- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
migabi24 #33059 üzenetére
Nem hiszem mert 4.3-as új BL-es telóra felhúztam egy 4.2.2 és annyi votl csak hogy nem kapcsolt be Bad Kernelt írt bekapcsnál de 4+1 Fileos 4.3-m simán felment rá annyi hogy nekem ugyebár Knox 0x1, de nekem azt mondták a legjobban úgy tudom elrontani ha gariztatni akarom hogy összekeverem több különböző 4+1 fileos rom file-jait
-
Hobbbyt
őstag
-
Bigboy30
csendes tag
válasz
migabi24 #33035 üzenetére
Nem csodát várok persze,mert így is nagyon tetszik ez a telefon csak,csak azt olvasgattam a fórumokon,hogy a 4.4.2 nem eszi ennyire az aksit,estére lemerül ezzel a rommal.
Esetleg abba tudnál segíteni,hogy miképp és főleg milyen romot tegyek fel rá,hogy Magyar független(így is az) legyen,ha már valaki feltette rá ezt a Romot!
Nagyon köszi a segítségedet eddig is!
-
Bigboy30
csendes tag
válasz
migabi24 #33033 üzenetére
Pedig minden papírja rendben van imei alapján megnéztem extra garis 2016.01.-ig!
Itt Magyarországon került forgalomba,majd a neten megkérték rá az extra garit,ami 2 hónappal megtoldotta!Most akkor mi tévő legyek?Vagy várjam még hátha kidobják a frissítést csak később?
-
zzola
titán
válasz
migabi24 #32616 üzenetére
GT-I9505 (S4)-ból van 10 fajta, különböző PC-al, de nincsen TMH-s. Online chat-en és telefonon is azt mondták, hogy csak modellt írjak be, a legördülő menüből ne válasszak, de választás nélkül nem lehet regisztrálni...
Az elsőt és az utolsó kettőt próbáltam, ezt kaptam e-mail-ben utána:
"Kedves Zoltán!
Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket, és regisztrálta weboldalunkon!Modell: GT-I9505ZNAXEH (Galaxy S4)
Sorozatszám: ****A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. "
-
-
borsodika
őstag
válasz
migabi24 #32336 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, hogy ami előtte fent volt nekem leak-hez képest mintha jobb lenne az akksi idő illetve 1 fokkal a memóriakezelés de ezen kívül semmi extra.
Maxentius: Nekem root explorer ahogy bármit szerettem volna csinálni a kártyán, törölni vagy akár átnevezni rögtön kidobott hibával, és a Sygic-is azzal indított, hogy nincs hozzáférése az sd-hez. Ahogy feltettem a jogosultság fix-ert mindkét probléma megoldódott.
Poplacsek: Akkor nem.
-
lefkosia
őstag
válasz
migabi24 #31847 üzenetére
Köszönöm kolléga
A kért, érintetlen build.prop
-
tihi_
tag
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
migabi24 #31561 üzenetére
Maga a gyári termékdoboz, hogy lehet gyári leragasztott, hiszen főszabály szerint benne van a garanciajegy, amit ki kell, hogy vegyenek érvényesíteni... nem?
Igazából az a lényeg, hogy azt a terméket kapjam,amit rendeltem ..... ha valami gondja van, arra ott van a 8 napos elállási jog.De ha nem azt a típust kapom, akkor mehetek én akárhová. -
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #31087 üzenetére
Ha ez lesz, akkor kb ez az, amire az S4 "forradalmi megjelennése" után számítottam. Egy biztos, nem fogok kapkodni érte, mert semmit nem ad pluszban az S4-hez képest, ez a forma meg egy vicc.. Azért megvárom az estét, bár nincsenek illúzióim. Az S4 még valamennyire vállalható külső egy hátlapcserével, de ez a telefon egyszerűen ronda.
borsodika: Igen, de a használatával jóval több fordul elő.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
migabi24 #29075 üzenetére
és ezt minden új telóvásárláskor el kell játszanom, hogy megveszem, nem smooth, majd talán jobb esetben a köv. frissítésnél jó lesz, vagy nem, majd veszek új telót, megint előről...stb.
S2-m volt, ICS-el, no comment...a JB már sokkal jobb volt minden tekintetben.
De ilyen "szörny" esetében ne legyenek már ilyen akadások, mikor az S2 is már kinőtte ezt. -
válasz
migabi24 #27279 üzenetére
a firmware verzióban lévő csc - amennyiben független firmware verzióról van szó, és ezért multi csc-ről van szó - több/sok product code értéket tartalmaz.
amennyiben több állományból álló firmware verzióról van szó, úgy látszólag is van külön csc szekció, illetve az odin is tartalmaz ilyen opciót, ezért szoktam elkülöníteni a csc és a pc értékét, mert bár mondhatni a pc is csc, de utóbbi összefoglaló név, ezért különítem el a kettőt, hogy ne lehessen összekeverni.
nézz bele egy multi csc állományba, találsz benne ilyeneket;
system/csc/XEH/csc_contents/enforceskippingpackages.txt
system/csc/XEO/csc_contents/enforceskippingpackages.txt
system/csc/XSK/csc_contents/enforceskippingpackages.txt
nem véletlenül írják csc összetevőnek a pc értékekeket leíró állományokat. -
válasz
migabi24 #26934 üzenetére
nem kell ez ide...
betettem a képeket a statisztikáról, hogy az én beállításaimmal és használati szokásaimmal mi az eredmény, ennyi!
elég csak visszaolvasni, a felhasználók jelentős hányada nem is néz át minden beállítást belakáskor, vagy nem is tudja, hogy melyik funkció mit takar, aztán ez eszi az akkumulátort, meg az, de mindenkinek lelke - és problémája - rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest