Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Nem tudtok olyan kamera szoftvert, amivel 60fps videókat lehetne készíteni? Vagy ez csak valami root dologgal oldható meg?
-
krystman
őstag
válasz
Black_Raven #65852 üzenetére
Mivel lehet teljes mentést csinálni a beállított rendszerről, hogy ugyan úgy az eredeti változatában vissza lehessen tenni?
-
krystman
őstag
A kamera appot csak custom rommal lehet cserélni, vagy jó hozzá a rendes szolgáltatói is?
-
krystman
őstag
Na én kipróbáltam az 5.01 es romot. Nem győzött meg egyáltalán. Szerintem rosszabb sokkal mint a 4.4.2. A YouTube is rosszabbul megy, és semmi olyan újat nem mutat, amiért érdemes lenne váltani rá. Úgy, hogy visszatettem a régi 4.4.2. Ezzel gyors, és minden pöpecül megy.
-
krystman
őstag
Szeretném a Note3 kamera szoftverét feltenni amivel 60fps videót is tudnék készíteni. A kérdésem, hogy ezt miként lehetne megoldani, és vane lehetőség kivenni az eredeti S4 9506 kamera szoftvert, hogy később vissza tudnáme tenni.
-
krystman
őstag
Nekem most a gyári T 4.4 van rajta. Mennyivel jobb a 5.1 es? Gyorsabb jóval, nem akadozik ? Csak azért kérdezem, mert ez a 4.4 nagyon gyors, és jó lenne, ha nem lenne lassabb. Amúgy ami most rajta van rom azt le lehet menteni egy az egyben, hogy később vissza lehessen tenni?
-
krystman
őstag
A 4.4.2 T-Mobilos és a 5.1-es T-mobilos kamera app között van valami különbség? Gondolok arra, hogy minőségben vane különbség. Szebb képeket készíte egyik másik rom. Most 4.4.2 T rom van fent.
-
krystman
őstag
válasz
bwin.party #64297 üzenetére
Szia!
EO-HS3303WE(GH59-13091A) J5 Ez van a telefonhoz adott füles csomagolásán. Amit vettem azon is ugyan ez van.
-
krystman
őstag
Üdv! Van nekem egy 9506-os S4 em. És ennek a headsete most kicsit féloldalas lett. Nagyon jó hangja volt. Most vettem ugyan olyat, típusra, mint amit adtak a telefonhoz. 100% ba úgy néz ki, de olyan doboz hangja van, hogy döbbenetes. Speedshopba lett véve. Most van ezek között is valami hamisítvány, vagy ezek amiket külön lehet venni, mindegyik gyengébb mint amit a telefonhoz adnak?
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok, hogyan lehetne a számítógép netjét megosztani Bluetooth on keresztül a telefonnal? Sikerült csatlakozni, de sajnos a telefon így sem kap netet.
-
krystman
őstag
Sziasztok!
9506-os szeretnék eredeti Headsetet venni. Hol tudnék venni, ahol tényleg ilyet adnának? Sajnos egyik napról a másikra féloldalas lett a headset.
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem egy 9506-os van, és ha frissítem 5.01 re, akkor vane arra lehetőség, valamilyen szinten, hogy a 4.4 re visszaállni, úgy, hogy a Knox ne ugrana. 0x0 maradna. Teljesen gyári minden rajta, nem volt rootolva sem, eredeti tmobile szoft van rajta.
-
krystman
őstag
Nincs valami trükk, hogy lehetne 1080p be 60fps-el felvenni?
-
krystman
őstag
Helló! Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan, hogy ha gépre teszem, usb-én akkor le lehetne kapcsolni az usb töltést ? Mert ha tabletre dugom a telt, akkor elkezdi tölteni, a tab, és jó lenne kikapcsolni, ha lehetne. Így lemeríti a tabot.
-
krystman
őstag
Azt mi okozza, hogy ha ki is veszem a auto fényerőt, és akkor is vesz vissza a fenyőből a kijelző. Főleg max fényerőnél veszem észre.
-
krystman
őstag
Akinek nincs a Youtubon 1080p az tegye fel a Januári Youtube appot. Abba van 1080p. Én nekem Februári frissítéssel újra eltűnt, de visszaraktam a Januárit, és azzal újra lett.
-
krystman
őstag
válasz
Audison #50325 üzenetére
Semmi baj nincs velük. Én Novemberben vettem, és azóta sincs semmi baj vele. Fent van a hivatalos T-és 4.4 és semmiféle baja nincs. Szépen és gyorsan teszi a dolgát. Akiknek bajuk van vele, azok mindenféle Custom Romokat, meg nem ilyen olyan gánya rendszert tesznek rá, amikben senki sem tudja mi van letiltva. Ezekkel nem csoda ha baj van. Szóval semmi baj nincs vele, arról meg nem a telefon tehet, ha egy app beragad, és lemeríti a telefont, vagy valami progi meghülyíti a telót.
-
krystman
őstag
A gyári sem 2A tölt, csak akkor amikor ki van teljesen kapcsolava a telefon. Ha be van kapcsolva, akkor 1200-al nyomja. USB-ről max 460mA-al nyomassa.
Szerintem az, hogy kisütni az aksit már nagyon nem lehet. Az akkuk is meg a telefon is úgy engedi le, hogy nem 0-ra. Amikor ki is kapcsol a telefon, akkor is van benne kb 2-3% tartalék, pont az akkumlátor védelmében. Nem gondolom, hogy a gyártók erre a problémára nem figyeltek volna fel évek alatt.
-
krystman
őstag
Megint eltűnt a 1080p a Youtuberól. Hihetetlen.
-
krystman
őstag
Ti esetleg próbáltátok már, hogy ha a GPU gyorsítás be van kapcsolva jobban megye a telefon? Mert a fejlesztési menübe be lehet kapcsolni ezt is.
-
krystman
őstag
Van esetleg olyan program amivel meg lehetne nézni, hogy melyik program mennyire pörgeti a procit? Mert pl észrevettem pár napja, hogy a 4 mag is folyamatosan 300mhz en megy mint a 1 mag. Ha újra indítom, akkor már csak az 1 megy 300mhz en ahogy kell mennie.
-
krystman
őstag
válasz
hagymas7up #46573 üzenetére
-
krystman
őstag
Ahogy látom, vannak itt páran akiknek a töltéssel vannak gondok! Nem tudom, hogy ez esetleg KK hibae, de néztem, hogy 2000mA helyett, 1200 al tölt, bekapcsolt állapotban. És ezt kipróbáltam a gyárival, másik telefon töltővel is. És a piros kis lámpa is halványan világít, tehát olyan mintha nem kapna elég áramot töltés alatt. Most megnéztem a tabletem töltőjével, ami szinte ugyan olyan minden adatban, és ezzel csak 460mA tölt. És szinte hideg a töltő is. Ha kikapcsolom a telefont, akkor tölt úgy hogy megkapja a megfelelő feszt akkor világít erősen is a led rajta. De van, hogy bekapcsolt állapotban is sikerül néha úgy hogy erősen világìt a piros led. Másnál is van ilyen, ja és persze alig megy fel a töltés, bekapcsolva.
-
krystman
őstag
Ezzel a fekete háttérrel nem tudom mennyit takarítotok meg, de kb 10percet. Ettől semmivel nem megy majd tovább a telefon, nekem addig van max a menübe a telefon, még meg nem nyitom amit akarok. Azután meg amúgy is tök mindegy, hisz böngésző is fehér javarészt.
-
krystman
őstag
És ez a 3-3,5 óra kijelzőhasználat milyen fényerőn jön ki, mert nem mindegy!
-
krystman
őstag
válasz
BigBear #45893 üzenetére
Erre én is most figyeltem fel, hogy lassan töltődik a telefon. Én sem értem mi okozza ezt, de nekem olyan mintha szoftveres gond lenne. Tegnap épp rádugtam töltőre, és feltűnt, hogy a piros lámpa, halványan világít. Olyan mintha nem kapna elég feszültséget töltés során. Aztán egyszer kétszer, felébresztettem alvóból, és utána már erősen világított a kis piros lámpa. Kipróbáltam másik töltővel, kábellal, és ugyan az a jelenség. Akkor tölt jó, ha a telefon ki van kapcsolva, vagy is akkor világít erősen a visszajelző piros led. Nem tudom mi a baj.
-
krystman
őstag
A telefonba van ez a energiatakarékos mód. Ez, hogy veszi vissza a proci sebességét, van erről valami info valahol?
-
krystman
őstag
Ha a telefon LTE hálózaton van. Az jobban meríti mint pl a HSDPA vagy a 3G? Próbálta már ezt valaki?
-
krystman
őstag
Ez az energiatakarékos mód mit rejt magában? Azt észreveszem, hogy lejjebb veszin a fényerőt, de processzor használatban mit tesz? Mert én nem veszek észre semmit sem, hogy tovább menne a telefon ettől.
-
krystman
őstag
A custom rom mennyire van tele ilyen (szemetekkel) ? És mennyi szabad RAM marad ezekkel a ROMokkal? Mert így a gyárival kb 1GB le van nyalva. Lehet ezt lejebb vinni?
-
krystman
őstag
válasz
zoltan6 #44943 üzenetére
Nekem jó lett a Youtube 1080p. Nos nem igazán tudom hogy jött vissza, de amit csináltam vele, lehet segít. Ha jól emlékszem úgy csináltam, hogy letöröltem a frissítést, töröltem az adatokat, és találtam egy módosított Youtube klienst. [Itt]. Ezt rátettem a telóra, és onnan indítottam el. Amikor telepíteni akarja, rákérdez, hogy ÚJ akkor ok. Elindul, de nem fogja megcsinálni, azt írja majd, hogy nincs ilyen alkalmazás. Ezután újra el kell indítani, és akkor már nem az ÚJat kell választani, Ha nem MINDENT. Ugyan így nem fog felmenni. Ezután újra adat törlés, és most kell frissíteni a YT ot. Ha minden ok, akkor kell lennie 1080p nek. De csak akkor ha a videó is 1080p akkor jelenik meg. Nem tudom, hogy ez így segíte, de nekem ezután lett 1080p.
-
krystman
őstag
Most nézem épp a CPU Z programmal, hogy a telefon procija folyamatosan 1900mhz közt megy. A 4dik mag néha visszaesik 300mhz re, de csak pillanatra. Ha ez tenyleg nem veszi vissza a frekit, akkor nem csoda, hogy ennyire merül! Nézzétek meg Ti is. De ez igy tuti nem jó.
-
krystman
őstag
válasz
Samsung SPS #44925 üzenetére
Szia! Köszi a választ! :-) Hát ennek annyira nem örülök így! Akkor ez a megoldás erre. :-) Tegnap kiprobaltam, hogy wifin átlőttem a képet, így a videot, meg a kepeket lehetett nézni Tv én is. Az lenne a kérdésem, hogy Total Commanderből nem lehet látni a telót? Csak a win intézőjéből? Mert csak ott jelenik meg. Plusz van egy olyan, hogy a video csak akkor látszik számítógépről is, ha átnevezem. Mert addig csak egy jpg fájl van előtte. De csak telón tudom átnevezni, és utánna látja a gép is.
-
krystman
őstag
Segítene valaki akinek már régóta van S4, hogy kamerával vettem fel videót, képeket, és hogy tudom leszedni a telefonról? Nincs benne SD kari, ha nem belsőre menti. Nem találom a videókat sehol gépen. De a telefonba meg látszik. A másik, hogy USB keresztül összekötöm a TV-el, hogy megnézzem rajta a képeket, videókat, de nem is veszi észre a TV média lejátszója. Régen bármelyik telómat rátettem, SD vagy Pendrivenak észlelte. Itt nincs ilyen lehetőség?
-
krystman
őstag
Hogy lehet megoldani, hogy sima SD kártyának lássam a teló belső memóriáját?
-
krystman
őstag
válasz
RolEnD_ #44699 üzenetére
Töröld le a jelenlegi Youtubot. És visszaáll a gyáriara, ami a beépített. Akkor ott töröld a Gyorsítótárat, és az adatokat. Ezután felmész a Playre, és onnan szépen frissíted a Youtubot. Tegnap jött ki. Dec 8 i. Ezután ha minden jó, akkor már lesz 1080p. És a youtubon írd a kereyőbe, hogy hd 1080p. Ott kell mennie majd 1080p nek..
-
krystman
őstag
Jóhír!
Tegnap megjelent a legújabb Youtube (frissítették) és megjött az 1080p a videóknál!
Tegyétek fel mindenképp! Szóval így minden szuper már
-
krystman
őstag
Na kicsit utána néztem a Youtube hibának! Valószinű, hogy nem jól azonosít be a Youtube. Ugyan is találtam egy videót ahol a Buld PROF fájlba át kellene írni a 4.4.2 , 4.3 és megjönne a 1080p is. [link]
-
krystman
őstag
Szerintetek érdemes garanciába érdemes szólni, hogy eltűnt a Full HD lejátszás a Youtube-ról nekem? Kipróbáltam egy teljes full visszaállítást is, gyári kliensel, feltettem a Viralt is, Tube Mate programokat is, egyikkel sem megy. Amúgy jól megy minden de FullHD nem megy, csak 720p bármit csinálok. Telefon vagy Youtube baja lenne ez? Van valakinek ötlete mit lehetne tenni ilyen esetben?
-
krystman
őstag
Ha esetleg leszedem a Samsung oldaláról a hivatalos 4.4.2 romot. Azt fel tudom tenni recoveryből? És a 4.3 at a hivatalosat már nem tudom visszatenni ha már fent van a 4.4?
-
krystman
őstag
Számomra hihetetlen, hogy nem tudom előcsalni a 1080p a youtubon. Mindent felteszek, a legujabb app van fent, és a legnagyobb felbontás 720p.
-
krystman
őstag
Wifin nézem a videókat, és nekem is fent van a legújabb YT app, de nem megy, hiába nézek meg olyat ami mellé ott van a 1080p max 720p ben adja be, és max ezt is lehet választani. Eddig volt végig, még akkor is amikor frissítettem. Fogalmam sincs mi okozza ezt most.
-
krystman
őstag
Nézzétek már meg, hogy nektek vane esetleg a Youtubon 1080p. Mert nekem max 720p enged. 4.4 van rajta.
-
krystman
őstag
Feltettem a 4.4 es Rendszert rá. A fura az nekem, hogy azóta meleg mindig a háta a telefonnak. Még akkor is, ha le van kapcsolva a kijelző. Másnál van ilyen?
-
krystman
őstag
Te jo eg! Hogy tudtok ekkora pontszámot elérni? Nekem max 35 ezer valamennyi jött ki. Ez gondolom már valami custom ROM lehet? Amúg ez a Knox nekem megjelent a telefonon, és kéri, hogy szedjem le. 4.3 van a telón most. Akkor ezt nem érdemes leszedni ahogy olvasom itt a h.sz at.
-
krystman
őstag
Esetleg nem tudjátok, hogy az animációk sebességét lehetnee kicsit gyorsítani? Fejlesztői menüt nem lehet előcsalni valahogy? Eddig mindegyik telefonba volt.
-
-
krystman
őstag
Én mindjárt éjfél után adtam le a rendelést, a T-mobilenál de engem ma nem hívtak. Vagy csak a mainap után hívnának?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest