- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a képernyő autómatikus elforgatásán kívül létezik olyan opció, hogy az
"asztal" vagy a kezdőképernyőn levő appok is állóról fekvőre forogjanak? -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Loli alatt a zárolt képernyőről hogyan lehet eltüntetni az időjárás ikont?
Nem használom a helymeghatározást, fars értéket mutat, s nekem az nem kell oda
Köszönöm! -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
2 napja felkerült 9515-ös független telefonomra az 5.0.1 Lollipop.
Gyári visszaállítás után a készülék ajánlotta a frissítést, majd ezek után telepítettem és kész.
Eddig nem tapasztaltam negativ dolgokat, remélem így is marad.:-) -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, az mitől lehet, hogy full hd-ban veszek fel néhány perces videót, és lejátszásnál külső eszközön ami jelen esetben egy 46" Samsung smart tv pufferolva, akadozva játsza le?
Ha usb kábellal összekötöm a tv-t és a telefont is, akkor sem jobb a helyzet.
Ha kisebb felbontásban veszek fel videókat, akkor is ez történik.
Volt olyan, hogy maga a telefonom ami 9515-ös gyári független nem mókolt KK van rajta, szóval a telefonom is akadozva játszotta le, de miután csináltam egy gyári visszaállítást azt veszem észre jó lett.
A telefonon is a gyári videólejátszó van, s 1-2 alkalmazás van csak rátéve.
Viszont ha összekötöm a pc-t és a telefont usb kábellal, akkor ott simán fut a a full hd videó, teljesen akadásmentesen.
Kérdésem az lenne, esetleg a telefonommal van valami gyári hiba, cagy a tv körül kellene keresnem a hibát?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
tecsa74 -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Egyre gyakrabban tapasztalom azt, hogy telefonálás közben rosszúl hallanak engem, vagy néhány másodpercig sehogy.
A zajszűrő ki van kapcsolva.
Gyári független KK van fent,9515-ös a készülék.
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat? -
tecsa74
aktív tag
Ha full hd felbontásban veszek fel videót majd azt lejátszom,az természetes, hogy néha akadozik? Szaggatva játsza le.
Gyári független KK van fent,nem mókolt készülékről van szó. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Most tűnt fel, hogy a kamerán van egy védőfólia vagy valamiféle műanyag, s elég jól illeszkedik a kamerára.
Ezt érdemes rajta hagyni, vagy felesleges? -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy ilyesmi selfie botot [link]
Gondoltam nyaraláskor jól is fog ez jönni nekünk
Ezt a botot össze lehet csatlakoztatni a telefonnal, van rajta egy jack dugó, és a bot nyelén van egy gomb, amivel ha bekapcsolom a kamerát egyből lehet fotókat, videókat készíteni.Tehát nem a telefonon exponálok.
Viszont nálam úgy érzékeli, mintha fülhallgatót dugtam volna bele, és a gomb megnyomásakor csak zoomol a kamera.
Iphone 4-nél viszont tökéletesen működik.
Esetleg használ valaki ilyesmit? Lehet csak kell valami alkalmazás hozzá, nem tudom.
Ha már kaptam akkor tudjam használni.-) -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Független telefonom kiírta, hogy van elérhető szoftver frissítés, 1026.38 Mb a mérete.
Ez a lollipop lehet? Jelenleg KK van rajta, s ez tökéletes, így kikapcsoltam a frissítést.
Vagy valami mást takarhat ez a frissítés? -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet, hogy van is vifi, meg nincs is?
Halvány zölden világít néha, s csak az ujraindítás segít. -
tecsa74
aktív tag
válasz
Viktor0610 #54301 üzenetére
Nekem az egyik készülékemen JB android volt.
Aztán megjelent a KK, rá is tettem. Viszont folyton gond volt vele, s olyan gondok, hogy értelmét vesztette a telefon kifejezés. Hívás után néma volt a telefon, semmit nem lehetett hallani.
Ez így ment pár napig, aztán sikerült visszatenni a JB androidot, s megszűnt a probléma.
Szerintem ( de ez az én véleményem ) azzal a legjobb a telefon, amivel a boltban megvetted.
Frissítés után az elején jönnek a gondok, s ha ezeket a gondokat a fejlesztők is olvassák akkor is még kérdés, hogy vagy foglalkoznak vele vagy nem. -
tecsa74
aktív tag
válasz
Viktor0610 #54298 üzenetére
Okés, köszönöm:-)
Viszont ha szervizbe kerülne a készülék bármi hiba miatt, akkor gondolom ők rátennék.
Remélem nem kerül rá sor .-) -
tecsa74
aktív tag
Lehet belgaságot kérdezek de ha le van töltve a kies program, s csatlakoztatom a készülékemet akkor autómatán frissül az új android?
Vagy ha a készülékemen bekapcsolom a frissítést akkor is rámehet?
Mert olvasva a hozzászólásokat nagyon nem szeretném ha frissülne, nekem a kk maximálisan megbízható. -
tecsa74
aktív tag
Nem igazán értem, hogy mit vacakolnak itt 10 nappal? Meg 10 nap után fizetős?
Jó az IGO, sőt szerintem a legjobb, meg köszönjük is szépen, de ha már egyszer elérhetővé teszik, akkor kár visszavonni 10 nap után. Gondolom a térkép, poi frissités sem lesz elérhető.
Ha valaki más készüléket vesz, vagy csinál egy fr-t akkor elvész ha nem volt mentése.
Én személy szerint szívesebben használom az igo primot, tökéletesen működik.
Ettől függetlenül a gesztus szép -
tecsa74
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy videófelvétel közben áttudjak úgy kapcsolni előlapi kamerára, hogy a felvétel nem szakad meg?
Vagyis hogy folyamatos felvétel mellett egyszer a hátlapi kamera, majd az előlapi kamera vegyen fel? -
tecsa74
aktív tag
válasz
awakening87 #54223 üzenetére
Valóban az lemaradt,de a válaszodban szerepel (LTE/WCDMA/GSM)
Rendben kipróbálom, köszönöm szépen! -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet gyári független KK alatt, hogy időnként elmegy a térerő? (Telenor) Sim kártya nem rég lett csrélve.
Viszont a képen látható igen gyenge jelnél is amint jön bejövő hívás már is 100%-os a térerő.
Én is tudok hívást kezdeményezni amikor gyenge a jel.
Aztán hívás után lezárom, zsebre vágom, s mikor ismét előveszem megnézni pl mennyi az idő, azt látom megint nulla a térerő.
Tapasztalt ilyet valaki?
Nincs mókolva a teló, teljesen gyári minden. -
tecsa74
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat:
Szerintem egyenlőre így marad, nem fogok frissíteni.
Én azt vallom, azzal az androiddal a legjobb a készülék, mivel kiadták.
Aztán lehet nem így van.
Amíóta használom tökéletesen teszi a dolgát, talán ami kicsit zavaró az az, hogy ha videó felvételt készítek akkor nagyon melegszik.
De talán ez nem hiba.
Az akksi idő az valóban nem a legjobb, de ez ilyen.
Nézegetem már a külső töltőket is, kocsimba is van töltő, azért be vagyok biztosítva
Most pedig egy olyan autós telefontartót vásároltam, ( [link] ) hogy nem kell vegyek autós kamerát, ebből kilóg a kamera, s tökéletes felvételeket tudok készíteni -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, megoszlanak a lollipopról a vélemények.
Nekem még a független 1 hónapos készülékemen a kk van fent.
Volt már aki megbánta, hogy lecserélte?
Most ezzel tökéletes, de előző telefonomnál frissítés után sok gond volt.( néma hívás, kikapcsolás stb..)
Miben más ez a nyalóka mint a KK ?
Egy két dolgot találtam róla, (akksi idő, illeve, hogy fürgébb a készülék) vannak még látható hasznos javulások? -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ma teszteltem a videófelvevőt kb negyed órán keresztül , s nagyon forró lett a készülék. Ez természetes?
Igazából azért kérdezem, mert nyáron nyaraláskor ezt szeretnénk használni autós kameraként úgy, hogy tennék bele egy 32 vagy 64 gigás memóriakártyát, telefontartóm van, autóstöltőm is, tehát adott minden.
A készülék nem tud túlhevülni, ha esetleg fél órát megy a videófelvevő? Esetleg lehet valami baja?
Mert ha igen, akkor inkább beszerzek addigra egy autós kamerát.Üdv:
tecsa74 -
tecsa74
aktív tag
válasz
bjergerking #52588 üzenetére
Az összefoglalóban olvastam ezt:
"Tapasztalt hibák:
- a készüléken lévő gyári fólia alatt elszíneződhet a készülék: [link]
- a bekapcsoló gomb lötyöghet, esetleg túlságosan bent helyezkedik el --> nehézkes megnyomni
- a headset csatlakozója körül a keret hibás/sérült"Hát akkor remélem nem arról a hibáról ír.
Ha igen,akkor cseréltetemKöszi,hogy megnézted!
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Frissen vásárolt készülék oldaláról ma leszedtem a vékony kis fóliákat,és az iveknél ,vagy a sarkainál olyan,minha hajszálrepedés lenne, szemmel alig lehet észrevenni. Pontosan az ív közepén.
Felűl is, alúl is, mintha direkt ilyen lenne.
Ez mindenkinél ilyen? -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap tulajdonosa lettem egy ilyen típusú készüléknek, bár családunkban több Samsung termék is van, mobiltelefonból nekem ez az első ilyen márkám. LG G3S készülékről váltottam erre, remélem több szerencsével. Most még csak ismerkedek a készülékkel, illetve nagyon sokat visszaolvastam a fórumban is.
Az SX5 mini lett volna a másik lehetőség, árban nem volt külömbség, de maradtam ennél.
Egyből meg is kérdezem Tőletek, csak semmi elfogultság, jó döntés volt?
További szép estét!Üdv:
tecsa74 -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem ma ezt a típusú telefont, érdekelnének milyen hibákra lehet számítani ,mik a gyerekbetegségei (ha vannak neki)
LG G3S készülékem ha nem fejezi be a fagyásokat, akkor erre váltanék.
Közben olvasgatok vissza,de nagyon az elején tarok még
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest