- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
upbuvar
tag
-
sparks
senior tag
válasz
Bigboy30 #37017 üzenetére
Őszintén szólva nem figyeltem, hogy nézte-e, de mondta, hogy knox ugrásnál ugrik az alaplapi garancia. Pont a szoftver visszatöltés miatt beszéltünk róla. De úgy vettem ki a szavaiból, hogy alaplapcsere esetén nézi a knoxot és kijelzőnél nem foglalkozik vele. Persze gondolom ez is változó lehet szerelőnként
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
Bigboy30 #33051 üzenetére
Ez a legfrissebb magyar rom, fel fog menni rendben, de ha valami hiba nyűg van vele, akkor így jártál, mert újabb rom nincs, visszább pedig ezután már nem mehetsz. Ennek tükrében én - hangsúlyozom ÉN - inkább az ez előtti repartost raknám fel (I9505XXUEMJ7) ezt még OTA-n lehet frissíteni kétszer, hármat szádra ne vedd
!
-
Vagany
őstag
válasz
Bigboy30 #33042 üzenetére
Azt jelenti gyáriból se rakhatsz fel akármit, mert nem fog működni a telefon. Neked MH8 van fent (knoxos bootloaderű) ezt, vagy ettől újabbat tehetsz fel odinnal, tehát MHA és attól fölfele mehet fel, a jó kis MGA már nem.
szerk:
MunezXBK: elég, ha figyelmesen olvasod a fórumot, sok gond van a 4.4.2-vel, lehet nem mindenkinél jön elő/veszi észre. Ha vissza lehetne állni akkor nem lenne gond a frissítés, max nem jön be és újrarakunk egy régebbit, tiszta alapra, de a Samsung ezt is elintézte, nincs downgrade.
-
válasz
Bigboy30 #33041 üzenetére
elfelejtettem írni, hogy visszaállítja a gyári állapotot, de a program kiírja pirossal a művelet előtt.
külsős alkalmazások nem írhatnak alapesetben a memóriakártyára kitkat alatt.
a gyári 4.4.2 firmware verziót linkeltem korábban; link
a nem gyári firmware verziók ugrasztják a knox számláló(ka)t és bukó lehet a gari, de ha az nem probléma, akkor tudnak majd itt javasolni néhányat, akik olyat használnak.
nem tudom, hogy honnan idézted, de korlátozott bootloader van a rendszereden, tehát nem okés. -
válasz
Bigboy30 #33032 üzenetére
btu alá is régen kiadva már a 4.4.2, lásd; link
szoftveresen nincs rendben a telefonod, azért nem frissít, odin által tráhúzhatod a fenti firmware verziót, vagy ha a magyar független állapot kell, akkor most root (link), utána a cscc alkalmazás (link) segítségével a xeh product code beállít, majd innen a friss 4.4.2 felhúz odin által úgyúgy, hogy a re-partition kipipálásra kerül; link
így lesz megfelelő értékekkel bíró, tiszta rendszered.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest