- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
gabeunit #1836 üzenetére
És ha nagy balhét csapsz akkor a Voda majd elszégyenli magát és minden WP telefonra elérhetővé teszi miattad...
Egyébként netinfo.vodafone.hu bármikor díjmentesen meg tudod nézni hogy mennyi adatforgalmad van hátra (hiteles eszerint megy a számlázás is, míg a DS nem), így fater sem marad sz@rban...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
gabeunit #1649 üzenetére
Nekem nagy kedvencem a 720... de a hangzása pocsék... nem hogy nem a legjobb, de középmezőny közepe... HTC-kkel egy lapon nem illik említeni... Ipodhoz meg pláne ne hasonlítsuk... EQ-val lehet javítani az érzeten, de dinamikában sajnos nem jó... persze metrón zenehallgatáshoz kiváló egy normális agybadugós fülessel... külső hangszóró korrekt, ameddig háttal le nem teszed valahová... Ezt nem csak én mondom... külföldi oldalakon szoktak ilyenekről konkrét összehasonlításokat végezni... nem írnak jókat a lumiákról...
-
pushalias
addikt
válasz
gabeunit #1649 üzenetére
„a fülhallgatóval az eredmény nem változik”
A gyárit kivéve. Azt csak azért nem szabad kidobni, hogy a garanaciáztatásnál ne legyen gond.
Én próbáltam pár cuccot, a 720 hangrendszere mondjuk úgy közepes. De belefért volna jobb. Egy 8X vagy egy 920 hangrendszere simán megeszi tízóraira.
Ja, igen: ne az androidos áradathoz tessék hasonlítani. Azoknál maga a hangrendszer tényleg jobb. De bizony a Plédnek jobb volt a fülese, és az elég nagy szégyen.
P.S. Tessék csak rajongani, és gyűjteni a rajongókat!
-
cashzoli
aktív tag
válasz
gabeunit #1649 üzenetére
Én is így gondolom. Nem vagyok audiofil, de a jó zenét minőségi eszközről mindig is szerettem. Azelőtt HTC Sensation + Poweramp szolgált nálam egy Beyerdynamic Dtx 101 fülhallgatóval. A lejátszót megvettem (remek az EQ-ja), a htc-re ráhegesztettem a beats szoftverét és aki a márkát ismeri, a fülhallgató se gagyi.
A Lumiára váltva első körben eléggé csalódott voltam, hiányzott az az agyrobbantó basszus. Aztán megtanultam ezt is kezelni. Kikapcsolva a Dolby-t és az EQ-t jól beállítva némileg kevesebb basszussal, de sokkal jobb egyensúlyú zenét kaptam, nagyobb sound stage-el, természetesebb hanggal.
Tehát ha sok pop/rap stb. zenét hallgatsz, aminek tipikusan nincs közepe, akkor tényleg nem a Lumia a legjobb döntés. De körülbelül minden másra kiváló, és ma már nem is tetszene az előző telefonom hangzása, mert végre minden részletet egyformán jól hallok annyi kompromisszummal, hogy a basszus nem fülszaggató.
A mellékelt fülhallagtó tényleg katasztrófa, de a legtöbb gyártó megoldása minsőégi zenehallgatásra ugyanúgy alkalmatlan. -
-
-
nicu71
addikt
válasz
gabeunit #1411 üzenetére
Én így használom,eléggé tradicionális megoldás
Mivel szeretem a mélyet is meg a magasat is/utóbbi nem 100 %-on akkor már kissé tulsistereg.Főleg dance/electronic zenéhez,igaz 920-on,de ennek itt nincs jelentősége.
A gyári beállitások közül pedig szerintem a "hangerő "ami leginkább tetszetős nekem.
Dolbyt sajna kikapcsolom,mindkét opciót,mivel igen gagyi fürdőszoba effektet kölcsönöz az éneknek.Remélem ezt talán kikupálják majd később.
a kamerát én hagyom alapon,túl lusta vagyok hogy babráljak vele,de ez amúgy is más eset ,920... -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
gabeunit #1388 üzenetére
Hát tesóm most törte össze a htc 8s telóját... Leejtette csípőmagasságból, kijelző és a ház is sérült... 15 ezerért rendeltem ebayról hozzá alkatrészt... Persze a gyári vodás gari egyből ugrik... Már ha észreveszik... Szóval ha tegyük fel egy évig fizeted a 2000-et... Akkor az 24 ezer... Kb nokiára is hasonló árban vannak dolgok mint htc-re... Innentől neked kell eldönteni meg éri-e? De ha csak kijelzőt cserélsz 8ból megúszod... Vagy digitizert... Az meg 3ezer... De elég munkás dolog kicserélni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest