- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
Igen, ízlések és pofonok, az én 720-am eltört, azért kellett váltani, először én is ódzkodtam a 735-től, mert ahogy te is írtad, se kameragomb, se navigáló "billentyűk", de végül mégis megvettem, és eddig nem bánom, sajnos kicsit nagy, ha lenne a 720 méretben vagy még kisebben, nem bánnám.
Egyébként nem értem a gyártókat, több helyen olvastam már, hogy sokan nem szeretik a nagyra nőtt telefonokat, mégis csak olyanokat lehet kapni. -
hroberto
veterán
Szerinted az Apple bukta az ügyfelei egy részét a méretnöveléssel?!
Nem baj, hogy rekordeladásokat produkálnak a tepsi szifonok? Olvasgass kicsit: [link]
A középkategóriába ne várj prémium minőségű telefont senkitől. Akkor ki venné a csúcskategóriát?! A piacnak 4"-tól nagyobb kijelzőre van szüksége, és ebbe sorba állt be az Apple, úgy tűnik sikerrel.
Az első mondatodra pedig a válasz: mert senkinek sem kellene, a nagyobb kijelző a trend. -
hroberto
veterán
Szerinted az iPhone 6 és a 6 Plus mekkora? 4.7 és 5.5"! Az almások eddig azért nem vettek nagyobb iPhone-t, mert nem volt nagyobb, és mert szerintük mindig az a tökéletes méret amekkora a szifoné. És érdekes módon ez is megnőtt. 4"-os méretben szvsz nincs értelme csúcskészüléket kiadni, mert nem fogják megvenni. A minőséggel pedig a felsőházban nincs gond (925, 930).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Microsoft Excel topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest