobb" van neki. De mibe jobb arra még senki nem irt konkrétumot. Max h , jobban van optimalizálva. Ami max egy frissítés és már nem is előny. S az is biztos,h itt nálunk tuti a 9505-böl adnak el többet. De szerintem mind kettőt fogják fejleszteni. Főzött meg biztos,h mindkettőre lesz tehát...
-
manokaki
addikt
válasz
szerintem Rom frissitéssel se fogja utolérni a 9505 a 9500-at , de ne legyen igazam . Ha csak az elődőkből indulok ki és azt nézem hogy a Samu saját fejlesztésü hardverére mindig jobban optimalizálta az Androidot , mint mondjuk a többi ( HTC, LG, stb ) .. Gondolom hogy picit oda fognak figyelni az I9505-re is mert sokat eladtak belőle , de az igazi Samsu az az I9500 marad mindig !!!!!!
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3524 üzenetére
Nice!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #3526 üzenetére
ijj. Köszönöm.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #3524 üzenetére
Ezért egy nagy
pont.
Gyönyörű
De ez csak az előnézeti kép, a teljes méretet hol találom?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #3499 üzenetére
zack regi jo haverom meg iphoneos meg s2-s idokbol, az o tiszteletere csinaltam egy makrot a lencsevela retinas kijelzomrol
itt van egy par lencses kep bar ezek meg i5tel vannak de a lenyeg ugyanaz, majd csinalok persze ezzel is es felpakolom.
amugy a makro csak kb ilyen 1-2cm tavolsagrol hasznalhato, de hat pont erre is van kitalalva -
válasz
ForRedGlory #3487 üzenetére
Igen malom teteje
Vagyunk már 4en
Már csak olyan valaki kellene aki megrendeli ebayről
Bocsi csak le vagyok maradva.. Milyen frissités jött nektek? Mert nekem sajna nem..
-
AMD X2
senior tag
válasz
ForRedGlory #3386 üzenetére
Mármint a fotózáskor ott állt az elkövető!!
Jó képek és mozgalmas részt mutat a központról. (Hotel Aranyhomok- Busz végállomás-Északi térfal üzletsor.)
-
Vertigo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2744 üzenetére
htcnek lathatoan joval kisebb a framerateje, vizualisan ugy 15fpsnek hat...
...de a stab tenyleg jo lenne az s4be! -
csipuka
senior tag
válasz
Hm a HTC-nek annyi baja van, hogy nem eles. Mondjuk ez eleg komoly baj.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Nagyonjoo!! S4 vidiben 2percnél latszik az ami a htcnek nem ment
hamar összeszedte magát és ujra éles lett. HTC keves fps és kb vegig eletlen. De legalab stabil.
-
Muffi
aktív tag
válasz
Az S4 tényleg jobb.
a One nekem olyan mintha lassabban vette volna fel a videot. De a one is eleg jo videot csinal!
Koszi a videokat!
-
mondomén
őstag
válasz
S4 tényleg jobb. Viszont az a rohadt stabi jól jönne a One-ból...
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Köszi az infókat
. Igazad volt! Sokkal jobb lett így, bár annyit vettem észre hogy ha mindet +5 re rakod akkor nekem kicsit akad, ha csak green van +5 ön akkor nem akad :S , érdekes
Na de máris barátibb így
Thx!
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #2693 üzenetére
Ugyan, ne legyél ideges, csináld csak a tesztet, kíváncsi vagyok már rá
Ez a menüs dolog engem is zavar, leginkább a tudat hogy van, de mivel sejtettük hogy ez szoftveres és ez úgy néz ki be is igazolódott, így már csak várok a frissítésre. Egyébként is, összességében ~60e-ért, kártyafüggetlenül, még ezzel a javítható hibával is megérte
S2-höz képest jobb a kijelző, jobb a wifi, jobb a gps, jobb az aksiidő, jobb a fényképező, ~2,5x erősebb, feleannyiba se fáj anyagilag, pár javítható hiba nekem belefér
2h47m kijelző, 21h28m aksihasználattal, és még 39%-on van, ez nekem nagyon jó, S2-m sose bírt ennyit a 2000-es aksival és gyári rendszerrel. Mi lesz még ha lesz nagyobb aksi (remélem lesz legalább 3300-as
) talán végre valóban kibír egy teljes napot erősebb használat mellett is?
Valami eszméletlenül szépen néz ki a telefon, a hátlap viszont eléggé gáz, az lerontja.
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2693 üzenetére
Azt hittem ahhoz is köze van.
Akkor ez engem nem érdekel, mert 1 nincs fekete hátterem és nem is látom ezt ami a videón így nekem jó ez a része szerencsére. -
buci30
addikt
válasz
Ha valaki ezt kipróbálta írjon, hogy mi a tapasztalat. Kimentem a napra is ki-be kapcsolgattam, de semmivel nem látszik jobban a kijelző.
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2667 üzenetére
Na kicsit visszább...
Lehet ,hogy angolul nem tudok és nem azt kell állítani.
De akkor írd le légyszíves ,hogy értsem én is és olyan is aki esetleg nem tud angolul. -
buci30
addikt
válasz
E szerint akkor mind három szint 5-re kell állítani?
Sok különbséget nem láttok -
Def26
félisten
válasz
Akkor ezek szerint szoftveres a gond?
-
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2643 üzenetére
Szegény Samsung.Írj még ilyeneket!
[link] -
AZTA
tag
válasz
Mennyire kell ahhoz unatkozni hogy az ember belekössön ebbe a lényegtelen dologba?
-
joey04
titán
válasz
nem biztos. látod, az itteni viszonylag hc-nak mondható rétegből sem zavar mindenkit (sajnos).
-
válasz
Sajnos ez nem szoftver hiba.
-
lojza
csendes tag
válasz
ForRedGlory #2577 üzenetére
Nagyon jó képek.
-
mondomén
őstag
válasz
Tényleg szép képeket csinál. A középső panorámán bal oldalt a szőke csaj milyen vékonyka.
-
mate198712
tag
válasz
Krva jók a panoráma képek
, meg a többi is!
-
Yokayee
tag
válasz
ForRedGlory #2551 üzenetére
Dehogynem
-
carpediem007
tag
válasz
ForRedGlory #2128 üzenetére
Én is így jártam
Holnap viszem vissza az Extrémhez. Ráadásul a kijelző föntről lefele sávosodik, és mikor a billentyűzet feljön akkor egy enyhe vibrálás De ez a fentről lefele vílágosodik
S3 nak sokkal jobb a képe mellérakva. Neked mit mondtak a boltban?
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #2504 üzenetére
Boldog a szívem. Végre valami pozití tőled.
Megnéztem az én telóm csak tmobile -os. Tehát nem független.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2403 üzenetére
az s4 videozasi kepessege milyen?
nyilvan van nalad "EGY" masik telefon....ahhoz kepest erdekelne! -
Leskin
tag
válasz
ForRedGlory #2280 üzenetére
Biztosan van eltérés, akkor vehető igazán észre ha egyszerre használod a két telót amit össze akarsz hasonlítani. Sőt, egyik alkalmazásban jobban, másikban kevésbé, vagy akár fordított előjellel van. Sőt, letöltesz 5 különböző böngészőt, mind az 5 ben más lesz a pl. scrollozás "érzékenysége" ugyanazon amkészülékeny. ezek alapvetően szoftveres dolgok, LAGnak semmi köze hozzá, plusz azért is dőreség így összehasonlítani, mert nem tudjuk az adott alkalmazásban (vagy az adott készülék alap szoftverében) az adott képernyőhö tartozó egységnek mit kell számolnia, pl. hány érintési pontot néz (gőzöm sincs pl. iphone vagy s4 egyszerre hjány érintést tud lekezelni szimultán - de nem is izgat
, az érintési pontokat mekkora felületen, mennyire optimalizálja az érintés pontos pozícióját, milyen extra featureket néz meg, nem e azt akarja éppen igazábol a user amikor 5 helyen érinti szimultán stb... Szerintem hétköznapi használatban a mai csúcs mobilok mindegyike, hozza a jó szintet, abszolúte lényegtelen dolgok ezek... De nem lag
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #2280 üzenetére
Ez élethűbb. Érdemes a leírást is olvasni.
2282: Btw érdemes lenne több felsőkategóriás droidos gépet is megnézni. Persze csak akkor van értelme, ha tudsz csinálni lassított videót is mellé...
Mert bemondásra értelmetlen a "teszt", kérdés mennyire látod és mennyire zavar. Kicsit más: pl engem játékoknál sem zavar a gyengébb válaszidő, mióta TV-n játszok, nem 2ms monitoron. K*rvára nem zavar a különbség (sajnos...)
-
Dare2Live
félisten
válasz
ForRedGlory #2269 üzenetére
Jogos input lagnak szokták hívni,vszeg jobb is a megfoglalmazás mint a screen lag mert kijelző/digitalizál/proci vonalon kell keresni a hiba okát, ha pl egy egeret rákötsz az S3/Note2re akkor eltünik a screen lag azaz a "screen" szó nem mond semmit és félrevezető is lehet.
Lényeg: Itt egy összefoglaló.
[link] -
Leskin
tag
válasz
ForRedGlory #2269 üzenetére
a lag fogalmának definialására én is kíváncsi lennék...
Mert s4-en lasabb a képernyő feloldás de ahogy nézem egyértelműen az animáció lefutásnyi ez a "lag" nak nevezett dolog. A lag fogalma nagyon erdekelne mert divatos kis kifejezés lett, telefonon kb a telefon uijának késlekedésére használják, nagyjából, de használják döcögő animra, vagy egyszerűen alkalmazásindítási időre kutyaf...fülére... -
Robertoq
őstag
válasz
ForRedGlory #2257 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
válasz
ForRedGlory #2262 üzenetére
S1 = I9000, S2 = I9100
Egyiknél sincs illettve Iphone szintű minimális a "screen lag". Az S3/Note2nek ehez képest csúnya screen lagja van (és nem ezen ROMal/launcherrel nem lehet segíteni) és ahogy nézem S4nek is.
nem nehéz amúgy teszt progival észrevenni, rakj föl egyet és rakj melé egy pl S2t.
-
Leskin
tag
válasz
ForRedGlory #2262 üzenetére
Főleg nem ideális fényviszonyoknál tud brutalis javulást hozni, abban pedig az s4 roszabb mint mondjuk htc one... idealis fenyviszonyoknál s4-en már szinte elhagyható az utólagos feljavítás annyira jó a minőség
-
subset
senior tag
válasz
ForRedGlory #2249 üzenetére
Köszönjük, várjuk majd a cikket....
-
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #2240 üzenetére
Bár már ott vár a postán reggel negyed nyolc óta, érdekelne a meglátásod az S4-el kapcsolatban, mikor jössz ki a cikkel?
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2234 üzenetére
Nem kínai Tré mobil webshop rendelés... -
szaboba2
tag
válasz
ForRedGlory #2228 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
(a WP bóckodás nem jön be)
Ezért kezet csókolok Neked.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #2220 üzenetére
Igen, ezt olvastam több helyen is. Más szoftverrel gyorsabb? Pontosan mi a lassú? Fókusz sebesség, reagálási idő?
-
manokaki
addikt
válasz
Nekem is az volt az utolso , feketében , momdjuk az N9-es az egy kiugrás volt ..
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #2198 üzenetére
Milyen gyors a kamera sebessége összességében? Hallottam panaszt, h van fél mp shutter lag ill. az expozíciós idő nem a leggyorsabb. Valami nappali gyorsmozgásos helyen tudnál lőni egy fotót auto módon, sport módban (menü) illetve magas ISO értéken, mondjuk ISO400? Érdekelne milyen shutter értéket választ a készülék.
Amúgy más appot próbáltál már fotózáshoz kamerasebesség tesztelése végett? Camera Zoom FX pl.
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2201 üzenetére
A kiállított készülékek szerintem is azért laggoltak össze-vissza, mert egyszer sem indították újra
Aztán a sok user meg mindent elindított rajta, de ez akkor sem normális szerintem. Szerintetek akkor egy SW updatel ezt orvosolni tudja majd a Samsung? Én nem szeretnék romokkal játszani... csak gyári rom.
-
RECSKA
veterán
válasz
ForRedGlory #2198 üzenetére
Ráadásul biztos Ő csinálta a képet
( mint tudjuk, a nokia sokszor vetett be jó kis képmanipulációkat. lásd lumia 920...
-
skilled88
tag
válasz
ForRedGlory #2178 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest