Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akhim92
csendes tag
válasz
Doggy dog #59168 üzenetére
Szia,
Gmail, beállítások, email fiók, címkék kezelése. Értesítések, szinkronizálás bepipálva és a címkék kezelésén belül minden egyes címkére be lehet állítani, hogy minden üzenetnél értesítsen. Nézd meg, hogy minden egyes címkére be van-e állítva az, hogy minden üzenet esetén.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Doggy dog #59168 üzenetére
Szerintem sem,de akkor fogalmam sincs miért nem jön értesítés és üzenet,mint eddig.Csak kézi frissítésre.
Gyorsítótár,alkalmazás adat törlés már megvolt.Restart is.Nem értem
Van valami beépülő mellé,amit nem kellett volna törölni?
Nagyon körültekintően töröltem appokat,de lehet benéztem valamit -
-
zAPAtyin
tag
-
válasz
Doggy dog #59088 üzenetére
Elég régen volt ez téma, kb. a fél topikot át kéne olvasnod, szal nem csodálkozom, hogy nem találod. Szerintem sokat nem vesztesz vele, úgy emlékszem, csak belinkelték, amit te is, meg talán írta az illető, hogy mennyire egyszerű volt, de bővebben nem lett kitárgyalva, asszem.
Ha van türelmed, szerintem április-május környéki hsz-eket nézd át, pontos dátumot én sem tudok, de legalább három hónapja lehetett, hogy olvastam erről.
Ha nem sikerül, én továbbra is az xposed/wanam xposed megoldást javalom, a gomb nem lesz látható ugyan, de a felvétel működik, az xposed modulok meg hasznosak tudnak lenni, a wanamban is be tudsz állítani még egy csomó dolgot. -
válasz
Doggy dog #59081 üzenetére
Szia! Nem tudom, milyen romot használsz, nekem a gyári 4.4.2-n csak úgy sikerült, hogy a WanamXposed nevű Xposed modulban engedélyeztem a call recordert. Ikon így sem lett, de hívás közben a menü gomb megnyomása után a felugró ablakban aktív lett a "Hívás rögzítése" opció.
Nem tudom, neked a hívás rögzítése a fontos, vagy maga a gomb, ha az utóbbi, akkor sryA linkelt módszert én is láttam már, de nem próbáltam ki, igazából a rögzítést sem használom, egyszer kipróbáltam, aztán azóta sem.
-
Zorro(hun)
tag
válasz
Doggy dog #55420 üzenetére
Próbáld meg ezt talán:
GSM-Outlet
1A-est rendeltem tőlük és nem tűnt gagyinak. Jelenleg nincs készleten 2A-es, de készletinfo-t lehet kérni és tájékoztatnak, amikor újra lesz. -
salgocomp
senior tag
-
Foose
addikt
válasz
Doggy dog #54909 üzenetére
Tudok róla hogy létezik,mivel olyan munkám van,célszerűbb lenne a hosszabb üzemidő. De hát ha ennyi,akkor ennyi... Amikor vettem a telót,csakis azért döntöttem emellet az xperia z helyett,mert féltem a beépített akksitól,féltem hogy ha használtan veszek egy olyat,vacak lesz az akksija,az sem bír ugye sokat. Erre ebbe hiába vettem zsír új akksit,ennyit bír ez is
-
válasz
Doggy dog #54847 üzenetére
Igen, ha flash közben rosszkor száll el az akku, történhetnek érdekes dolgok.
(#54846) salgocomp: Szerintem is várj az odinozással addig, míg lesz másik akksid. Nem véletlenül szokták leírni minden romolós tutorialban, hogy akksi legyen feltöltve min. 80%-ra. Ha rosszkor kapcsol ki flash közben, simán téglázhatod is.
-
gusthy
veterán
válasz
Doggy dog #49468 üzenetére
Ezt én értem, és én is Odinnal tettem fel a Lollit
De a szakmai meg a jogi szempontok nem feltétlenül esnek egybe. A garancia egy jogi kategória, semmi köze ahhoz, hogy melyik szoftver jobb. Egyébként a szoftverhasználati jog is jogi kategóriaÉs mivel az Odin jogilag nem lehetne nálad, nem is használhattad ugye
Tehát igazad van abban, hogy sokkal jobb Odinnal frissíteni (szakmailag), azonban ennek vannak jogi következményei, pl a garancia elveszítésének a lehetősége. Ennyi. -
gusthy
veterán
válasz
Doggy dog #49454 üzenetére
A valóság az, hogy a userek 99%-ának ez igy elég is.
Ebből a telefonból eladtak negyvenmillió darabot fél év alatt, és még mindig forgalmazzák. Ekkora tételnél nem reális, hogy garanciát tudjanak vállalni minden létező firmware - készülék kombóra, amit a userek ki bírnak találni. Plusz, Odinnnal simán le lehet téglázni, ami nem az ő felelősségük. Plusz az Odin használata eleve illegális, nem elérhető a végfelhasználóknak, legális úton meg se lehetne neked. -
Trespa
tag
válasz
Doggy dog #49448 üzenetére
A ROM frissítés garanciavesztéssel jár?
Amennyiben a KIES-el frissítesz, nem veszted el a garanciát de használata megbízhatatlansága miatt nem ajánlott. Odinnal történő frissítésnél sem feltétlenül, ha nem rontod el. Viszont a kérdésre addig nincs biztos válasz, amíg nincs precedens.ROM frissítés:
A telefon szoftverének frissítését a garanciajegy ellenében bármelyik hivatalos Samsung szervizben ingyenesen elvégzik.A frissítésnek több lehetséges módja van: hivatalos (KIES*), OTA, és nem hivatalos Odin, illetve Mobile Odin.
-
válasz
Doggy dog #48553 üzenetére
Óóó, hát nincs mit
Tényleg megvagyok rádió nélkül, amikor még volt a telókban, akkor sem hallgattam, de azért kicsit bosszant, hogy nem működik.
Mintha olvastam volna egyszer, hogy hardveresen hiányzik belőle az, amitől működne, valami FM chip, vagy mi. Ha így van, akkor tényleg hiába mókolgatunk vele. -
válasz
Doggy dog #48545 üzenetére
Nekem annyira nem fontos, de kíváncsiságból kipróbáltam. Mindent megcsináltam úgy, ahogy le van írva, recoveryből telepítettem a HybridRadioMod.zip-t, átneveztem amit kellett, rendszeralkalmazást csináltam belőle, a feature.xml-hez bepötyögtem a megadott sort, újraindítottam, és b....k működni.
" A Rádió leállt ", ez volt a legtöbb, amit ki tudtam hozni belőle.
Igazából csak azért írtam mindezt, hogy más ne pöcsöljön vele fölöslegesen. Úgy néz ki, a mi telónkon nem lesz FM rádió. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest