- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Hasznal itt v.ki SGP/Spigen foliat? Ha igen akkor melyiket? (meguntam, h nagyon vigyazok a kijelzore... inkabb veszek ra egy foliat es akkro nincs para)
Kicsit off, de azert megkerdezem: Ti melyik szint preferaltatok? A kolegam most nyaggat, h az enyem (fekete) olyan snassz a feher meg csajos es eloben kicsit bovli feeleingje van...
-
No.01
addikt
SGP tokot hasznal itt v.ki? ha igen melyiket? Nem tudok valasztani...
-
-
No.01
addikt
Hasznal itt v.ki SGP foliat esetleg az uj edzett uveg "elolapot"?
Mielott megveszem a telcsit gondoltam berendelem a foliat esetleg egy tokot es akkro nem kell a hetkoznapi hasznalat melett azon izgulnom, h osszekarcolom amig nem erkezik meg... -
No.01
addikt
válasz
mate198712 #4232 üzenetére
Szerintem melle nyultal most... de nem szeretnek elore itelkezni csak nekem is vannak tapasztalataim. Anno S2-hoz rendeltem elsonek. Nem tudtam meg, h az SGP az eredeti de szimpatikus volt igy megrendeltem. Mialatt utazott itt az S2 topikban linkelte v.ki az SGP-t en meg megorultem, h de jo uzletet csinaltam. Hat nem. Megjott es egy kalap sz*r volt. de felbuzdulva a tobbi ember pozitiv visszajelzesen rendeltem egy eredetit. arban a duplaja volt (13EUR szallitassal) de minosegben fenyevnyi volt a kulonbseg. S3-ra rendeletma kollegamnak tavaly megjeleneskor azota is teszi a dolgat.
Most okos voltam meg anno megrendeltem mikor meg a telefon nem is volt elerheto igy ajandekba kaptam a foliat ami ugyszinten premium minoseg. Igaz igy ~40EUR-ba volt 2 tok es 2 folia. Mindamelett a szallitas igen gyors volt a 9.-napon mar megkaptam.
Csak ajanlani tudom. Ezeket rendeltem: Neo Hybrid es Ultra Thin Air Color boven megerte!Igaz telefonom meg nincs
de mostmar varok is egy picit amig tisztazodnak a dolgok most a Google konferencia utan. Azon az 1 honapon mar nem mulik annal tovabb ugysem birom
-
No.01
addikt
válasz
Fapuma77624 #3999 üzenetére
Ennek mi itt az S4 topicban nagyon orulunk, h te mennyire elegedett vagy az LG G-el. de majd mikor nem jon ra SW update akkor megnezem mit fogsz postolni. Hasonlo lesz a gondod egy esetleges meghobasodas utan is. Az LG-nel mikor jonnek ki hazhoz es csinaljak meg? Elarulom soha. Tapasztalatbol mondom volt Nexusom.. de csak addig mig nem ronlott el a mikrofonja amit sikerult nekik 3het alatt megjavitani. Premium szerviz mi?
U.i. Jelentem van szerkesztes gomb!
-
No.01
addikt
válasz
Robertoq #3935 üzenetére
Google Maps?
Szvsz Sygicknek nincs offline alternativaja. Persze van a warezz, de az ugye nem megengedett ill szvsz nehezebben kezelheto... Gondolom nem vetted meg (pedig megeri en anno 35EUR-t kaptam 2 telefonra teljes Eu terkepet es azota magatol frissiti az appot is meg a terkepeket is ha van ujabb) igy csak annyit tudom ajnalani, h toltsd le a legfrissebb trialt es probald azzal.
-
No.01
addikt
Amit magyar oldalrol rendelsz az vagy szar vagy draga. Hidd el Ebay a legjobb.
Mellesleg SGP nagyon bejott nekem miot a letezik a "Galaxy-S" nem olcso, de meg 1 ev utan, is olyan mint amikor felraktam.
Persze van meg Brando is ami ugyszinten jo azt kapni (ha meg kapni) a Speedshopba.
Ja es az univerzalis szaroktol mindenki tartsa tavol magat mert azok tenyleg nem ernek meg 1Ft-ot sem!
-
No.01
addikt
válasz
._.Dante._. #3718 üzenetére
Sokat! Gondold csak vegig...
Sword
NA erre majd kivancsi leszek. A kollegam tegnap vette egy S4-et (S2-rol valtott) igy lesz alkalmam majd holnap jol megnyomkodni
es mar tegnap zaklatot, h van-e E-bayes forrasom fem hatlapra...
Mondtam,h nincs (mostmar van THX) de regebben az ilyen hatlapok tobb kompromisszummal jartak, mint amennyi exrat adtak (No NFC ill a tererot es/vagy a wifi erzekenyseget is rontottak)
-
No.01
addikt
válasz
mate198712 #3160 üzenetére
S3-nal gaz volt ennek elenere a foliai nagyon jok. Mire megveszem a telefont lesz itthon egy ilyen tok.
-
No.01
addikt
Aruljatok mar el legyetek kedvesek ez a driving mod es S4 specifikus? Ha nem akkro hol talalhato?
-
No.01
addikt
-
No.01
addikt
Igen mind2 9500 vol sot tovabbmegyek 9505-t nem is lattam sehol! (szolgaltatoknal is ahol ki volt irva ott 9500 szerepelt a listan)
Hangzast nem tudtam tesztelni, de szerintem az emlitett Wolfson vegett jobb kelle(ene) h legyen.
A fenyero dolgot sem sikerult kelloen felterkepeznem... Ott a neonok fenye mellett elegge jonak tunt ill S3-al osszehasonlitva is jobb volt, de az, h mennyire olvashato napon az sajna meg kerdeses. S3-ban talan ez az olvashatatlansag zavart a legjobban, bar nem tudom abba volt e az itt tobbszor emlitett vezeto vagy vezetes mod mert az v.hogy elkerulte a figyelmem mar ha abban volt egyeltalan -
No.01
addikt
Na ma en is jol megnyomkodtam 2 helyen 3 kulonbozo telefont. Erdekes volt 9500 volt nem 9505.
Mindegyik lagg mentes es mindegyiknel jelen volt a torzulas vagy nemtudom mikent hivjam. Sajna elfelejtettem megnezni, h milyen SW volt rajtuk lehet mindegyiken ugyanaz volt... ez mar sajna nem derul ki.A Saturnban "csak" 619EUR volt a tegnapi ill a mai napon a MM.-ban normal aron ment 649EUR-t.
Meg kicsit vacillalok (reven az MX2 jol teljesit) bar azert erossen gondolkozom, h jovoheten lecserelem, de a szinvalasztasban sajna baromira nem tudok donteni pedig vagy 5percig vizsgaltam egymas mellett egy feheret meg egy feketet...
Szerintem jo lesz ez csak kell egy kis ido meg firmware ugyileg. Ill arban is mehetne lejebb, bar most nezem a neten mar 539EUR-t is van biztosnak mondott helyrol szallitva.
-
No.01
addikt
Komolyan mondom nem ertem egyes emberek HSZ-eit...
Tegnap megneztem en is egy 9500-at. (MM akciosan 619EUR) Lagnak nyoma sem volt, nem melegedett az alacsonyfenyeros problema nem jott ki, a keret szeritnem sem fem de egyaltalan nem zavaro, sot S3 utan sokkal jobb, volt kezben tartani. Kamera latoszoge kisebb, de nem szamottevoen.
Viszont FRG altal beszurt videon levo keprnyo/SW gond sajna megvolt es tenyleg nem kellett nagyon figyelni, h eszrevegye az ember(persze az emberek tobbsegenek nem fog feltunni, de azert zavaro/bosszanto) remelem ujabb ROM-al megoldjak a dolgot.
A max fenyero dolgot sajna nem tudtam tesztelni szabad eg alattde nem tunt rosszank.
Egyedul ezt a vezetes funkciot nem talaltampedig volt S3-am (igaz ott sem hasznaltam soha)
Meg gondolkodom rajta... de lehet csak hetevgeig.
U.i.: Szinben azert eleg nehez lesz a valasztas. Szvsz mind2 jol sikerult.
-
No.01
addikt
válasz
Gizmo94 #1602 üzenetére
Kell mad egy szakmai topic is ha beindulnak a dolgok (Root, ROMolas...) ez meg megmarad olyannak amilyen
Migabi:
amiket irtal az azert tobb, mint erdekes. A LED-es villano meg csak-csak elmenne de az allapotjelzo szamomra fontos es S3-n is voltak gondok kulonbozo ROM-knal volt amelyikkel direkt halvanyabb volt... csak tudnam miert.
A kijelzo olvashatosaga viszont nagyon kenyes tema szamomra sozval remelem csak nem jol tartod
Majd ezt is kideritem, viszont a fenyero csokkenesevel egyidejuleg megjeleno minosegromlasi problema azert felvet par kerdest bennem
Irta itt v.ki kony az S2 vagy S3-on is jelen volt anno (en egyiknel sem tapasztaltam) arra lett vegul megooldas vagy az olyan, mint a foltosodas volt, h akinek nem volt orult akineke meg igen az ugy jart es pont? -
No.01
addikt
válasz
majestic #1552 üzenetére
Majd ha a nagy "regek" valtanak akkor lesz igazi beszamolo. Olvastam, h van aki nem csucsmodellrol valt az mit tudna neked irni? Minden jobb, minden szebb es gyorsabb. Nekik azok a kis laggolasok lehet fel sem tunnek.
Kell meg egy kis ido foleg, h csak paran kaptak meg tegnap. -
No.01
addikt
válasz
mate198712 #1541 üzenetére
Netes rendelesnel visszalephetsz a vasarlastol 8 napon belul. Igazabol az a furcsa, h ez a Telenornal miert nem igy megy mikor ennek kozpontilag szbalyozva kellene tortennie...??
-
No.01
addikt
válasz
skilled88 #1538 üzenetére
En nem ertem a problemadat. mindenki azt valasztja amire szuksege van. Nekem nem kell sem dupla SIM sem vizallosag. Vigyazok a telefonjaimra ha veletlenul meg nagy baj lenne akkor meg igy jartam veszek masikat.
Ez eddig is benne volt a pakliban csak v.ki abszolut hetkoznapi targykent tekint ra ill vagyok en es biztosra mondom, h meg tobbn itt a forumon akik odafigyelnek a telefonjukra, hova rakja, (mindig v.mire) hogy rakjak (sosem kijelzovel lefele) stb stb.Nincs ezzel gond mind masok vagyunk.A sok varriacio talan 1 dologban uthet vissza: ha mas az SW akkor ugye a frissites menete sem fog megegyezni.
De ez engem nem zavar jovoheten beruhazok egy 9500-os verziora ha meg lesz...
(addig csak a szint kellene eldontenem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest