Új hozzászólás Aktív témák
-
Hejja1234
tag
A glance screen infonal nektek sincs lock screen notification beállítási lehetőség?
Elő lehet valahogy csalni?
(8.1) -
Hejja1234
tag
Ma egy véletlen folytán megtaláltam a hiba forrását. Alphajax közben vettem észre, hogy végig egy sávban nem érzékel a kijelző. Amikor meg megbolondul, akkor szerintem "túlvezérli" azt a területet.
Youtube
Így már egyszerűbb lesz a gariztatás. -
Hejja1234
tag
Sziasztok!
Két hete kaptam kölcsönbe kipróbálásra egy 720-at. Előtte két és fél évig egy Omnia 7-et használtam, szóval tudom, hogy mi fán terem a WP.
Problémám:
Az érintőkijelző néha önálló életre kel és ilyeneket művel: youtube
Ma például a számológépet nem tudtam használni, mert random nyomta a gombokat, mint egy őrült, de akkor is nagyon idegesítő, ha egy fontos telefont kellene intézzek és nem tudok tárcsázni, mert ő nyomja a hülyeségét helyettem.
E tünet előfordulási gyakorisága kb. 4 nap. Van hogy napokig semmilyen problémát nem tapasztalok.
Fólia nincs rajta, pont emiatt, kezdetben volt rajta és azt hittem amiatt csinálja ezért leszedtem.
HR-en, stb. túl vagyok.
Egyértelmű gari? És ha náluk pont nem tart előadást?Tulajoktól kérdezem, hogy ezt az eszméletlen gagyi hangszóróhangot sokáig tartott megszokni? Olyan szinten dobozhangja van, hogy már égőnek találom, ha csörög a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest