- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Nekem az ég világon semmi problémám nincs a 4.4.2-vel az S4-emen , söt még bugokkal sem találkoztam , volt s4-em 4.3-mal is és nem volt semmiben sem jobb !
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
FrankMonzano #35652 üzenetére
A Chrome mindig is többet evett mint a gyári böngésző..
-
manokaki
addikt
válasz
FrankMonzano #35648 üzenetére
Nekem ugyan ugy birja ,mint 4.3-mal ( s4 black edition ) a netre nem a Chrome-t használom , gyári androidos böngészöt.. igy 4,5 ora kijelző idő..( végig wifi , 2G kapcsolat.. )
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
sz.z.csicsi #35540 üzenetére
igen , néztem én is , hogy valami bumper van rajta ..
-
manokaki
addikt
válasz
supertrezi #16254 üzenetére
Ez azért van mert hirtelen levan terhelve nagyon , ha abba hagytad a játékot , megpihen és piciz összeszedi mahát ezért van utána +1-2% emelkedés..
-
manokaki
addikt
A szerviz hamarabb megvan mint a biztositás!!
-
manokaki
addikt
válasz
zsoleer #13892 üzenetére
Én a gyári böngészöt használtam rajta , nem is az hohy akad , de mondjuk betöltöd az origo.hu-t bagy a mobilarenát és lehuzod az aljára nem egyböl jeleniti meg az oldalt hanem fehér folt , ilyet az optimus G Pro-nál nem látsz., ugyanugy kezeli mint a sima hd- s S3 Lte vagy momdjuk a Htc One......
-
manokaki
addikt
Na sikerült elcserélnem az S4-t egy Lg optimus G Pro-ra , csodálkozok , hogy van telefon ami fullHD-n is ugy müködik mint a vizfolyás , nem beszélve a weboldalak megjelenitéséről , tanulhatna a Samsung az Lg-től
-
manokaki
addikt
van olyan itt akinek valojában volt mind a két változat rajtam kivül , mert az látja a különbséget és nem ir butaságokat , a tesztekről meg annyit hogy egyszer ezt sztárolja egyszer azt
-
manokaki
addikt
Én megnéztem egy reszelő segitségével a satuban és tényleg fém , a sorja teljes mértékben erre enged következtetni !
-
manokaki
addikt
2 ora 7 perc kijelző használt automata fényerőn , 70% -os akku töltöttségnél ,végig wifi használat..
-
manokaki
addikt
Pedig minnél lassabb a feltőltés annál jobb az aksinak , a gyors feltöltés röviditi az aksi élettartamát...
-
manokaki
addikt
válasz
kissandras20 #3660 üzenetére
Olyan helyen is vagy ahol van Lte ,mert a városon belül sincs mindenhol csak a belvárosban néhol ..
-
manokaki
addikt
Azért ez elvan picit tulozva !! Én csak annyit tennék hozzá , ha beéred a bolti 1 éves garival akkor I9500-t vegyél és nem fogsz csalodni , ha ragaszkodsz a samsung gyári garihoz akkor I9505-töt ..
Ezt azután merem mondani hogy mind a 2 fajtát kiprobáltam és az I9500 mellett döntöttem nem kis megelégedetséggel !
-
manokaki
addikt
válasz
robi baggio #3587 üzenetére
-
manokaki
addikt
válasz
robi baggio #3575 üzenetére
Ezek az értelmes hozzászolásaid komoly elmét takarnak !
-
manokaki
addikt
válasz
Dare2Live #3563 üzenetére
Én nem azt tapasztaltam hogy jobb lenne aksiban , 1 hétig használtam az I9505-t , 3 napja használom az I9500-t uhyan azzal a terheléssel , igaz nem nagy , de egy 5-10%- kot az I9500 javára irnék simán , igy a harmadik feltőltés után..
De mint mondtam senkit nem akarok meggyözni ,én nem cserélném vissza !!!
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #3552 üzenetére
Engem nem kell győzkődni , aki kiprobálja mindkettöt az nyilatkozon..
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #3550 üzenetére
szerintem Rom frissitéssel se fogja utolérni a 9505 a 9500-at , de ne legyen igazam . Ha csak az elődőkből indulok ki és azt nézem hogy a Samu saját fejlesztésü hardverére mindig jobban optimalizálta az Androidot , mint mondjuk a többi ( HTC, LG, stb ) .. Gondolom hogy picit oda fognak figyelni az I9505-re is mert sokat eladtak belőle , de az igazi Samsu az az I9500 marad mindig !!!!!!
-
manokaki
addikt
Egy észrevétel a gyári böngészőben ujra nagyitható szinte bármekkorára a weboldal széthuzással a frissités után..
-
manokaki
addikt
]Megprobálom..
-
manokaki
addikt
Csak bolti gari van az I9500-ra..
-
manokaki
addikt
Na megvolt az első frissités az I9500-on ( 35Mb ) !!
-
manokaki
addikt
válasz
HUTCHDB #3196 üzenetére
na ott más a helyzet , a One jelenleg szerintem optimalizáltabb mint az I9505 , de ez ugye csak idő kérdése mikor kap egy frissitést az I9505 !
Mondjuk a fényképezője szerintem alapbol jobb mint a One-nak , illetve a hangszoroja is erősebb , de ugye nem stereo ! meg ugye az aksija is erősebb !Én az I9505-öt választottam a One-nal szemben , de ugye ez én vagyok !
-
manokaki
addikt
na , mégegyszer
Ha ugye nem a GooglePlay-ről töltesz le a egy játékot véletlen
, akkkor annak az 1gb-os részét amit az Android /obb vagy Android/ data -ba szokot telepiteni a telo , neked kell felmásolni a telora a PC-ről !
Na most a Samsu S4 ezt valamiért nem engedi , igy más mappába kell elöbb másoli a gépről és csak utána tudod átmásolni az obb-be a telefonon belül !
-
manokaki
addikt
válasz
kontrabass #3188 üzenetére
ha visszaolvasol kb 5 hozzászolást megtalálod !
másold máshova pl a zenékhez vagy a fotokhoz és utána a telefonon belül már az Astro filemanager-rel betudod másolni az obb-ba is !
-
manokaki
addikt
válasz
Daryl Dixon #3178 üzenetére
nem sok eltérés van a kettő között , csináltam egy AnTutu-t is az 27531-t ért el !
-
manokaki
addikt
válasz
Daryl Dixon #3169 üzenetére
Nekem független volt , az akadozást akkor éreznéd ha látnád ez hogy müködik , milyen simán és reccenés mentesen !
-
manokaki
addikt
válasz
migabi24 #3164 üzenetére
én élesben váltottam az I9505-t elvitték rá 2 percre kaptam az I9500-at , és rögtön ment a net ,fényképezés , telefonálás ...... nem mondom hogy rossz az I9505 , de ha valaki kiprobálja utána az I9500-at akkor érezni fogja a különbséget MINDENBEN ezt garantálom !
Erre is Ápr12.-ei FW van , de ez nem laggol , nem akadozik , ez folyamatos és gyors !
Nem rábeszélni akarok senkit , nem érdekem , de egy telefonnak igy kell müködnie !
-
manokaki
addikt
válasz
szimike79 #3158 üzenetére
1 perc után az elsö meglátásom : gyorsabb az oldalak közötti váltás a beállitásoknál , nem gondolkodik annyit ! Ez nagyon gyors basszus ! Sokkal jobban optizálva van az Androidra ez igy !!!!!!!
Kiegészitem : a net is gyorsabb , az oldalak megjelenitése és tördelése , a gyári böngészőnél !
-
manokaki
addikt
na itt a kezemben a I9500 !
-
manokaki
addikt
válasz
Terraxx000 #3129 üzenetére
ilyen problémám nekem is volt mikor a Játékot akartam másolni az obb mappába a telefonra , de kicseleztem mivel a fényképek mappába engedte simán ( 1.2Gb volt a tartalma ) majd innen az Astro filemanager-rel átmásoltam a telefonon belül , igy már simán engedte !
-
manokaki
addikt
válasz
mate198712 #2982 üzenetére
nekem most 25652 pont , független S4 , és már tele van appokkal
-
manokaki
addikt
válasz
kontrabass #2980 üzenetére
mindig fogja az összeset a 4.2.2-n , csak a sorrendet tudod változtatni !
-
manokaki
addikt
Tud valaki segiteni , valamiért nem enged sdkártyárol telepiteni , pedig eddig engedet ??
-
manokaki
addikt
válasz
torrente777_ #2863 üzenetére
Osztom a nézeted a sony xperia Z nagy melléfohás lenne !!
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
Van esetleg valakinek már I9500-sa ???
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2228 üzenetére
Nekem is az volt az utolso , feketében , momdjuk az N9-es az egy kiugrás volt ..
-
manokaki
addikt
a Note II se volt pici, de valahogy még elfért a nadrágzsebben , de ez
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2141 üzenetére
Én csak szintévesztő
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest