- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slapy
aktív tag
válasz
Hobbbyt #36777 üzenetére
Nemtudom, de én is arra gyanakszom, sajnos kénytelen leszek akkor beadni szervizbe, csak úgy megkedveltem már ez alatt a pár nap alatt is amióta nálam van, hogy hiányozni fog....
még majd próbálok szerezni másik szolgáltatók kártyáját és azokkal is kipróbálni mielőtt beadom...
-
-
kareszkaresz
tag
válasz
Hobbbyt #36375 üzenetére
Pendriveommal lehet akkor a gond, talan az a baj vele hogy mass storage cuccos lehet az tobbet fogyaszt? passz, nekem ugy tunt jobban merult telo ha hasznaltam. Meg ugye ami meg zavaro lehet hogy log egy kabel ki a telefonodbol bele egy vinyoba. nem tul kenyelmes megoldas ha mondjuk allni kell de ugy altalaban veve sem az.
Teljesen igazad van ar/ertek aranyban OTG legjobb valasztas, en mindenesetre nagyon szeretem androidban es reszben ez is opcio volt vasarlasnal a nagyon sok mas elonye mellett iphonehoz kepest, hogy bovithessem tarhelyet amire nekem nagy szuksegem van anyagok tarolasa vegett telorol bongeszesre. Sok sok pdf word ebook ilyenekre kell gondolni. Es persze a kedvenc zenei albumaim. Jatszani nem jatszom de a kenyelem meg megmaradt mint szokas ahhoz pedig kell a hely
Magyarorszagon ugye nincs korlatlan net csomag igy dropbox nem megoldas, wifi mindenhol nincs bar lehetne
BKV wifi
3-4GB adatmenyiseg pedig nem eleg semmire sem kb ezt tudjuk ha az ember ki is hasznalja(na`) az LTE adta elonyoket itt budapesten.
-
kareszkaresz
tag
válasz
Hobbbyt #36371 üzenetére
A hatrany egyertelmu. Fogyasztja usb-n a vinyot, bar ha Y kabelt hasznalsz akkor ugye nem gaz igy , viszont avval az a baj, hogy a buszon meg mibe dugod bele :>>> En is gondolkodom OTG cuccban jelen pill csak egy pendriveot hasznalok ugy es nyilvan a vinyo is frankobb lesz de ha kell az energia akkor OTG nem opcio vagy nagyobb hasznalat eseten hamarabb lemerul a telo, mindenkeppen minimalizalni szeretnem az OTG hasznalatat es maximalizalni a telefon kepessegeit lehetosegeihez merten. Persze OTG 2.5 teljesen opcio vagy akar 1.8 is ha mar.
)
-
nfsu17
veterán
válasz
Hobbbyt #36119 üzenetére
van s2-m is, egyszer össze is néztem a 2-t ugyan olyan viszonyok mellett, egy nagyon picit jobb az s4.
ez mondjuk azért nem csoda, 2 év fejlesztés után.
szerintem amúgy az s2 csinál(t anno) "túl jó" képeket és már nem tudták hova fokozni.
mármint abban az időben elég jónak számított és a mostani középkategória tudja talán hozni a szintet, vagy akár még az sem.
de ha azt vesszük, 2 év alatt nem tudtak nagyot lépni azóta.
az s5 4k videója azért odab@sz, mentettem belőle képet, hát az durva jó.
azt hittem majd lesz benne egy kis upkonvert fíling, hogy mondjuk úgy 3k-ig még jó a képminőség, de onnantól már csak kis trükkel lesz 4k, de nem.
nagyon durván éles full 4k-ban is a videó.
pl. a z2 4k-ja messze nem olyan jó, mint az s5-é -
Sly189
senior tag
válasz
Hobbbyt #36074 üzenetére
Nekem az ANTuTu Benchmark program azt írja ki a Device infónál hogy:
CPU: Qualcomm Snapdragon APQ8064T - 4 mag, 384- 1890 Mhz
Akkor ez az 1.9 Ghz es procival szerelt teló gondolom. ( ami az írásod szerint jobb üzemidővel rendelkezik) - egyébként jól bírja tényleg -
egyébként Belgiumban vásároltam, Proximus szolgáltatónál kártyafüggetlen alapból - luxemburgi piacra szánt teló
Made in Korea
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest