- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUTCHDB #6434 üzenetére
Nekem ME2-vel előfordultak laggok, bár csak ritkán(kijelző ébresztés-wifi bekapcsolás pl), pedig Nova-n nyomtam. Ezzel az új rommal viszont még nem nagyon tudtam megakasztani a telót. Tényleg érezhetően jobb, tehát mindenképp érdemes felrakni. Megjegyzem én nagyon allergiás vagyok a laggra.
Kameráról nem tudok nyilatkozni, mert nem használom. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
HUTCHDB #5023 üzenetére
nekem meg egyszer sem sikerult elerni az 5 ora kijelzot.
mikor az s3 at eladtam es lecsereltem i5 re akkor azt ereztem hogy az android is vegre kiforrott es tul kepp nem is volt bajom azzal a teloval (persze az sem volt tokeletes de most megint azt erzem hogy egy meg messze van a jotol is. es akkor meg nem is jutottam el odaig hogy masik fulest vegyek hozza hogy idegesitsem magam a pattogassal meg nem vettem meg egy jatekot sem hogy megtoltsem a belso memoriat (mellesleg egy csomo gameloft meg ea jatek nem is megy ezen amit anno megvettem)
de legalabb a videoban mar nem hallok pattogast: [link]
rajta volt a fisheye azert kicsit homalyos, meg jobb ha letoltiteknekem a fenyero mindig a felen van kikapcsolva az automatat
-
vick33
tag
válasz
HUTCHDB #4865 üzenetére
Én feltettem egy újabb gyári romot ami nincs telerakva T-s szeméttel és nekem nem igazán vannak akadások főleg nem durvák. 10+ tab chromeban és simán tudok az alkalmazások között váltogatni nem akad az animáció
nekem is XXUAME2 verzió van fent. A gyári T-s kb 10 percet volt fenn. -
Gold_fish
tag
válasz
HUTCHDB #4834 üzenetére
Nekem három telefon volt a kezemben, amit jobban megnéztem, az elsőnek a kereten voltak fekete pöttyök, a másodiknál a keret és az üveg találkozásánál az üveg alatt volt fekete ragasztómaradvány (fehér telefon...), a harmadik meg az enyém (ezt hoztam el végül), de ennek meg a kamera üvege alatt van egy tűhegynyi valami, a fekete részen. Lényegében semmi jelentősége, de tény, hogy 100 %-os telefonnal nem találkoztam, hacsak a feketék, amiket a fentieken kívül megnéztem, nem voltak azok.
Egyébként teljesen elégedett vagyok a telefonnal, némi mikrolagot leszámítva
Egy dolog van, amit nem tudok eldönteni, hogy "ez ilyen", vagy nem teljesen kerek esetleg valami: A kijelzőn keresztbe (állított telefonnál) a negyedénél, a felénél és a háromnegyedénél egészen pontosan (ha jól emlékszem 2,8 centinként, és ezért gondolom, hogy ez ilyen lehet, és nem hiba) vagy egy-egy enyhén világosabb sáv, nem határozott határvonalúak. Alacsony fényerőn, világos, egynemű, főleg szürkés fehér képnél, sötétebb, félhomályos környezetben jön elő, és talán a home gombhoz legközelebbi, tehát a legalsó látszik leginkább. Ha színes megjelenítés van, tehát nem egyszínű, akkor nem igazán látszik. Közepes kijelző fényerőtől kezd eltűnni. Benéztem egy Media Marktba, nézegettem az ott kiállított telefon kijelzőjét, de azon nem láttam ilyet, de gyanús volt. Aztán megnéztem a sajátomat, azon se láttam
A megvilágítás miatt ott nem jött elő.
-
resch13
tag
válasz
HUTCHDB #4797 üzenetére
Bocsanat, hogy beleszolok ebbe a vitaba, de ez mar vicces... Idejon az ember, hogy a telefonrol olvasson es ezt talalja... (Hat akkor egy hozzaszolassal bovitem en is ezt. (A telefonrol meg nem tudok nyilatkozni, mert meg nincs.))
Amugy megertem az allaspontod, DE!
Nekem ez a mondat kicsit eros volt (idezlek): "mondjuk van 3 előfizetésem, vagyis 3 x 8 napom a próbákra! "
(A masik. Veszel egy autot. Ugye az jo par millio... Elmesz tesztvezetni es dontesz. Nincs 8 nap probalgatni. Miert is nincs, ha mar akkora ertek???) - Nem tul jo pelda... Mindegy!
Igen, kell a 8 nap es elni is kell vele, ha HIBAS a telefon, de tesztelgetni, raadasul 3 x 8 napot, egy kicsit tulzasnak erzem... De ez en vagyok.Na, nem akarok senkit sertegetni, vagy megbantani, foleg ismeretlenul egy anonim(?) forumon (sokkal jobb egy-egy sor mellett szemtol szemben), ugyhogy befejezem es olvaslak tovabb titeket...
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #4775 üzenetére
Miután a korábbi modellekre készült Facepalm S-OFF is ennek a csapatnak a műve, ne legyenek kétségeid, hogy működni fog a Moonshine S-OFF is. Micsoda nevek!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
HUTCHDB #4695 üzenetére
Az írásaidból abszolút érthető, hogy a HTC One-t nem kell választani, viszont kérdéses, hogy mi lesz az S4-el 1 év múlva. Vagy mire kiforrja magát lehet váltani, mert lesznek jobb telefonok. Egy évnél tovább már nem is lehet számolni egy csúcskészüléket, lesz jobb és lehet venni újat. Ez azért kicsit szomorú és elgondolkodtató, hogy ennek fejében kiadjon az ember ennyi pénzt vagy ne.
Az biztos, hogy a Wave-et leváltanám. Kissé bánom is, hogy ez van, igaz 3 éve szolgál, de itt -uk-ban mobilnetel már kevés és kicsi is a kijelzője netezésre.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
HUTCHDB #4695 üzenetére
Nekem nem azzal van bajom, ha 8 napon belül visszaviszel egy pixelhibás telefont, de amiket leírtál azok a One-nál is javításra kerülnek később, mint ahogy jól mondtad, az S4 is rengeteg javításon fog átesni. De ha most veszel egy s4-et azzal sem leszel megelégedve, de ez már nem az én dolgom.
Azért nem vittem vissza, mert maga az eszköz hardveresen hibátlan és tudom, hogy az említett hibák javításra kerülnek, régebben ezért nem vettem meg soha az első negyed évben az új készüléket. De most belevágtam a megjelenést követő második héten...
Én sem vagyok kibékülve az ár vs kapott bug tenger arányával, de sajnos ilyen világot élünk...
-
Sz.Miki
őstag
válasz
HUTCHDB #4689 üzenetére
Annyit én is mondhatok, mint S4 tulaj, hogy lesz miért visszavidd 8 napon belül ezt is, de ne mond később hogy ezekről nem tudtál és nem hallottál róluk. Csak egy kis ízelítő ez minden GT-I9505-öt érint!
- Mikro laggok a menüben, (touchWiz SnapDragonra való optimalizálatlansága miatt),
- Lilás mosódás a menüben scroll közben.
- videó készítésnél pattogó hang
- végül nem mindegyik de sok minőségi fülessel pattogó zene a lejátszásnál.Sajnos előreláthatóan 8 napon belül ezeket a hibákat nem fogják szoftveresen javítani neked.
De mivel te mások véleményére nem adsz és csak saját tapasztalataid alapján döntesz, ne hidd el nekünk, hanem vedd meg és vidd vissza 8 naon belül. Szerintem utána egy Xperia Z-t vegyél...
Már ne haragudj de tényleg gusztustalan az ilyen hozzáállás.
Tökéletes telefont nem fogsz találni ez biztos.
-
RECSKA
veterán
válasz
HUTCHDB #4685 üzenetére
...csak most másik telefont próbálok ki, amire lesz 8 napom (internetes váráslás lehetősége)...
Ezektol a kis teszterektol kapunk mi hanyingert az it iparban... azt jol szajba..., aki kitalalta ezt a faszsagot.
Szepen eladjak majd a hasznalt szart egy naiv embernek, aki szepen beleoli negyedeves fizeteset egy ilyen telefonba. sosem ertettem ezt, sha sem fogom, es nem is akarom. Megyek, hanyok egyet...
-
Mangerd
aktív tag
válasz
HUTCHDB #3284 üzenetére
időutazó!!!!
A 32 GB-os verzió május 10-én jön... -
manokaki
addikt
válasz
HUTCHDB #3196 üzenetére
na ott más a helyzet , a One jelenleg szerintem optimalizáltabb mint az I9505 , de ez ugye csak idő kérdése mikor kap egy frissitést az I9505 !
Mondjuk a fényképezője szerintem alapbol jobb mint a One-nak , illetve a hangszoroja is erősebb , de ugye nem stereo ! meg ugye az aksija is erősebb !Én az I9505-öt választottam a One-nal szemben , de ugye ez én vagyok !
-
Sword
őstag
válasz
HUTCHDB #2407 üzenetére
Bocs nem kötekedés és jön a kötekedés
Először is kezdjük ott, hogy eddig 32 gb-os (minimum 29 elérhető + oprendszer) tárhelyhez voltam szokva, azért vettem meg a 16-ost, mert sd-vel bővíthetem. Gőzöm sincs, hogy SD-re milyen módon és miket lehet telepíteni (ahogy nézem, kb. semmit....), a kérdést ezért tettem fel, ha lesz arra is válaszod, megköszönöm.Egyébként:
- NFS Most Wanted 1.98 Gb
- Asphalt 7 majdnem 2 Gb (most letöröltem, hogy legyen helyem, ezért nem tudom pontosan)Storage jelenlegi állapota (törlések után!):
- apps: 3.6 gb (ne mondjuk, hogy sok szerintem)
- misc: 1.6 gb (ebből document sync 1.2 gb)
Hozzá jönnek a nem offline navik állományai, amik ki tudja mikor törlődnekÉs még ezer apró vacak, ami a mailekhez, letöltésekhez, dropbox stb. favourites-hez kapcsolódók.
Ha ezt itt fent összeadjuk elérjük a 6-7 gigát és mondom, hogy töröltem 1-2 nagyobbat, mert fullon volt.Remélem nem jön ki a Fifa 13, mert az 4 giga volt anno iPhone-on kb. ide tuti nem fér fel
-
válasz
HUTCHDB #2345 üzenetére
Egy csúcs telefon legyen már legalább 32Gb saját tárolóhellyel 2013-ban.
Erre is próbáltam utalni.Azon kivül memkártya meghalhat bármikor.
Telefonból ritkán tünnek el adatok akaratodon kivül.Memkártya fényképezőgépbe kell amig rá nem pakolom gépre a cuccokat.
Nem vagyunk egyformák és nem is kell hogy azok legyünk.
-
Leskin
tag
válasz
HUTCHDB #2343 üzenetére
Két ugyanolyan hardweru gepen hacsak nem hibarol van szo, csak szofteres kulonseg lehet. Ha egyik nem ugyanugy mukodik mint a masik akkor a szoftver ami van rajta ugy osszesegeben oprendszer+telepitett programok es azok beállítasi eltérnek. ezekben a kutyukben mar annyi midnen van hogy lassan kulon tanfolyam kell hozzajuk
-
Leskin
tag
válasz
HUTCHDB #2333 üzenetére
KIPRÓBÁLTÁL egy nyílvánosan kirakott telefont... Mi futott a "lagos"-on a háttérben, mik voltak a beállitasai - pl. energitatakarékos mód, vagy fejlesztesi funkciok voltak e buzerálva stb.... Mindenki akinek MEGVAN a készülék és belakta, azt mondja hogy nincs a sebességgel problem. Ennyi. Itt én lezártam, próbálgatóknak meg jó próbálgatást
-
-
skilled88
tag
-
muveszur
addikt
válasz
HUTCHDB #1897 üzenetére
Most néztem meg a Sony Xperia Z FoV-ját, hát az is nagyobb normál módban, burst módban meg hasonló....
Ezzel én is így vagyok, max ha nagy épületet szeretnék fotózni, vagy tájat, akkor van ennek hátránya.
Szerintem egy telefon kamerája arra való, hogy megörökítsünk vele pillanatokat az élet bármely percében. És ott meg inkább a tartalom számít, mint bármi más... szvsz. szóval nekem tökéletesen elég, csak a technikai hátterére lennék kíváncsi.Gizmo94: Coke van
-
Ronny3
aktív tag
válasz
HUTCHDB #1822 üzenetére
Remélem így is marad nálad!!!
Számomra kiderült az is, hogy az S4-ek közül SEM egyforma KETTŐ sem! Így ki milyet kap épp.. az a szerencséje, ha épp a jobbikból
3db-ot vetettem össze az S3-asommal.. nem alaptalanúl írom ezt!Még, ha csak a laggolás lenne a baj, de sajnos összességében éppen egy elégségest tudok ráadni
Stabilabb választás egy S3-as jelenleg még bőven!!!
(#1824) buci30: Jah.. :"eredeti launchert nem is használom ez igaz."
Ám ELHISZEM Neked amit írsz, a fentieket bizonyítja, hogy akkor Te a szerencsés szériába tartozhatsz!
-
Vertigo
aktív tag
válasz
HUTCHDB #1792 üzenetére
Ne keltsd a flamet, azt hiszem eleg objektiven leirtam a dolgot.
Rozsaszin kod elszallt. (ne nevettesd magad 2013ban csodabeallitasokkal, mikor samu szifonhoz pozicionalta a termeket)
u.i.
s3 smooth-abb az s4-nel, mammutba ott van a fekete mellett balra az s3 jobbra a note2
igen almanal is van lagg, azert akarom lecserelni a sima ip4-et, de ez laggosabb az ip4nel is, ios6-al (ami joval laggosabb, mint a 4.3 volt anno), mindemellett napi szinten foglalkozom ip5-el is, nem hiaba mondtam hogy teljesen gagyi hatasu, ha az tetszene azt vennem, nem s4-ert acsingoznek... -
muveszur
addikt
válasz
HUTCHDB #1738 üzenetére
Megértem...
Pont az néztem, hogy még ebben a felállásban is olcsóbbra kijövök, mint az eddigi számláim...
Csak picit félek elkötelezni magam havi 21k-ra. Plusz lehetne benne több net, mert most 4 GB-m van, ez mindenképpen visszalépés lenne.Burt1793: Számomra az S2 az S3-hoz viszonyítva egy játéktelefon. Első körben a kijelzőben is hatalmas a különbség....
Egyetértek kollégával, akkuidőben és fényképezőben is nagy a különbség. -
Burt1793
veterán
válasz
HUTCHDB #1724 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, én nem érzem gyengusnak az S2-t, használtam egy ideig s3-at, de túl nagy volt, így leemeltem az S2-t a polcról, eladtam az s3-at. Ez már rég volt és azóta sem érzem szükségét az S3-nak, főleg, hogy most már egy hónapja 4.1.2 van rajta és kijött rá a szemezős szoftver, amit imádok, tényleg hasznos és a hívós fícsörök is rajta vannak. Az a gond, hogy sokat biciklizem, ha az időm engedi és zenét hallgatok illetve nálam van a mobil, ilyenkor nagy az S3. Persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, ezért használok még mindig S2-t
szerk.: Jah, igen, a kérdés: Szerinted mi az ami sokkal jobb az S3-ban? Nekem sosem tűnt fel.
-
Fricy78
tag
válasz
HUTCHDB #1730 üzenetére
Next L-re váltok, az S3 LTE 20880 Ft, az S4 pedig 110000 Ft. Azért nem mindegy.
Visszatérve az S2-re, a 4.1.2-vel az is megkapott sok okkosságot, ami az S3-ban alap volt. kb. 1 hónapja adtam el az S2-m. Ahhoz képest, hogy eddig az Apple-t favorizáltam eddig, igazából most meg sem fordult a fejemben, hogy azt vegyek, egyből a samsung modelljeivel szemezgettem (note2, S3 LTE).
Na majd meglátom.
-
Fricy78
tag
válasz
HUTCHDB #1724 üzenetére
Csabi! A szemfigyelő van az S2-ben is, csak 4.1.2 kell rá. Korábban nekem is volt és kellett is ez a funkció. Jövő hét kedden megyek szerződést hosszabbítani a T-vel, és erősen tanakodom, hogy S3 LTE, vagy S4. Mondjuk 90000 Ft az eltérés a kettő között, ezért esélyesebb az S3 LTE, de még addig van időm meggondolni. Hívogat az S4.
Viszont 90000 Ft elég sok. Szerintetek az S3 meg fogja kapni ezeket a kis szoftveres okosságokat, amit az S4, mert ha igen, akkor maradok az S3-nál.
Gyakorlatilag (szinte) egyforma a 2 belülről.
A rádió egy furcsa kérdést vet fel, miért nincs egyetlen LTE képes telefonban sem? Eddig egyikben sem volt.
-
muveszur
addikt
válasz
HUTCHDB #1724 üzenetére
Egyetértek....
És amúgy tudod mi az érdekes? Amikor megjelent az S3 a sok smart funkcióval, akkor mindenki azt mondta, hogy parasztvakítás az egész, meg úgyse működik. Aztán kiderült, hogy van létjogosultsága. Amíg s3-om volt, addig nagyon szerettem a direct call-t, smart stay-t....
Most jött az S4, annyiszor látom a parasztvakítás szót rá....én mindenképpen kíváncsi vagyok az újdonságokra, lehet megmarad pár dolog a használatban is, és akkor már megérte ebbe az irányba elmozdulni. Ahogy te is mondod, a kijelző nem lekapcsolás nagyon hasznos...Nekem üzemidős aggályaim vannak, ezért van a fejemben, hogy talán megérné várni az octára. De a végtelenségig nem tudok várni.
-
muveszur
addikt
válasz
HUTCHDB #1716 üzenetére
Szerintem a különbségeket akkor lehet legjobban megérezni, amikor használod az új telefont 1-2 hónapig, aztán kezedbe veszed az elődmodellt... én ekkor szoktam rádöbbenni, hogy milyen sok mindenben előrelépés.
Én is szeretnék kivárni, legkésőbb május közepén megrendelem....vagy ha nem bírok magammal, akkor jövőhéten, én azért kicsit más helyzetben vagyok, symbianos cuccal nem sok mindent tudok megoldani, ha nem otthon vagyok
-
muveszur
addikt
válasz
HUTCHDB #1696 üzenetére
Szeva!
Kérlek szépen nem 3210-es, hanem nem tudom mi, szerintem 1-gyel kezdődik, de az e5-00 megmarad valószínűleg az S4 mellett is...Csak tovább kell vinni azt az S I, II, III vonalat
Őszintén szólva nekem 2 bajom is van. Az első az, hogy Snapdragon, és nem exynos octa + wolfson. Ezt az egyet le tudnám nyelni, ha korrekt áron lenne. Ha 150k lenne a T-nél alap 2 éves előfizetéssel, akkor már az elsők között megvettem volna. Így nekem ez sok.
(Illetve még valamelyest bosszant az is, hogy a Japánok Exynos Octa-t kapnak LTE támogatással...) -
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #1440 üzenetére
Igen, 66 helyen lesz kapható összesen, de vidéken a T-Pontokat leszámítva a kisebb partner üzletekben nagyon kevés lesz. Peszen amúgy Az Alle-ban, Árkádban, Westendben és a Mammutban lesz a legtöbb fekete, de összességében, minden boltot egybe véve másfélszer annyi lesz a fehér mint a fekete... Érdekes, hogy a fehéret kapósabbnak gondolják a márketingőrösök
-
zseko
veterán
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
Elolvastam a cikket. Röviden: ez egy f@sz. Egy blogba még talán elmenne ez a vélemény. PlayIT!-en nyomkodtam egy ideig, nem találkoztam a sirámai szerinti hibákkal. De jövőhéttől kiderül, kedden hozzák
Jah, és S2-ről váltok, pedig szerinte azok nem fognak váltani csak S3-ra.
Egyébként lesz "normális" topikja is az S4-nek (mint az S2-nél), vagy marad ez a [Re:]?
-
Vagany
őstag
válasz
HUTCHDB #1338 üzenetére
klasszik1 - 2 év hűség:179900Ft
Ebből jöhet még le a bónusz.
Én a Smarttarifa Extra 3-at néztem, ezzel havi 7790 az előfizetés és a bónuszommal meg az előrendelési 20% kedvezménnyel 105 e Ft lenne. -
Dare2Live
félisten
válasz
HUTCHDB #1305 üzenetére
lehet kifogott vmi bétas készüléket, pakliban benne van. Ha galériára 0.5secnél többet kell várni már az durva, nemhogy...
amúgy komoly bajok lehetnek az ocatval, elöbb körbenéztem, alig kapnak belölle, pl USba minden szolgáltatónál csak snapdragon 600al jön. (Amitől nem vagyok eldölve mert gyak nem más mint egy tavalyi orajelemelt APQ8064, ez így gyenge lesz ha jön a tegra4.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest