- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
meszipeti #3285 üzenetére
Írod, hogy: "kb.felét bírja az akksija" Mihez képest a felét? 😊
Nekem a 720normál,kicsit durvább használattal 2napokat megy.
Nekem is nagyon tetszik a 925,de az álom egy 1020. Ha megérik a 720am a cserére,addigra úgyis kijön több új Lumia, és bezuhan a 1020ára. Csak sajna addigra meg már lehet újonnan nem lehet kapni. Szolgáltatómnál már most kifutó státuszban van a 1020. -
Kyller
senior tag
válasz
meszipeti #2899 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de lehet a Wifi routered is a hibás. Nekem is volt olyan, hogy wifi-n gyorsan zabálta az akksit, aztán próbálgattam más csatornára állítani a wifi-t, és azóta jól megy, alig merül...
Erősítsen meg valaki, hogy nem csak bebeszéltem magamnak, hogy a csatorna váltás miatt van ez -
kaloczidev
csendes tag
válasz
meszipeti #2224 üzenetére
Én is hasonlóval szenvedek, merül nagyon. Múlt héten adtam egy hardresetet, hétvégén jó volt, tegnap óta megint nagyon merül..
Azt vettem észre, hogy ahogy hazaérek, akkor harap nagyon az akkuba, pedig máshol ha wifire megy, akkor nem merül ennyit.. sőt, alig merül, pedig használom rendesen, itthon pedig az asztalon heverve simán 20%ot egy óra alatt. felraktam töltőre, és másnap ugyan ez.. -
tevike
senior tag
válasz
meszipeti #1724 üzenetére
Ha néha-néha le fagy, oké...meg esik, van ez így, a galaxy minim ami volt naponta 5x csinálta
De meg vagy vele elégedve nem? Vagy van valami negatívum amit fel tudsz hozni a használatával kapcsolatban?
Én pl olyat nem találtam (win8 hibája persze, nem telefoné), hogy facebook üzenetbe képet csatolni, ezt hiányolom némileg. Viberbe lehet, de Fb-be csak adatlapra ha jól láttam. -
DJC
csendes tag
válasz
meszipeti #955 üzenetére
Ha wifin keresztűl akarsz küldeni akkor meg az nem fog működni!
Viszont találtam valamit:Mit tegyek, ha gyári, vagy másik klienst használok, és abban nem tudok portcímeket megadni?
Ebben az esetben a POP és az SMTP címek után kell beírni a portcímet kettősponttal elválasztva, tehát például:
SMTP cím: smtp.gmail.com:465
Ilyen módon még a mobilok gyári email kliensében is beállítható minden szükséges beállítás.lehet, hogy ez lesz a megoldás!
majd holnap kipróbálom. -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
meszipeti #754 üzenetére
Felmész a windowspohone pont com ra. Gondolom ez megvan, bejelentkezel azzal az account-al amivel a telefonba vagy bejelentkezve, belemész a fiókbeállításokba, és ott baloldalt van egy telefonról kép, ha eddig 710-ed volt akkor arról lesz... és ott nyomj neki egy frissítést, és a 710-et távolítsd el! mert van amikor lehet az zavar be... ha így sem sikerül... akkor vegyél egy iphone-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- iPad topik
- Synology NAS
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest