- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
manokaki #35722 üzenetére
Nem két év, hanem két év + két hónap a Samsung préium garancia,ha regeled mysamsungon. Tehát ha gyári garos, akkor úgy van, hat hónap semmiképpen sem lehet, csak egy év és hat hónap, vagy elírta és tizenhat hónap esetleg. Viszont ha sufnis garija van, akkor az egy éves, és abból lazán lehet neki hat hónapja hátra.
-
AEG66
csendes tag
-
-
-
xrvman
őstag
válasz
manokaki #13893 üzenetére
Ez szerintem abban az esetben fordulhat elő, ha éppen le vagy korlátozva mobilnettel. Rendes nettel ilyet nem tapasztalok, se wifi, se mobilnet esetén.
Én még azt is megcsináltam, hogy meg se vártam míg betöltődik az origo, egyből húztam le, akkor is csak az első kettő lehúzás/ujjazás üres. -
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
manokaki #3559 üzenetére
"Faster CPU
Faster GPU
Better RAM (DDR3)"ld teszteket. Teljesítményben nincs különbség.
"Better battery performance"
Fordítva. Jelenleg octa elhasal battery teszteken, nem lehet rá mást mondani, mint, hogy nagyon rosszul teljesít.
"Better audio chip (Wolfson)"
Ez önmagában nem mond semmit. A mérések alapján a snapdragonos jelenleg amúgy HW ügyileg etalon kategóriában van.
Nyugodtan vegyél octasat, ha vmiért neked az kell mert. De valójában gyakorlaban nincs difi a két készülék között. Illetve igen, aksiban a snapdragonos jelenleg sokkal jobb.
-
Dare2Live
félisten
válasz
manokaki #3551 üzenetére
"Ha csak az elődőkből indulok ki és azt nézem hogy a Samu saját fejlesztésü hardverére mindig jobban optimalizálta az Androidot , mint mondjuk a többi ( HTC, LG, stb ) .."
Ennek a mondatnak már bocs de nincs értelme.
Másrészt teljesítményben nem majd, hanem már utolérte [link]
-
-
Burt1793
veterán
válasz
manokaki #3197 üzenetére
Én is ezt tenném. Remélem sietnek a 9505-ös frissítésével, mert különben nagyon beégnek. Gondolom ezerrel optimalizálták a 9500-ra, amikor kiderült, hogy hoppá, nincs elég processzor, ki kellett találni ezt a hülye vészmegoldást
Sajnálom, octával indulva nagyobbat ütött volna, sokkal...
-
-
buci30
addikt
-
-
törölt tag
válasz
manokaki #2981 üzenetére
Ez most komoly? Már a JB is vesztett pár helyen az ICS szabadságából, de ha efelé haladunk, akkor a végére szinte almás lesz a dolog...
Nyilván ettől még frissítek, és biztos kárpótol majd valahol. de ez akkoris hülyeség.
(#2984) Robertoq: IMEI alapján gondolom látják, nem? Szerintem ez nem olyan, hogy elfelejtették megnyomni a "függő" gombot, mielőtt eladták. Valszeg első körben ilyet kapnak a gyártótól.
-
No.01
addikt
-
Ronny3
aktív tag
válasz
manokaki #1851 üzenetére
S3-am van jelenleg, RESTART után 1,5 mp a tárcsázó és a névjegyzék megnyitása.. már nem 2-3mp!
3 napja jött ki rá a márciusi android verzió...A RAM felhasználása is takarékosabb.. +100MB RAM van szabadon az előző kernelhez képest!
(#1855) HUTCHDB: Nem járok el
csak tegnap pont a Mammutban voltunk és volt fél órám
Nem is Pesti vagyok
-
Def26
félisten
válasz
manokaki #1355 üzenetére
Igen. Tmobile -os. Most bejött egy meló, kicsit félretettem a telót. Bekapcsoltam, és az már most feltűnt, hogy jóval színesebb a kijelzője, illetve ez sokkal több wifi -t lát. Konkrétan a második emeleti wifi re- csatlakoztam most. Ez két emelet tőlem. S3 -ezt pl. nem is látta.
-
Muffi
aktív tag
válasz
manokaki #929 üzenetére
Hát ezzel nem mondtál újat már neharagudj. Arra értettem, hogy egyáltalán minek merült fel ez az ötlet, hogy jó akkor lesz 2 fajta. Adja kia Samsung csak a Qualcommos verziót és ennyi. Mindenki meglesz elégedve és nem fogja akarni a 8 magosat mert arról nem tudna így nem érdekelné senkit. Mindenki úgy tudná, hogy ohh ez Snapdragonos chipel jön és ez van! Logikus, hogy mindenki a jobbat akarja venni +200K-ért! Hülye lenne aki nem! Vagy akkor lehetne hivatalosan is kapni az octásat, mondjuk akkor meg senki nem venne Snapi600-ast!
Szóval ott lett elbaszva, hogy a samsung verte a mellkasát, hogy az S4 8 magos exynos chipel jön majd ki és mindenki ezt kapja majd utána mégse bocs... ez volt az undorító tőlük... Ezért is fognak sokan Note III-at venni.
Inkább szántak volna rá még 2-3 hónapot és octás jött volna ki, de nem mert a mMArketing és a konkurencia rohadt fontos és nehogy lemaradjunk a többiektől...Tessék meglett az eredménye.. (Y)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest