Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
válasz
tartlev #4373 üzenetére
Hát én kb. 2 hétig használtam törötten, volt, hogy 2 napig nem volt baja, de azért újra-újra előjött a fagyás, ha ez nálad nincs, akkor végülis használható. Sajnos nem sok lehetséges utódot láttam én sem, de tényleg azt mondom nem bántam meg a 735-öt, még ha kicsit nagy is, azért még használható, és azért jóval gyorsabb, mint a 720. De egyébkén én sem terveztem lecserélni, csak hát leesett. :/
-
Tybee21
senior tag
válasz
tartlev #4370 üzenetére
Pont ugyanígy jártam, és nálam utána szeretett lefagyni a telefon, ami előtte nem volt jellemző. Én megvettem a 735-öt a vodánál, és szeretem, szerintem nem rossz választás, hamar megszokható a virtuális gomb, egyébként meg még a méret épp belefér, de jó lenne ha inkább kisebbek lennének.
-
razzorr
őstag
válasz
tartlev #3355 üzenetére
Egy megoldás van a Gmail problémára, nem kell használni
Amióta nem használom azt a vackot, csak a hotmail/outlookot, azóta minden okés a mailjeimmel meg az idegrendszeremmel is.
De komolyan, nem értem mi a francot esznek az emberek azon az átláthatatlan, bugyuta gmail levelezőn.
Ja tudom, mert a szomszédnak is az van, akkor biztos jó. Akit rászoktattam eddig az outlookra, az azóta csak köszönömmel üdvözöl. -
Vassili_Zait
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
tartlev #3327 üzenetére
A fehér fényes tapad, a fekete matt csúszik mint atom... a fekete vékonyabbnak tűnik szemre, de nem az... lemértem tolómérővel
Amúgy azt vettem észre, hogy a fekete sokkal rondább lesz... mert kifényesedik... a fehér viszont nem mattul meg, és nem is karcolódik nagyon...
Ha esetleg 625-öt néznél? abból szerintem több szín van még a boltokban... és erősebb is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest