- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértünk akkor
Egy kemény felpattintós tok minimál peremmel szerintem nem vészes ,és funkcióját ellátva is megfelelő egy nem várt ütéssel / ejtéssel szemben.
Illetve a telefon 8mm-es vastagsága sem fog megnőni 20mm-re,ahogy azt egy szilikon tok teszi vele
Nekem ez utóbbi a legnagyobb szívfájdalmam,hogy egy vékony telefonból egy "bumszli" lesz. -
Ronny3
aktív tag
" A kiemelést, aláhúzást, stb. formázásokat meg hagyd meg a moderátoroknak"
Nem tudtam, hogy tilos, ha annyira tilos lenne akkor nem tennék a szerkesztőbe eme lehetőségeket csak a moderátoroknak!
Szívesen veszem azt a szabályt, ha linkeled, hogy MIÉRT is TILOS ez??? Köszöntem!
És a szakmai jelzőt csak miattad írtam oda.. mert az a telefonnal összefüggőt, ha nem is 8 oldalas részletes teszt volt, de akkor is köze van eléggé az S4-hez! -
Ronny3
aktív tag
Nehogy azt hidd, hogy amit leírtál azzal mindenki egyetért!
Pl én meg egyáltalán nem voltam erre a válaszodra kíváncsi, mert ahogy írtad szakmai fórum, akkor írj szakmait is, ha már írsz, mert én legalább próbáltam azt is írni!
Amúgy meg ez elég érdekes: "Pláne hogy kiemelgeted, aláhúzogatod a szöveged."
Azért olyan sokat nem emeltem ki, hogy ebbe is belekössél!
A vergődés jelzőt meg kikérem magamnak és más helyett is és nem vagyok rád kíváncsi!
És az általánosítást is tarsd meg magadnak és a többeszszámot is!Szakmai: És az S4 az korántsem olyan "ROSSZ" telefon, mint ahogy azt páran itt be akarják adni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest