Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika9988
tag
Pár napja jött egy értesítés hogy frissebb szoftwer van a telefonra le is frissítettem és feltette a független 5.0.1-es romot na azóta folyton akadozik a telefon van mikor befagy és az aku kivétele se segít ma csináltam egy factory resetet szépen bekapcsolt majd beálíltotam beadta a kezdő képernyőt 1-2 percig hiába nyomkodtam nem csinált semmit se majd az egész kezdőképernyő eltünt és csak a háttér marad ujra indítotam de ugyan ilyen sz@r másnak is ilyen vagy egyéni probléma?
-
tomika9988
tag
válasz
tomika9988 #52915 üzenetére
megoldva
-
tomika9988
tag
hali valaki tud segíteni ? 5.0.1 rom van fent de vissza szeretném tenni odinal a 4.4.2-est feltetem a kiest viszont download módba nem lássa az odin mit csináljak ?
-
tomika9988
tag
Hali, több embernél láttam már a 5.0.1-es androidot ez gyári ? hogy lehet felrakni ? knox ugrás lesz ?
-
tomika9988
tag
Sziasztok láttam már 1-2 embernél hogy s4-ről g2-re váltott Most elsősorban azokat kérdezném nekik megérte-e le vagy elcserélni? én egy az egybe cserélném csak nem tudom hogy a g2-ő mennyivel lenne jobb. illetve elnézést hogy az s4-es csoportba kérdezgetek ilyeneket
-
tomika9988
tag
sziasztok ma sajnos sikerült le ejtenem a telefont a fém keret tetejére és ahol le esett ott egy picit látszik ha a keretet oldalról nézzük akkor kicsit magasabb mint máshol (kb 1 mm es rész nem feltünő de engem idegesít) ezt valahogy nem lehet visszanyomni vagy valamit lehet vele kezdeni ?
-
tomika9988
tag
válasz
PowerBuldog #44441 üzenetére
abba azért snapdragon 800 van bár ezt igazából annyira nem értem mert haveromnak G2-ője van az antutuba 31 ezret gurított akár hányszor futtattuk le neki nekem meg az I9505 33 ezret ért el.
-
tomika9988
tag
Sziasztok valaki az S4 hez használ okos órát ? ha igen milyet és neki mennyire jött be ? és most szeretnék választani és a galaxy Gear illetve a Galaxy Fit-en gondolkozok szertintetek melyik lenne a jobb választás ?
-
tomika9988
tag
Sziasztok az s4-re az 5.0 érkezésével megmarad a knox ?
-
tomika9988
tag
Sziasztok a telefonomra a 4.3-as androidot valahogy vissza lehet rakni ? jelenleg 4.4 van rajta.
-
tomika9988
tag
Sziasztok 1-2 hete vettem meg a telefont eddig nagyon meg vagyok vele elégedve 4.4-el kaptam ki a telefont és most ahogy nézegettem a fórumot írtátok hogy a 4.3-om jobb volt meg hogy nem volt benne ennyi hiba mint a 4.4-be. nemtudom én hibával még nem találkoztam a kit-kat on a 4.3 ba mi jobb mint a 4.4-be ?
-
tomika9988
tag
Sziasztok erre a telefonra mikorra várható az 5.0 ás droid ?
-
tomika9988
tag
Sziasztok szeretnék mostanába használtan venni egy ilyen telefont. Mire kell figyelni hogy nehogy klónt vegyek mi a külömbség a klón és az eredeti között ?
-
tomika9988
tag
Sziasztok gondolkozok egy ilyen készülék beruházására. esetleg külföldről honnan lehet jó helyről jó áron beszerezni ? esetleg érvényes garanciával ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest