- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atrasko
tag
válasz
krystman #66534 üzenetére
Az Open Camera elvileg tudja, van ilyen beállítási lehetőség de nem ajánlom. Kipróbáltam, de 60 fps-nél nekem azonnal lefagyott. Újraindítva az Open Camera ott akarta folytatni, ahol abbahagyta, tehát fagyott továbbra is. Sőt újratelepítés után is a 60 fps-sel akarta folytatni. Végül a TWRP-vel kellett az utolsó mentést visszaállítani. Szerintem az S4 alkalmatlan a 60 fps-re.
[Open Camera] -
Atrasko
tag
válasz
krystman #65853 üzenetére
Team Win Recovery Project (TWRP): [link]
Nem biztos, hogy a legfrissebb verzió kell neked!
A támogatott készülékek listája itt: [link]
vagy
ClockworkMod Recovery (CWM): [link]Bár én korábban mindig CWM-et használtam, de az S4-en már a TWRP fut, sokkal szimpatikusabb.
Mindig ellenőrizd le, hogy a Recovery, amit fel akarsz telepíteni, a Te telefontípusodra készült--e. Az S4-nél tudomásom szerint több altípus is van, azt nem tudom ezek mennyire hasonlítanak, de én csak azt telepíteném, ami pontosan passzol a típusjelzésre.
A fenti CWM linknél lehet, hogy van jobb, valaki esetleg tud ajánlani egy "üzembiztos" CWM verziót neked. -
t.dave500
tag
válasz
krystman #64041 üzenetére
SD kártya folytatása:
Beüzemeltem a kártyaolvasót, de továbbra sem tudok semmit csinálni. Semmilyen programmal.
Viszont, a saját gépemen, telóban recovery-ben,, csatolva bárhogy tudom formázni, és működik!!! De amint kiveszem RAW formátumú lesz, és nem működik.
Az én gépem miért látja, miért tudja formázni, és miért tudok rá adatot írni, olvasni?
Itt látszólag minden rendben van, de másik géppel az istenért sem megy.. -
Szabcsizz
őstag
válasz
krystman #64012 üzenetére
Ugyanígy jártam én is,3x rendeltem "eredeti" S4 fülest.Az elsőn már a feliratok se voltak rajta,a másik kettő meg meg se szólalt.Mind a hármat másik boltból vettem.Meguntam,aztán vettem egy Xiaomi Piston 2-t,utána egy Piston 3-t is.Neked is ajánlom,nagyon jó mindkettő.
-
-
Nazara
őstag
válasz
krystman #46604 üzenetére
Töröltem és belépni már sikerült, viszont amint rákattintok egy másik topicra, már azt mutatja, hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig ha újra a fórum főoldalát nyitom meg, akkor nincs gond.
Köszönöm a tippet, egyelőre marad akkor a gyári böngésző, úgysem használom sokat mostanában a telefont.
-
glaci
őstag
válasz
krystman #46553 üzenetére
Nálam a gyári töltő a gyári kábelével és a gyári 4.3 -al is 1200 -at ír ki minden program amit próbáltam.
Mellesleg Te mivel nézted?
Az S3 -on a Galaxy Charging Current HUD progit használtam, az nagyon profin és pontosan dolgozott, da az S4 -en sajnos nem működik.
És én S4 -re még csak hasonló progit sem találtam. Pedig nagyon jó lenne ... -
hagymas7up
tag
válasz
krystman #46578 üzenetére
Az volt az első mikor felállt a rendszer, de akkor is letöltötte, csak nem telepítette. Azóta minden bekapcsoláskor zaklat vele, de kilövöm és ennyi.
Miután olvasgattam vissza, láttam, hogy először kártya és wifi nélkül kellett volna indítani és kikapcsolni a frissitést, majd ezután mehet kártyával. -
trobi28
addikt
válasz
krystman #46054 üzenetére
Nekem automata +5-ön jön össze ennyi
silvergod: Áruljátok el mi abban a zavaró ha 2 másodpercig csendesebb?
Csak kíváncsi vagyok rá
Cserébe elmondom, hogy én miért szeretem. Mert az, hogy engem keresnek telefonon, nem tartozik másra, sőt nem is feltétlenül kell zavarjon mást, és ha elég gyors vagyok akkor fel tudom venni még azelött, hogy elkezdene "visítani" -
Keem1
veterán
válasz
krystman #44957 üzenetére
Szerintem nem igazán vagy tisztában az android ram kezelésével. Egy normálisan belakott telefon esetén a ram kb. 70%-a foglalt minden időben, mivel azokat az appokat, amiket gyakran használsz, betárazza a rendszer, hogy pöccre induljanak. Ha több memóriára van szüksége egy újonnan induló appnak, mint amennyi tényleg szabad, akkor az LRU szabály szerint csinál a rendszer eleget.
Egy a lényeg: nem az a jó androidnál, ha sok a szabad ram, hanem az, hogy ami használt van, olyan appokkal legyen töltve, amit tényleg használsz, ez pedig úgy érhető el, hogy letiltod/törlöd azokat, amiket nem használsz. Nyilván más tészta, ha kb. 2-3 app van telepítve, mert úgy 2 GB-ot nem igazán tud a rendszer megtölteni. -
-
2o1i
senior tag
válasz
krystman #44500 üzenetére
Talán valami alkalmazás okozhatja ezeket a pontszám különbségeket, vagy esetleg a microSD.
Nálam a LG G2 csinál 36000 körüli pontszámot, de ott az oka is megvan, hogy miért annyi. A G2 rgb mátrixja több pixelt tartalmaz, mint az S4 pentile mátrixa, és ezért lehet ekkora különbség a pontszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest