Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van valakinek dugiba valami 4+1 fileo-s stock 4.3 romja? i9505-re?
Sajnos neten már nem találok, pedig fél napja keresek..
-
Hobbbyt
őstag
SziasztoK!
Ti honnan töltöttétek le az 9505-re 5.01-et?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
barnabasss #36526 üzenetére
Hàt.. lehet, hogy az esés nem tett jót a nyáknak. Egy kis kontakthiba 1-2 labon és máris olvashatatlan a nand, vagy akármi. Szóval millió lehetőség van. Nem jellemző, hogy 1 esés ennyire szerencsètlen legyen.. Pech.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
barnabasss #36502 üzenetére
Ott középen mit ír ki? "Nincs parancs" ?
Hát.. amit én tudnék ebben a szituban az csak a wipe cash.. meg társai. Esetleg ha van a kártyán rom akkor újra tenni. -
Hobbbyt
őstag
válasz
sanyek2 #36460 üzenetére
Ha ennyire lelősz mindent, akkor kár az okostelefonért.. hisz az okos dolgot írtod ki belőle
Az állandó ram ürítgetés nem hoz plusz energiát, sőt! (de próbáld ki nyugodtan)
Nekem a Wifi-Mobilnet-GPS szentháromság mindig, minden esetben be van kapcsolva. Így mindig van net a mobilon. Naponta kell töltenem, 3-4 óra kijelző idővel. Ha nem piszkálom akkor 2.5-3 nap készenlét van meg, (sose ürítgetem a ramot, a sok hülye szenzor ki van kapcsolva.. nekem ne figyelje a tekintetem stb. a touchwízt ízléstelenség gyanúja miatt még első nap töröltem, helyette Nova launcher van)
(#36500) barnabasss Alapesetben nem lenne szabad, hogy a sima bekapcsoló gombra ez jöjjön be... (próbáltátok már újraindítani?)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
mgTerminator #36435 üzenetére
Viszont rosszul emlékeztem. Úgy rémlett, hogy 640-es, de csak 500-as
-
Hobbbyt
őstag
válasz
mgTerminator #36428 üzenetére
Én is hasonló kategóriás OTG kábelt használok. A Nexus 10 is szépen viszi. 1 fontért vettem valami arab telefonostól
-
Hobbbyt
őstag
válasz
mgTerminator #36377 üzenetére
Ez a legszebb, hogy Nem kell neki külön táp.
(nincs is)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kareszkaresz #36372 üzenetére
Meglepően kevés energiát szív el az OTG
Ha járatod a kijelző, meg használod a telefont akkor 4-5 óra alatt úgyis lemerül.. (legalábbis nekem ha nap végére lemerül, akkor ~4 körüli kijelzőidőm szokott lenni) De mondjuk én csak nagyon ritkán használom.. nekem van benne egy 16 gigás kártya aminek a fele még mindig üres.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kareszkaresz #36369 üzenetére
Ejha..
Segíteni nem tudok de a véleményem elmondom: Azért a 64 de legfőképp a 128Gb-os SD kártya eléggé réteg igény. Én olcsóbban vettem a 640Gb-s külső kis 2,5" vinyómat amit OTG-vel simán tudok dugni és olvasni.És egy "kicsit" jobb az ár-érték arány.. persze vannak hátrányai, de előnyei is.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
mgTerminator #36323 üzenetére
Ki mondta, hogy a Nokiákon van gyárilag gumi tok?
Mert nincs. Se a 1020-hoz se a 820-hoz nem járt gyárilag. Nem csak a súlyuk miatt érezni őket strapábbnak
Persze aki nem fogott még 920-925-1020-1520 ast a kezébe az nem nagyon tudhatja igazán. Nem a középkategóriára értem ezt a dolgot.
tothl: Egyedi esetek mindenhol vannak.. Ugye mindenki hallott olyanról, hogy eleinte pár S4-nek a kijelzője a töltőn tört el... Ha már ezt is nézzük akkor még mindig jobb a Nokia féle arcra eséses törés
migabi24: Igen.. párszor már én is találkoztam vele. Bár inkább kényelmetlenséget okozott, mert elég gyakran vagyok külföldön.. és mikor a Saját gépemről, nem enged be a fiókomba akkor kicsit bosszant
De nem rég egy Kínai bejelentkezést fogott meg, és határozottan emlékszek rá, hogy én még nem jártam arra fele..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
mgTerminator #36306 üzenetére
Hát azért a franc se tudja. Több mint 1 hónapig voltam egy Lumia 1020 "jappánturistás" tulajdonosa.. és nemigazán éreztem az igényt a tokra. Kézbefogtam a telefont, és úgy éreztem, hogy ez törhetetlen (persze nem az).. Namost.. ezek után megfogtam az S4-et és már a szűk zsebembe is féltem belerakni, nehogy ketté roppanjon o.O És kézben tartva is sírt egy belkin tokért.
Szóval szerintem azért sokan lennénk azok, akik nem erőltetnék a tokot ha a telefont kézbevéve éreznénk, hogy nem lesz baja.. Sajna az S4 (is) itt elvérzik.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
migabi24 #36253 üzenetére
Hát.. azért.. na. Van ennek a pucás dolognak több szintje.
1. Ha valaki nem tudja mivel járhat az amit csinál akkor Felelőtlen.
2. Ha tisztában van a lehetséges következményekkel, akkor Merész.
3. Ha tisztában van az elkerülhetetlen következményekkel, akkor Bátor.Mindenki karikázza be (a képernyőn, fekete alkoholos filccel
) azt a számot, ami szerinte fenn állt ebben a helyzetben.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Eternitys #36145 üzenetére
Végső soron a hálózatváltás hozhat némi javulást.
Nálunk, egy alföldi kisvárosban (12e lakos) a voda hálózata annyira gatya, hogy egy 3. emeleti új építésű tégla lakásnak több olyan pontja is van ahol a vodával nem lehet telefonálni. Persze a másik kettő vígan maxos térerőt mutat. (készüléktől függetlenül) Ez azért is érthetetlen mert a szolgáltatók használhatják egymás tornyait.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
ubisali #36050 üzenetére
Ismersz más mondatvégi írásjelet is a felkiáltójelen kívül?
Ha szigorúan nézzük, csoda hogy csak 1db S4-et ír ki a tiéden kívül. Ugyanis az S4 3 változatban került a piacokra. És ebből 1 mind felett, durván.
i9500- Exynos 5 Octa processzor, Mo-n nincs forgalomban mert bizonyos frekvenciákat nem kezel amit Európában kéne. (ha jól tudom)
i9505- Qualcomm Snapdragon 600 processzor, Mo-n ezt lehet kapni hivatalos forrásból.
i9506- Qualcomm Snapdragon 800 processzor, Mo-n ezt sem lehet kapni.. bár semmi oka nincs. Pedig ez a leggyorsabb (majd 30%-al) és legjobb üzemidővel bíró. -
Hobbbyt
őstag
válasz
mgTerminator #35912 üzenetére
Amennyire tudom nem csak a garancia miatt van hátránya a knoxnak, hanem a rom/kernel stb. cserélgetésnek is erős gátat szab, hiába van már átbillentve.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Lehet egy gyors kérdésem? Átlagos használat mellett nektek mennyi kijelző időt bír egy feltöltéssel?
Nekem is kínai aksim van, és gondolkodok azon, hogy veszek bele valami nagyobbat. De ha csak a kínai aksi miatt ilyen gyenge akkor a samsungra bíznám a megoldást.Esetleg valaki találkozott már [ezzel]? Vélemény?
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nggabi #30681 üzenetére
Ennek a telefonnak a vásárlásánál olyan erők mozogtak, amit egy férfi képtelen megérteni
Húgomé a telefon.. Én biztos nem használnám ebben sukár/giccses színben.. dehát ezért van nekem fekete.
Egész európában nem árulták.. a dobozában még arab homokot is találni ha nagyon keresed. -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van már valami furfangos megoldás a Knox-ra/ellen?
Valaki próbálta már a knox-free romokat?
Van valami esély arra, hogy a knoxos 4.3-ról bármi csak knox nélküle legyen?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Safari #26107 üzenetére
(#26106) zooli69 Igen, arra gondoltam. Csak eddig akárhányszor ott léptem ki, bejött az a "Bejelentkezős" oldal.. ahova be kell írnom a nevet és jelszót. Ezt akartam elkerülni, hogy nem kijelentkezek, csak.. kilépek.
Dee megtaláltam. A beállításokban ki kell pipálni az automatikus bejelentkezést, és a kijelentkezés után ha újra indítom az alkalmazást akkor nem kell beírni semmit, hanem azonnal indul a skype fiókomal együtt.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés.. see aa Skype-ból hogy kell kilépni? Nem kijelentkezni, mert olyankor bukom a jelszót meg nevet. Hanem úgy rendesen offline és kilép.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
vick33 #25947 üzenetére
Hmm. Abszolút kellett most ez a levél.
Leginkább attól félek, hogy a kijelző törik ketté egy éjszaka alatt vagy valami olyan hiba amit nem én okozok.
Ha roottal leolvasztom róla a burkolatot, hát.. az legyen az én bajom.. De nem fogom. Ettől nem félek. Tényleg a garanciás hibáktól félek csak. -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta vagyok viszonylag elégedett tulaja egy S4-nek. Viszont annyi sok vacak van rajta, hogy az valami embertelen.. szóval. gondoltam rootolom és rendbe teszem.
Viszont most arconcsapott ez a Knox szarság.. Van erre valami jó megoldás már? Nem lehet az egészet letörölni a francba?Lehet úgy romokat cserélgetni, hogy az vacak ne váltson 1-re?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest