- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Austin F.
tag
válasz
tecsa74 #60589 üzenetére
"Loli alatt a zárolt képernyőről hogyan lehet eltüntetni az időjárás ikont?"
Settings --> Lock screen --> Additional information ---> Off. (Angol nyelven használt lollipopos S5-ről, de gondolom neked is ugyanott lesz.)
"fars értéket mutat"
Fars --> fals. A német "falsch" (hamis) szó meghonosodott alakja.
-
M3aN
senior tag
válasz
tecsa74 #56470 üzenetére
Az én készülékem 1 hónapos, de semmiféle fóliát nem látok a kamera üvegén. Egyébként ha megnézed, a kamera körüli kis gyűrű egy leheletnyit jobban kilóg mint maga az üveg, és az fog karcolódni.
Ad2: engem is idegesített hogy felül a kamera, azért a Samsung Protective Cover+ a maga 500Ft-os árával szerintem a legjobb védelem ez ellen, nekem jobban tetszik mint a 3e Ft-os ebay-es, vagy a Smart Cover akár. -
Keem1
veterán
válasz
tecsa74 #56114 üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy a kamera appban átállítod a hangerő gombot zoom helyett expóra.
Én pl. a fülhallgatót szoktam távkioldónak használni, mert ezzel a beállítással a hangerő gombok lenyomására exponál. Szerintem itt is így lesz. De nincs szelfibotom, tehát csak tippelek. -
norrberth
addikt
válasz
tecsa74 #54891 üzenetére
Párna alá soha ne tedd mert nagyon káros!!! keresik a hálózatot, állandóan sugároznak ezek a szarok.. volt mikor az elektromos borotvám életre kelt éjjel többször is mikor a teló mellette volt, lefordultam az ágyról úgy megijedtem
én a lehető legtávolabb teszem magamtól a telót, wifim amióta nincs! nyugodtabban alszok. engem ne sugározzon
-
Dzsana
senior tag
válasz
tecsa74 #54363 üzenetére
Kollégám is ilyet használt, míg arra nem lett figyelmes, hogy a sok ki-be húzogatástól el nem kezdte koptatni a telefon éleit, és karcolta a kijelzőt. Ekkor ballisztikus pályára állította, és vett egy bőr flip tokot. Azon meg olyan erősen csattant oda a mágneses füle, hogy a képernyőn, a fül alá helyezett alkalmazás ikonját mindig megnyomta, s elindította.
Át kellett rendeznie a képernyőt, hogy ne legyen alatta ikon.
-
Valken
tag
válasz
tecsa74 #54303 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Én (és mint nagyon sokan itt közülünk) használtam gingerbread-et, jelly bean-t, kitkat-et és most ugye lollipopot is, de mindegyik rom mutatott javulást az előzőekhez képest.
Ha csak az S4-et nézem, szerintem a Lollipop a Kitkat-hez képest jóval pörgősebb, gyorsabb és (bár ez egyéni vélemény) szebb is, de nekem pl. gondom van az akkuidővel, amíg másnak nincs, de mindenkinek mást jelent az "átlagos használat", így nem igazán tudom mihez mérni a dolgokat.
-
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
tecsa74 #54220 üzenetére
LTE engedélyezve van? Akkor dobálja el a hálót, amikor átvált róla. Xda-n is volt téma. Az a megoldás, hogy csak gsm/hsdpa módban használod. Vártam, hogy a lollipop megoldja, de nem lett jobb. ( Nekem a tasker pittyen, ha elmegy a térerő, lte módot engedve utazás közben 6x-10x dobta el a hálózatot 1-2 percekre, lte-t tiltva, ugyanazon az úton haladva nincsen gond.)
Persze volt kártyacsere, de semmit sem oldott meg. Aztán szépen lassan kiderült, hogy általános a probléma, csak a legtöbb embernek nem tűnik fel. Összes s4-et használó kollégám telefonja produkálja.
-
awakening87
aktív tag
válasz
tecsa74 #54222 üzenetére
Szia!
Azt nem mondtad, hogy milyen üzemmódban van a telefonod:
4G/3G/2G (LTE/WCDMA/GSM) passzolom, hogy melyik firmware-ben hogy nevezikKülönben valószínűleg 4G-n vagy, mert amikor jön egy hívás, biztosan vissza fog váltani 3G/2G-re (amíg nincs 4G hanghívás szolgáltatás mindenhol), nekem is így csinálja.
Ahol meg épp használod, gyenge a 4G-s lefedettség, vagy a modem nem kezel valamit jól.
Próbáld ki 3G/2G üzemmóddal is, hátha megjavul, ráadásul kevésbé merül az aksi is. -
zoltan6
addikt
válasz
tecsa74 #54080 üzenetére
A tapasztalat azt mutatja hogy hónapokig megy rinyálás,mikor jön már?mikor jön már az új? majd amikor megjelenik az új akkor meg megy a sírás,hogy tudom visszarakni a régit? ilyen sz@r,olyan sz@r a új
Nem tudom az ilyen emberek miért nem másznak vissza a fára? mégis mit várnak a frissítéstől? lefőzi a reggeli kávét? -
norrberth
addikt
válasz
tecsa74 #54080 üzenetére
Az üzemidő not bad.. a felületélért még mindig rinyálok.. Kit Kat sokkal jobban bejött, felfedeztem egy új funkciót ha volt nem fogadott hívásom, a hívó nevét megfogom lehúzom és egyből alatta ott a visszahív.
Ki sem kell oldani. Szívem szerint visszatenném a Kit Kat ot, de egyrészt sík hülye vagyok hozzá, másrészt nem akarom elrontani a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest