- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomin
csendes tag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy random kontaktokból eltűnik a telefonszám? Én már többször találkoztam sajnos ilyennel, hogy hívnám az illetőt, és csak a neve szerepel ott, vagy a facebook adatlapja, ha éppen össze van kapcsolva
A szám meg sehol... pedig korábban biztos hogy ott volt. Google contacts szinkronizációról van szó.
Keresem közben a gugliban, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban, elég bosszantó a dolog. -
suomin
csendes tag
Nekem a Data Sense sehogy nem jelenik meg, pedig próbáltam a SysApp Pushert
Még az Amber frissítés előtt hivatalos úton függetlenítettem, azóta hard reset is volt akkuprobléma miatt (javult
). Nem értem mire jó ez, hogy egyes szolgáltatónál lévők megkapnak xy szoftvert, más szolgáltatónál lévők meg semmit.
-
suomin
csendes tag
válasz
Tybee21 #1052 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne hogy viszonylag egyszerűen hozzá lehet férni az akkuhoz, persze ha jártas az ember az ilyesféle szerelésekben. Ha kiveszed a SIM kártya tálcáját, látszik egy torx csavar. Szerintem ezt kitekerve a kijelzőt felülről lefelé ki lehet billenteni tapadókoronggal, persze miután lejárt a garancia
-
suomin
csendes tag
Bluetooth billentyűzettel jól látom hogy egyelőre hogy nem lehet összepárosítani a Windows Phone-t? Hamarosan egy 2 hetes bringatúrára fogok menni, és ott elég hasznos lenne, ha lenne ilyen funkció.
Apple bluetooth billentyűzettel próbálkoztam, de sehogy nem akarta az igazságot
Egyébként az eddigi véleményem semmit nem változott a készülékről, ezt az árat szerintem bőven megéri, az akkuidő is hozza az elvárt szintet, sőt... 3 nap 13 óra az eddigi leghosszabb akkuciklusom, pedig használtam, és éjszakára se tettem repülő üzemmódba.Még egy kérdés: hívok valakit aki éppen foglalt, "tű-tű-tű", eddig ok. Viszont ha nem nyomok arra 1-2 másodpercen belül, hogy "hívás befejezése", akkor fogja és a pittyegő hangot kirakja a külső hangszóróra. Ki lehet ezt kapcsolni?
-
suomin
csendes tag
Az alsó három gomb érintésére a rezgést ki lehet kapcsolni valahol? Nem találtam erre sehol beállítási lehetőséget.
-
suomin
csendes tag
Nekem a Vodafone SmartStore-ban a Deák térnél azt mondták, hogy az első évben 20.000-ért függetlenítenek, 2. évben 10.000-ért, a 2. év lejárta után pedig emlékeim szerint 2500-ért. Ha az összegek nem is lennének pontosan helyesek azért elnézést kérek. A lényeg, hogy hivatalosan függetleníthető a kártyás készülék is (bár ezzel biztos nem mondtam újat). Viszont ők is fogták a fejüket, amikor kérdeztem hogy lehet-e függetleníteni a kártyás készüléket
Én a hivatalos útra gondoltam, ők az első pillanatban nem
Az eddig kialakult véleményem továbbra is pozitív, egyáltalán nem bántam meg a vásárlást.közben látom, hogy más is válaszolt
-
suomin
csendes tag
Ne mondjatok ilyeneket, mert a kezdeti örömöm elbizonytalanodik
Ma délután a West End-ben megvettem feltöltősként egy fekete 720-ast. Eddig csak jót tudok mondani róla, viszont még szokni kell az IOS-hez szokott fejemnek a dolgokat. Az iPhone 3G után kész villám, bár a többi telefonhoz mérve is biztosan gyorsnak számít. Egyelőre még csak ismerkedek vele, hisz a Windows Phone rendszer számomra teljesen új világ.
Ami nagyon tetszik, hogy asztali gépen böngészőből rányomok a letöltésre, és az adott program automatikusan megjelenik a készüléken. Nem tudtam, hogy ilyen is van
Mac-kel használ esetleg valaki ilyen telót, vagy Windows Phone eszközt? Szinkronizálásra szívesen fogadok ötleteket az alapértelmezett Windows Phone alkalmazáson kívül. -
suomin
csendes tag
Rendben, remélhetőleg minden zökkenőmentesen fog menni
-
suomin
csendes tag
Abban a flottában amelyikben én vagyok, ott kb ugyanannyira jönne ki, mintha megvenném feltöltőkártyásan, és még 2 év hűséget alá is kell(ene) írni...
Így inkább megveszem feltöltősként a Vodánál, ha kell, akkor pedig hivatalos úton függetlenítem.
Ma este remélem már a kezemben leszEgy majdnem 5 éves iPhone 3G-t fogok lecserélni.
-
suomin
csendes tag
Ezt ugye erős iróniával kell érteni? Remélem...
Nekem egyébként nincs szerencsém a 720-as kipróbálásával kapcsolatban. Kétszer voltam a Vodafone SmartStore-ban, első alkalommal a készülék nem működött, gondolom le volt merülve. Második alkalommal meg hűlt helyét találtam, fotózásra vitték... -
suomin
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom a fórumban. Bejelentés óta heti rendszerességgel nézem a 720-as Lumiáról megjelent cikkeket. A hozzászólásaitok és egyéni tapasztalatok alapján talán már nem is félek annyira az 512mb RAM-tól.
Lenne viszont egy kérdésem: a giroszkóp hiánya milyen alkalmazásoknál jelent gondot? Játszani soha nem szoktam. Pl. a Microsoft által készített Photosynth "gömbpanoráma" készítő alkalmazás megfelelően fut rajta? Esetleg ha valaki meg tudná nézni nekem, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest