- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
válasz
pushalias #1642 üzenetére
Szia nem értek veled egyet, iszonyú jó hangzással áldották meg a készüléket.
Az én baráti körömből nekem van egyedül L720 sőt Wp8-as telefonból is ez az egyetlen, és az androidos "okos áradat" nem képes olyan hangzást produkálni, mint ez a tökéletes kis masina.
A hangszóró erős és egyáltalán nem vettem észre torzítást, a fülhallgatóval az eredmény nem változik! szép és nem torzít (mondjuk a gyári EQ-t azt cseréld le sajátra, ha vissza keresel akkor van fent 1-2 kép róla)
Én régebben az iPod-ot hallgattam mivel az androidos telefon nem volt kielégítő, vagyis inkább kaki volt.
Most már csak a L720-at használom , nem hazudok vannak különbségek , de nem nagy és szőrszálhasogató lennék ha keresném benne!!
Szóval nekem ez a véleményem a Lumia 720-ról, az eddigi legjobb telefonról ami a kezembe volt!!
Ui.: Nem azért írtam, hogy kötözködjek, (amúgy lelkes olvasója vagyok a WinMagazinnak , csak így tovább!
-
razzorr
őstag
válasz
pushalias #782 üzenetére
Nagyon jó teszt, gratula. Bevallom őszintén, sokkal jobb volt olvasni mint mostanság az MA-s teszteket. Kellemes, könnyed hangulatú, volt pozitív, volt negatív oldala is, de szerintem egy wp fan oldatól meglepően objektív volt. Grat még egyszer, ja és bekerült az oldal a kedvenceim közé...pedig még meg sem jött a 720am :-)
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
pushalias #722 üzenetére
Én köszönöm a lehetőséget, meg azt hogy megoszthattam gondolataimat másokkal is... Mindenképpen el fogom olvasni (rendszeres olvasótok vagyok)
A reggeli 0000ffff hibáról csak annyit (reggel írtál róla), az akkor van ha nem abban a régióban próbálod az appot újratelepíteni ahol letöltötted, vagy nem kompatibilis valamilyen okból a telóval a progi, amit rá akarsz telepíteni. (nekem ezek a tapasztalataim, elég frissek mert most költöztem 8X-ból 720-ba). Fényképekkel sosem volt bajom. -
Kyller
senior tag
válasz
pushalias #611 üzenetére
Hát, amikor hozzá akarom adni, akkor ugyan meg kell adni a bankkártya számot, de csak az első 6 számjegyét, utána Tovább, keresi az alkalmazást, majd kiírja hogy nem talál semmit. De manuálisan hozzá lehet adni, ott viszont már nem lehet megadni a kártya információkat, csak a kibocsájtó bank infókat, meg a számlázási infókat...
-
-
Gregorg
tag
válasz
pushalias #574 üzenetére
Én is megtettem valamelyik nap, OFF kategória erősen.
Azért kérdeztem az árát, mert főleg a nagy akksi miatt kell egy telefon és ez stílusos és pont hosszú is az üzemideje.Csak megválogatom azért mire költök, ha két hét múlva kijön valamelyik szolgáltatónál jóárasítva, akkor várok, és lenyomja az árakat, ha nem akkor sufni gsm-es megoldás lesz, viszont az most.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Linux kezdőknek
- NIOH
- Autós topik
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest