- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
Tybee21 #4408 üzenetére
Jó ötlet ez, én is gondoltam már rá, próbáltam is (jobb is lett a hangminőség), de sajnos a gyakorlatban ez nem megoldás, mivel azért fizetek 4000 Ft-ot, hogy korlátlan legyen a mobilnetem, használom is intenzíven. Azzal nincs is gond, stabil szokott lenni, a csomagomhoz tartozó maximum le- és feltöltési sebesség, 1 Mbit fel és 0,5 szinte mindig megvan.
-
tartlev
csendes tag
válasz
Tybee21 #4372 üzenetére
Mennyi idő múlva jöttek ezeke a bajok elő, a törés után nem sokkal? Szerintem használom így egy ideig én is, hogy lássam mi lesz vele.
Ha nem lesz baja, akor mondjuk 10e forintért megéri inkább megcsináltatni és majd valamelyik gyereknek odaadni később, mint kidobni és venni egy 735-öt. Tényleg dűhítő, hogy nincs semmi alternatíva ebben a kategóriában, ami versenyképes ezzel.
-
trassher
addikt
válasz
Tybee21 #4307 üzenetére
Múltkor akadt a kezemben egy honor 6. Mondom a srácnak ilyen jók a középkategóriás droidok? Nem értettem miért nem úgy rám. Aztán megnéztem mennyibe kerül, keresgettem az állam a padlón. Minőségérzetben a 720-at súrolta alulról, egy 100K-s telefon.
thami: Én még értelmes böngészőt nem találtam. Az IE szeret letérdelni, visszadobni 2 nappal előtte nézett lapokra és hasonlók. 1 giga ram már nagyon kéne bevallom pedig abszolút nem is játszom a telefonon.
-
trassher
addikt
válasz
Tybee21 #4302 üzenetére
Sok sikert a droidhoz.
Ott vagy vesz az ember egy csúcskészüléket és örül vagy nagy kompromisszummal egy középkategóriást. Más alternatíva nem nagyon van.
Lacess: Az a baj hogy mindenkinek nagy telefon kell holott a mai fiatalok (értsd tőlem (24) fiatalabbak) lassan már hobbit méretűek. Az MS meg ontja a sok tepsit. A 830 tökéletes lenne ha nem felül lenne az usb és nem lenne ennyire túlárazva. Néztem a 640-et is. A sírás kerülgetett mikor megláttam azt a hátlapot. Búcsúban lehet majd lőni hozzá újat ha az ember cserélné annyira bazári. A 735-ben nincs glance ami számomra a mai napig érthetetlen. Így vezetik rá szép lassan az embert hogy vedd meg a drágát mert a kicsit olcsóbból is hiányzik valami. A 720 valóban tökéletes lenne 1 GB rammal és egy quad-core cpu-val. A kijelzője számomra elég ahogy a kamera is.
-
-
yaksi
aktív tag
válasz
Tybee21 #4219 üzenetére
Én a proxys trükkel (ha jól tudom, már nem működik) feltettem,a 10-et. Egy katasztrófa. Lehet, hogy azért, mert az L720 jelenleg nincs a támogatott készülékek között, de rendszeres volt a fagyás (720 esetében ugye nem egyszerű ilyenkor, nincs akku ki-be lehetőség), több dolog nem működött, nagyon hosszasan gondolkodott, folyamatosan resumingolt, és félig angolra váltott. Egy hét után ment vissza a Denim.
De csak óvatosan, több 720 is téglásodott a folyamat során, én is csak utólag tudtam meg.... -
nyesix
senior tag
válasz
Tybee21 #4025 üzenetére
Szia,
köszi a tanácsod, este megpróbálom, mentés mér megvolt
de azt meg tudnád (vagy akárkimondani nekem, hogy mi a különbség a Nokia Software Recovery Tool és a Nokia Software Updater között?
amennyire én ki tudtam hámozni ennek a hibaüzenetnek a lényegét ez nem NSU vagy telefon probléma, hanem valami windows os (volt ahol azt írták tűzfalat, vírusirtót ki kell kapcsolni, volt ahol ms configban kell csomó minden kilőni, és úgy indíatni a gépet, majd az NSU-t...) tanácstalan vagyok, és nem akarok téglát csinálni a 720 ból. -
trassher
addikt
válasz
Tybee21 #3937 üzenetére
Én is így jártam vagyis félig. Éjszakára hagytam a telefont nsu-val hogy letöltse a frissítést, reggel ráböktem hogy telepítheti majd 10 perc múlva kiírta hogy nem sikerült a frissítés. Utána visszaállítottam az utolsó mentésem és láss csodát rajta van a vodás cyan.
Előtte developer preview-s 8.1 volt rajta nekem is. -
L4mie
veterán
válasz
Tybee21 #3868 üzenetére
Azzal nincs,
de ma megint érdekes dolgokat csinált.
tök jól bírta az akkuja egészen addig amíg du. 1 kor letettem 3 kor ránéztem és 75% ról esett 25% ra
na most vagy rossz az akku kijelzés, vagy valami megint beakadt.
most meg feltettem gépre tölteni, egyszer csak látom újraindult mindenféle ok nélkül....WTF O.olehet megy vissza 8.0 ra, ha ezt így folytatja :S
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
Tybee21 #3722 üzenetére
Köszönöm a választ.
kisnokia: a nagykanizsai vodafonnál. Az árlistában már nem volt benn, de valahol az ajánlatok között megláttam.
Úgy is mentem be, hogy "hello, Nokia 720 van?"
Erre a tag: "nem hiszem, de megnézem a raktárban."
Jön ki, hogy egyet talált, de fehér. Semmi gond - mondom - ha fekete lenne el sem vinném, mivel a feleségem azt mondta, hogy mindegy milyen telefont viszek, csak ne fekete legyen.
Úgyhogy ezt vettem, 0 ft volt előfizu hosszabítással. -
thami
tag
válasz
Tybee21 #3682 üzenetére
Igen igazad van. Én nem vagyok über nagy felhasználó csak telefon sms net navi fotó. Biztos vannak olyan felhasználói szokások ahová kell több erő. Csak mely készülékek erősebbek voltak azok más területen véreztek el nálam. Egyébként 8.0 van még tehát annál jöttek ki a leírt hibajelenségek a 8.1-el egyelőre úgy vagyok hogy megvárom a véglegest aztán lehet, hogy nem bírom ki.
-
thami
tag
válasz
Tybee21 #3676 üzenetére
Hát különös. Én elsőre ujraindítottam volna csak s ha ez nem segít max. akkor reset. Fekete képernyőm nekem volt már. Volt egy hívás lefordítottam mert nem tudtam felvenni s mire visszafordítottam fekete kepernyő. "vakon" kikapcsoltam nem soft reset mint javasolták külföldi fórumokon. Majd indít és minden ok. Nem derült ki mi volt. Talán ebben típusban benne van ilyesmi. Remélem ritkán. 4 hónap alatt 1 újraindulás és egy fekete képernyő. Nekem még mindig ez a legkellemesebb lumia. A 1020 még ami nagyon egyben van. Mind volt a kezemben de hiába volt erősebb is nem cserélném el.
-
L4mie
veterán
válasz
Tybee21 #3635 üzenetére
Szintén, pénteken telepítettem szombaton egy olyan fagyás, hogy színesbe nézhettem a kijelzőn a hangyaháborút, azóta semmi gond, sőt úgy tapasztalom akkuidő javult a 8.1-hez képest, vasárnap reggel vettem le a töltőről, most 54% 1 nap használat után, Nem 8.0 ás de azért már érezhetően javult
-
Mozby
csendes tag
válasz
Tybee21 #3498 üzenetére
Nálam szokásosnál erősebb használat mellett tegnap (telepítés utáni első nap) 1 napot bírt. 8.0 ugyan ilyen használat mellett 30-40%-ra szokott merülni kb...
Azóta kivettem pár alkalmazást a háttérben futásból. Alapból mindent berakott, plusz a levelezésem is átállította push-ra... Most ment vissza a 15 perc, és nextgen reader fagyása miatt volt egy soft reset is.
Meglátjuk ma mit tud. Ha érdekel valakit írok még tapasztalatokat.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Tybee21 #2954 üzenetére
Az, hogy 7 nap vagy 2 hónap nem sok vizet zavar... nekem 3 mail fiók van beállítva úgy, időkorlát nélkül szinkronizál, és ebből 2 pushon jön a maradék meg fél óránként frissít... 2 napot nevetve elmegy, gps és nfc is be van kapcsolva plusz fullos 3g és wifi... nem szoktam őket kikapcsolni... ha nem vagyok sokat wifi közelében akkor 1,5 napot bír így, de akkor többet is nyomkodom és internetezem rajta...
ez az email beállításoknál van, ha egyszer végigszinkronizálta utána nem fog sűrűn baszkódni...
-
Daffni2
addikt
válasz
Tybee21 #2344 üzenetére
Sziasztok, hátha tudja valaki mi a hiba, nem látja a számítógép a telefont, sem az intézőben sem a windows phone desktop alkalmazással.
Nemrég még látszott Windows Phone néven át tudtam másolni oda vissza.
Most meg nem.
A névjegyek valamilyen duplikációtól szenvednek, mert nem írja ki a telefon a névjegyzékben szereplő hívó nevét fényképét, nem a beállított csengőhangon szól.A hívások között először ismeretlen névjegyként szerepel, majd később látszik a név.
Mi lehet a bibi?
-
Vassili_Zait
senior tag
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Tybee21 #2185 üzenetére
Én jártam már így Amber előtt és után is. Szinte biztos, hogy egy beragadt app okozza, nálam soft reset mindig megoldotta.
Egyébként mióta Amber van fent, nem volt még olyan, hogy szögre leállt volna a telefonom. Azelőtt random be-befagyott, se kép, se hang, csak a gombok világítottak (néha). De lehet, hogy csak szerencsém van -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tybee21 #1698 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy nem foglalkozom a frissítéssel, nem idegeskedem miatta. Majd valamikor megjön és frissítem most is jól elvagyok ezzel a telefonnal.
Még fateromnak is tetszett mikor hétvégén megmutattam pedig ha valaki akkor ő aztán konzervatív telefon téren. Még egy Nokia 6234-est használ. -
nicu71
addikt
-
suomin
csendes tag
válasz
Tybee21 #1052 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne hogy viszonylag egyszerűen hozzá lehet férni az akkuhoz, persze ha jártas az ember az ilyesféle szerelésekben. Ha kiveszed a SIM kártya tálcáját, látszik egy torx csavar. Szerintem ezt kitekerve a kijelzőt felülről lefelé ki lehet billenteni tapadókoronggal, persze miután lejárt a garancia
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest