- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Kedves 720 tulajok, ezúton elköszönök a topiktól, habár nem váltam meg a telótól, de sajna már hardveres hiba miatt telefonálni sem tudtam róla az utóbbi időben, így megérett a csere. Ezen a vonalon maradva, Lumia 640 lett az utód. A 720 meg vésztartaléknak marad a fiókban, netezni még jó.
Ha esetleg érdekel valakit milyen összehasonlítva a két teló,írhat bátran, bár még csak 1-2napos a 640, de már most látom, hogy méltó utódja a 720-nak. Sok sikert mindenkinek. Üdv,Razzorr -
razzorr
őstag
Nem befektetésnek veszi az ember a telefont,engem mondjuk pont nem érdekel mennyit fog érni,hiszen egy 50-esért vettem 2éve. Inkább a családban odaadom valakinek,nem pazarlom el 10-15ért. Én mondjuk már nagyon várom az utódot. Szerintem a w10-el együtt fog jönni 1-2 friss modell is.
-
razzorr
őstag
Most lesz 2 éves a 720-am, egyedül a böngésző ami felidegel mostanság,meg a kevés ram. A fotó átlag feletti még a mai mezőnyben is, az akku kicsit romlott, de 1napot akkor is kihúz ha reggel nem töltöm csutkára. Emelem kalapom. Szóval én még kivárok, ha esetleg jönne egy hasonló jó akku-fotós 7xx teló,akkor jöhet a csere, de csakis wp vonalon maradok, az idegeimnek meg a munkámnak is jobb ha nem pajtizok megint droid bácsival. Szóval hajrá wp.
-
razzorr
őstag
Huhh eléggé halott a topic
Én kitartok a végsőkig,amíg nem jön egy w10-es középkategóriás,addig maradok a kis 720-nál.
-
razzorr
őstag
Nekem is jött valami frissítés,telepítettem is,de eddig sok változás nincs. Max gyorsabb lett az egész telefon,ami meglep,leszámítva azt, hogy nem egy mai csirke már és ahhoz képest baromi sok frissítést kapott. Nektek mi változott?
-
razzorr
őstag
válasz
GRichy6 #4194 üzenetére
Igen,kellene lennie kb.1hete. Nekem is Voda 720 van és Denim fut rajta.
Sajna én nem vagyok maradéktalanul boldog. Frissítés ide vagy oda,sokszor gondolkodik a rendszer,random összeomlik,tapizom a csempét és nem indítja el az appot. Úgy érzem lassan csere érett a kicsike,mondjuk már így is több frissítést kapott mint bármelyik droid valaha. Még az is megfordult a fejemben hogy visszatérek egy csúcs robotra,mert néha annyira lassú,de olyankor lecsillapítom magam,beverek egy sört felessel és kijózanodok,hogy csak jó ez a wp
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #4128 üzenetére
+ (#4129) Tybee21
Sajna most már nem lehet azt mondani, hogy elég a rendszernek a fél giga ram
Csak azt nem tudom, hogy a 735 vs. 830 párosból vegyek, vagy majd a Microsoft Lumia vonalról valamit és akkor ez a kis 720 megmarad egyfajta mementónak, mint az uccsó Nokiám.(#4131) Lacess Így van, telefonként iszonyat stabil, bár néha panaszkodnak, hogy alig hallanak, bár lehet csak messze tartom a számtól
A méret engem is bekorlátoz, mert nem akarok 5" vagy afelettit, marad a várakozás vagy ha felidegesít,akkor rendelek egy 735-öt, vagy 30rugóban meg is áll előfizuben. A 720-at meg odaadom valakinek a családban, elvégre egy előfizus telefonnal nem csesszek ki mással -
razzorr
őstag
Nektek milyen mostanában a telefon? Nekem kissé darabos. És egyre jobban idegesít. Sajna a fél giga ram már kevéske. Anno nagyon szerettem ezt a telefont, de mostanában, a 8.1 óta eléggé utálom.
-
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #4106 üzenetére
Mondjuk ettől a kijelzőbe épített gomboktól a falra mászok. Az eleje óta a 830 a titkos favoritom,de majd a vodkafon megoldja a problémámat. Amelyik lesz,azt veszem. Vagy amenyik jobban kézreáll.
-
razzorr
őstag
Telefon váltás téma.
Szerintetek 735 vagy 830 legyen a 720 után? Annyi felárat azért nem ér a 830,amennyiért most van pl. Lehet később mérséklődik a különbség,de ha most nézzük,akkor nekem nem ér annyival többet. Van itt esetleg olyan aki váltott 735re? Nagy dúzzogva még az amoleddel is megbarátkoznék,ha tényleg szépen működik a kütyü.
Érdekelne a kamera minősége a 720hoz képest,az akku és hogy mennyire tölti újra az appokat az 1giga rammal. -
razzorr
őstag
válasz
Sawyer_ #4018 üzenetére
Én pl.úgy vagyok vele, hogy az internet explorert szerintem úgy elb@szarintották, hogy utálom használni, lassan vált a lapok között és sok oldal megfekteti, holott a "régi"verzióval jobban elvoltam.
Az igaz hogy az általános sebesség javult, nincs olyan sok "betöltés, várakozás" felirat, de cserébe laggzik a főképernyő és az action center lehúzása is hagy némi kivetnivalót maga után.
Az üzemidő is picit rosszabb lett, úgyhogy én nem vagyok felhőtlenül boldog. -
razzorr
őstag
Nos,mik a benyomások a cyanról?
Én már kezdem megszokni, de azért csak le fogok cserélni -
razzorr
őstag
válasz
Sawyer_ #3971 üzenetére
Valószínűleg azért mert rosszkor, túl későn jött ki a 720. Addigra már a Lumiára éhezők megvettek valami más modellt. Ez meg mint valami mostohagyerek itt ragadt
Emlékszem, én is majdnem megvettem a 620-at. De jobb hogy vártam. Ezután meg nagyon elgondolkodok majd hogy a 730 vagy a 830 legyen. Az fog dönteni,hogy melyik lesz a Voda flottámban.
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #3956 üzenetére
Nekem elég volt a múltkori szervizes sztory miatt hr-ezni. Csak az idegrendszerem ment tönkre a sok telepítgetéstől és beállítgatástól és hogy nem tudtam használni a telefont. Úgyhogy én tartózkodom a hr-től, csak ha nincs más megoldás.
Amúgy a múltkor kicsit kiakadtam, hogy mennyire nem tetszik így már a teló, de elég egy droidot a kézbe venni és máris rohanok vissza wp-re -
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #3954 üzenetére
Hát ezt nem tudom megmondani. Próba szerencse. Majd írd meg,hogy sikerült e
-
razzorr
őstag
válasz
AegriMiles #3946 üzenetére
Köszi,tisztában vagyok vele, hogy a Voda kiadta, hiszen Vodás vagyok és már rajta figyel a Cyan is. A független meg nem érdekel,mert miért is?! Meg az előző hsz.eimben taglaltam, hogy nekem annyira nem jött be,mert ezzel az update-el elérte a teló a végső korlátait. És igen, működik a fogyasztói társadalom, vegyél újat,jobbat,gyorsabbat mert ha nem akkor a gyártók tesznek róla, csinálnak egy új frissítést,ami döcögni fog a telódon és máris kész a körforgás.
-
razzorr
őstag
Nekem meg érezhetően kevesebbet bír az akku
Sokszor megakad, laggzik a főképernyő és random kidob alkalmazásokból. A navit már rendbetettem,de akkor is zavar,hogy mostmár nem olyan gördülékeny a teló. Csak le kell cserélni egy kicsit jobbra. -
razzorr
őstag
Tapasztalataim a cyan óta:
Az action center kifejezetten tetszik,főleg hogy végre ott van a dátum és az akku %-os kijelzés az óra alatt. Az viszont kevésbé,hogy visszahúzni a kis "függönyt" nem mindig sikerül,csak ha pont rátapizok a színes sávra,ha gyorsan vissza akarom húzni akkor inkább home gomb,mert lendületből nem akarja az igazat. Gépeléskor a kurzor nem tetszik,mert nem lehet belebökni a szó közepébe, csak a szó mögött villog,aztán húzhatod ha egyáltalán látod rendesen,a régi nekem jobban kézre állt. Ezen kívül tetszenek a kis csempék,végre több infó elfér egy oldalon. Sajnos a gyorsaság egy kicsit gyengült,néha meg-meg akad,várakozik, de fél giga ramtól ne várjunk csodát,majd a 730. Összességében tetszik. 10pontból 8asra értékelem. -
razzorr
őstag
Nos fent van a cyan. Eddig tetszik. Viszont mivel lassan frissített,így ment a kijelző rendesen ami miatt keményen felmelegedett és a kijelzőn "fehér zaj" jelentkezett,na ott megijedtem,mert se kép se hang, de a hideg csempe,10perc imádkozás és a bill.kombó nyomkodása végül magához térítette.
Egy kicsit most túl sok az újdonság,holnap majd tisztább lesz. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3838 üzenetére
Még most is a legjobb kategória
Reméljük ips,jó akku,jó fotó lesz benne és meg is van az utód. Az nem baj ha egy picit nagyobb lesz. -
razzorr
őstag
Vajon mikor jön a Cyan?
-
razzorr
őstag
Garanciális Nokiás tapasztalat következik, hátha jól jön valakinek. Nokia Care Debrecen.
Reggel bevittem a telót, délután már mehettem is érte. Csak pislogtam milyen gyorsak voltak. Szerencsére nem volt nagy gond, csak a csengő hangszórót (vagy hogy a francba hívják) kellett a helyére billenteni vagy cserélni (nem is érdekel mit igazán mit műveltek vele) és most már ismét jön ki hang a dobozból
Ja és a csávó közölte velem, hogy olyan htc-s ennek a kis 720nak a belseje, tele van csatlakozókkal, amik kimozdulhatnak. Mondom oké, köszi, kaptam egy pöcsétet a kis füzetkémbe és remélhetőleg örökre búcsút intettünk egymásnak. Köszi Nokia, ennél nagyobb bajom ne legyen a telefonnal.
Tanulság, ne rúgd le az ágyról a telefont.És még valami: kb.egy egész estét elkúr.am,hogy az androios csodámat beüzemeljem, amíg ez a szervízben volt, mert rákészültem, hogy 2hét lesz alsó hangon, na és volt ott anyázás rendesen, még a kontaktjaimat sem sikerült normálisan átvinni. Egyszerűen megváltás volt újból a wp, rájöttem, hogy ez egy átlátható és logikus rendszer,ami teszi a dolgát üzembiztosan. Lehet nem tud annyit funkcióban, de ennek ellenére atomkirály használni.
A jövőben is csak a wp! -
razzorr
őstag
A telóm 1éves szülinapja alkalmából megy jövő héten a szervízbe. Sajnos lepottyant egy olyan 40centiről és azóta a hangszóróból nem jön ki semmilyen hang. Faxa. Mondanom sem kell,nagyon örülök :/
De hát van gari, remélem nem pattognak majd. Egyből a Nokia care-be viszem, hátha úgy gyorsabb lesz.
Valakinek tapasztalat,hogy mennyi időt ülnek rajta? -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3705 üzenetére
Azért egy híváslistát megnyitni droidon, nem kicsit idegrendszer megpróbáltató. Pl.egy S4-en is,de ismerősöm már az S5-ön is észrevette ezt a csodaszép ficsőrt. Na mindegy hagyjuk a témát, a lényeg,hogy bottal nem piszkálom többet a droidot. Nem kell az ideg
Jó a wp,még 512rammal is.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3696 üzenetére
Köszi az infót. Én is azt vettem észre,hogy csúcskategóriában azért nem rossz a droid. De mivel egy "telefonért" 100-nál nem vagyok hajlandó többet kiadni,így nem valószínű,hogy a közel jövőben újra droidom lenne.
Meg azért van sok dolog a robotnál,ami baromi idegesítő, pl.ram elfogyás és ram tisztogatás,bezár olyan appokat,amire esetleg szükségem lenne,ha beragad egy app,akkor csontra szívja az akkut pár óra alatt, nincs egy normális billentyűzet, hektikusan működik az ébresztő, az "elnezést a program váratlanul leállt" feliratok, a tárcsázó lassúsága és biztos van még amit kihagytam. Ezekben meg a wp sokkal jobb számomra, megbízhatóbban tudom rendezni a fontos dolgaimat, és nem kell félnem attól,hogy egy fingós app lemeríti a telómat.
Az,hogy több az app a droidon, az engem nem nyugtat meg akkor, ha sz@rul működik úgy nagy általánosságban és idegbajt kapok tőle. Nekem bejött a wp és maradok is, majd ha jön a 720 utód,akkor valószínűleg leváltom a 720-at, de addig is elég jól elvagyok vele. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3686 üzenetére
És összességében hogy érzed, a két telefon belekva hosszabb használat után pro és kontra? Rövid ideig volt szerencsém s3,s4 kombóhoz, de hosszabban nem használtam, hogy a 720-al össze tudtam volna hasonlítani. Te mit mondasz?
-
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #3684 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam,pont a minap. És arra jutottam,hogy biztos jön majd a 730 is, csak még váratják a népet. Szerintem a 7x és a 8x sorozat egyszerre fog jönni. A 7x-nek megmarad az ips, a 8x-nek az amoled. De azért remélem,hogy a 7x is minimum 1gb rammal jön,mert ha nem,akkor elpártolok. Nekem pl.ez az egyik nagy fájdalmam,hogy ha pl.olvasok egy mailt, de közben meg kell nyitnom egy pdf-et, számológépet, és a neten kell hozzá kutatnom valamit,akkor minden vackot újratölt és egyszerűen felidegesít.
1gb ram minimum, jó kamera, jó akku, lehetőleg ips, a többi nem izgat. -
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #3556 üzenetére
-
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #3552 üzenetére
Linkelj be egy screen shotot és meglátjuk.
Én még nem tettem fel, majd ráér még, nekem így is király. -
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #3529 üzenetére
Túlhajszolta magát,biztos
Én ezzel a 8.1el lehet várok még. Nem akarok laggot látni a telefonomon, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy nem vagyok hajlandó egy laggos wp-t használni, még ha csak néha csinálja, akkor sem. A droidos időszakomban annyira meggyűlöltem az akadást és laggzást,hogy soha többet, mert dührohamot kapok
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3439 üzenetére
Meg még kanalat is hajlítasz, mennyémá'
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3434 üzenetére
Majd számolj be a szerelés részleteiről, kíváncsi vagyok.
Amúgy nekem is átlag 2napot bír, ha nagyon kell használnom, akkor is marad na végére 30%, azzal meg már nem kezdek új napot.
-
razzorr
őstag
Nos megint sikerült egy 3 napos üzemidőt összehoznom. Ez valami elképesztő, hogy manapság ez lehetséges. Anno a droidom a zsebemben képes volt fél nap alatt lenullázódni. Reméljük a 8.1 ezt nem fogja elrontani.
-
razzorr
őstag
válasz
Bogyi007 #3390 üzenetére
Galaxy Express II, a kollégának Grand 2...mik ezek, valami egyterű autók vagy csoki márkák?!
Sokszor én is elcsábulok pár pillanatig, pl.Nexi,LG,Sony,S4-5, de utána felébredek a rémálomból
Mostanában többször álmodtam olyat, hogy vészhelyzet van, de én nem tudok tárcsázni, mert nem találom a névjegyzéket és rohanok telefonfülkét keresni, de a számot meg nem tudom fejből.
Biztos ez is jelent valamit az Álmoskönyv szerint. De leginkább azt, hogy maradjak wp fronton. -
razzorr
őstag
válasz
tartlev #3355 üzenetére
Egy megoldás van a Gmail problémára, nem kell használni
Amióta nem használom azt a vackot, csak a hotmail/outlookot, azóta minden okés a mailjeimmel meg az idegrendszeremmel is.
De komolyan, nem értem mi a francot esznek az emberek azon az átláthatatlan, bugyuta gmail levelezőn.
Ja tudom, mert a szomszédnak is az van, akkor biztos jó. Akit rászoktattam eddig az outlookra, az azóta csak köszönömmel üdvözöl. -
razzorr
őstag
válasz
Joe Pesci #3330 üzenetére
Fotós appok közül egyértelműen a Nokia Camera, szerkesztőnek meg a szintén Nokiás Creative Studio, amik nekem beváltak. A legtöbb fotós app gyári normál alap beállításban kb.ugyanolyat lő. Itt a lényeg az,hogy a több beállítás miatt amit pl. A Nokia Camera is tud lesz jobb a végeredmény.
Más appok meg attól függően,hogy mik az igényeid. Van egy wp app topic,ott sztem mindent megtalálsz. De itt ebben a topicban is kereshetsz,pl.én irtam egy listát valamikor tematikusan. De kérdezz nyugodtan itt is,hogy milyen témában keresel appokat. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3321 üzenetére
Csak viszonyítás kérdése. Ettől függetlenül egy HD-t el tundék viselni, mondjuk egy 3000es akkuval a 720 utódjában
-
razzorr
őstag
Reggel leveszem a töltőről fél8kor, 8kor indulok melóba, közben mobilnet bekapcs, mail és hívás hegyek, pihiképpen netezés és most van 95%-on az akkum. Ez valami félelmetesen jó. Happy.
Egy fullHD kijelző már leszívta volna 50%-ra.
-
razzorr
őstag
Kicsit kihalt ez a fórum. Ettől az is jobb ha vita van
Ha majd kijön a 720 utód, akkor meg be is lehet zárni a topicot -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3312 üzenetére
Nem rossz, gondoltam én is a cserére, csak épp kékre. A jackről fogalmam sincs, szerintem kérdezd meg az eladót.
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #3288 üzenetére
Nah, te is váltottál már?! Lassan elfogyunk 😞
-
razzorr
őstag
válasz
meszipeti #3285 üzenetére
Írod, hogy: "kb.felét bírja az akksija" Mihez képest a felét? 😊
Nekem a 720normál,kicsit durvább használattal 2napokat megy.
Nekem is nagyon tetszik a 925,de az álom egy 1020. Ha megérik a 720am a cserére,addigra úgyis kijön több új Lumia, és bezuhan a 1020ára. Csak sajna addigra meg már lehet újonnan nem lehet kapni. Szolgáltatómnál már most kifutó státuszban van a 1020. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3279 üzenetére
Ez a lefagyogatósdi valahogy mindig akkor jött elő,amikor a csóka kivette a dobozból újonnan és elkezdte használni, pont mint nekem, volt hogy napi 2x kellett a szoft resetes bill.kombót nyomogatni. De két hét használat után elmúlt, persze ez lehet az időközbeni kisebb frissítéseknek is köszönhető volt, vagy fene se tudja, csak a kezdeti nagy app telepítéseknek hála.
Visszatérve a lecserélésre, ezután én is valami nagy vérű után nézek, de legalább 1gb ramos után. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3274 üzenetére
Szerintem is igen stabil a jószág. Anno mikor kivettem a dobozból, akkor csinált érdekes dolgokat vagy 2hétig, de több topicban is olvastam, hogy a zsír új wp-s telók az elején még be nem állnak, addig produkál(hat)nak újraindulásokat. De utána ez megszűnik, ahogy nálam is. Idejére sem emlékszem,hogy mikor volt ilyen fagyás, újraindulás problémám. Szóval én atomstabilra mondom a telefont.
Egy bibije van csak a 720nak, az pedig az 512ram. Valószínűleg emiatt fogok (majd) cserélni, mert sokszor újratölti az oldalakat meg a "folytatás..." felirat sem tetszik,mikor gyorsan kellene valamit elintéznem a telefonnal.
A fenti leendő kollégának is inkább egy 1gb ramos telót tudok melegen ajánlani,pl.820.
Ettől függetlenül nagyon szeretem a 720at, egy megbízható, segítő eszköz a mindennapokban. -
razzorr
őstag
Nekem meg pont hogy javult. Néha kezdem azt érezni, hogy elszívja az energiát más készülékekből és azért ilyen jó 😊 Pedig nem kímélem. Most épp 75%-on van ,reggel 7kor vettem le a töltőről és azóta folyamatos mobilnet, itthon wifi. Nálad
vagy valami app okozhatja, vagy nincs tippem, ha minden beállítás ugyanaz. -
-
razzorr
őstag
Még várj vele pár napot, ha nem zavar. Nekem is a csodával határos módon javult meg a hangszórós problémám (Reméljük örökre elmúlt). Hátha neked is helyrejön.A szervíz legyen a legutolsó szalmaszál.
Én még fóliát is vettem arra az esetre, ha szervízbe kellene küldeni, mert nem szeretném ha a szervizes nemtörődöm emberke összekaristolná.
Ha tényleg vinned kell, akkor minden esetben írasd rá a papírra, hogy "karcmentes állapotban" adtad át a szervíznek. Mert ott szeretnek nem vigyázni más cuccára. Ez persze nem a Nokia ellen szól, hanem bármilyen szervízre. -
razzorr
őstag
Szerintem világítania kellene, én még nem találtam olyan beállítást, ahol ki lehet iktatni. Próbáld meg 1-2x újraindítani a telefont, max hr.
A hang témára visszatérve ami nálam jelentkezett, érdekes módon most minden okés, szól a hangszóró tökéletesen. Akkor ezek szerint nem hardver hiba, mindenesetre nem értem, semmit nem csináltam vele, max azóta a glance frissítés miatt újraindítottam még vagy 3x.
Lehet megijedt a kicsike, hogy megy a szervízbe -
razzorr
őstag
Én most kipróbáltam és a hívó fél nevét nem jeleníti meg a glance, csak a kis piktogramot a számmal, de nevet nem.
De a saját szöveg nem rossz, fontos infókat ki lehet írni vele, ja és csempére is ki lehet tűzni, hogy ezzel is gyorsabb legyen a szövegbevitel. Emlékeztetőnek tökéletes. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3190 üzenetére
Most kipróbáltam kihangosítva és már megszólalt, de 1-2mp-ig, utána kussolt, utána megint szólt és újra csend, úgyhogy ez hardver bibi.
Francnak se hiányzott a szervíz.
-
razzorr
őstag
Na úgy néz ki, szeretett telefonom mehet a szervízbe
Semmilyen hang nem jön ki a hangszóróból, szinte már minden beállítást végignyaltam, hátha user error lesz, de sajna úgy néz ki elbas.ódott a hangszóró. Pedig nem is kapott ütést. Lehet hogy egy enyhe kocctól elromlott. Valakinek esetleg egy végső tipp? A fülest bedugtam, azzal jók a hangok, de a hangszóró meg sem mukkan. Ez most cumi lesz pár napig, hogy nem hallom a csörgést... -
razzorr
őstag
Vegyen mindenki Bentley-t vagy Maseratit és gond egy szál se
off vége! Vissza a telefonokhoz!
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3176 üzenetére
Nekem a gyakorlatban mást mutat a helyzet, jelenleg is 5db Ford van a családban és mind hibátlan, egy típus bakijuk van csak, párásodnak az ablakok, sokkal jobban mint más márkánál, ja meg kicsit többet fogyasztanak
Az összes Opellel, VW-vel a tö.öm tele volt/van, mindnek véres a torka, meg hullanak szét, főleg az Opelek. Azért ha beülsz egy S-Maxba akkor nem az igénytelen alkatrészek jutnak eszedbe.
Ezen ne nyissunk vitát, ez is olyan mint telefonokon vitázni -
razzorr
őstag
válasz
gurabli #3166 üzenetére
Én is azt mondom, hogy inkább a 720-at. Ez kb.olyan kérdés, hogy opel astrát vagy ford mondeot vegyél. Mindkettő elvisz A-ból B-be, de nem mindegy, hogy hogyan.
A videotelefonáláshoz meg annyit, hogy nekem mobilneten is normálisan szokott menni, ott is csak azért nyomok 3Gre (egyébként 2Gn használom) hogy ne szakadjon meg a kedves voda miatt egy fontosabb külföldi csevegésem. -
razzorr
őstag
Új a telefon? Nekem új korában csinált fura dolgokat, aztán beállt és nem volt fagyásom sem hónapok óta.
Nekem csak Amber óta nem kapcsolt ki, mindig visszakapcsolódott amikor kikapcsoltam, de Black bácsi kijavította.Ha hosszan vacakol a nokia feliratnál, akkor nyomj egy szoft resetet (bekapcs gomb+hangerő le 10másodpercig nyomvatartva) Más tippem nincs.
-
razzorr
őstag
Félelmetes jó az akkum,megint kibírt 3 teljes napot, úgy hogy a 3.nap délután navigálnom is kellett vele.
Ezért kapott ajándékba egy 16gb-os memókarit. Mert megérdemli és mert tökéletesen kiszolgál. -
razzorr
őstag
A gyorspillantást használtam meg az állandót is, de mivel zavar valamiért, hogy megy a kijelző meg a szenzor folymatosan, már a gyorsat sem használom.
-
-
razzorr
őstag
Nektek mindig megy rendesen a dupla kopp ébresztés? Ha mondjuk sokáig nem nyúlok a telefonhoz, akkor olyan mintha nem akarna feléledni a 23.próbálkozásra sem, és akkor már gombot nyomok.
Vagy csak egyszerűen béna vagyokEgyébként szeretem mert hasznos, de még megszokásból mindig a gombot nyomom, mikor zsebből húzom kifele. Viszont félálomban ágyból rápöckölni, isteni érzés. Az ips-nek hála a legkisebb szögből is látom mennyi az idő, úgyhogy gond egy szál se
-
razzorr
őstag
válasz
csokoládé13 #3095 üzenetére
Igen változott, nőtt. Normál használattal 3 napot végigment, nem hittem a szememnek. Amikor meséltek itt mások ilyen üzemidőkről, azt hittem hogy megsütötte őket a nap, vagy beszívtak, de mostmár látom, hogy nem lehetetlen. Ja és a 3 nap nem hétvége volt, ergo mindegyik nap dolgoztam a telefonnal. Ha kettőt bír,már akkor is boldog vagyok. Köszi Black bácsi
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3083 üzenetére
A 625-720 csatában én is azt mondom, hogy alacsonyabb kategóriás telefonnak tűnik a 625 a 720 mellett. De kinek a pap /kinek a paplan
/
Meg szerintem a 625-nek láthatóbban pixeles a képe, de akit ez nem zavar az vegye, vigye.
Én azt mondom, hogy ha a 720-ban 1gb ram lenne, akkor egy jó időre le lenne tudva nálam a telefon kérdés. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3073 üzenetére
köszi!
Majd ha lesz időm, akkor nekifeszülök a Black-kel is fotózni. -
razzorr
őstag
A fotós témához most nem tudok hozzászólni, mivel a Black óta nem fotóztam érdemlegeset, de előtte amikor elkapott a hév nyomtam, itt van pár kép Lumia 720-al: [link]
-
razzorr
őstag
Ti már kötöttétek össze kábelen TV-vel a telefont? Gondolok itt micro hdmi - normál hdmi kábelre. A lényeg, hogy a videókat, képeket megjelenítse rendesen.
-
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #3015 üzenetére
Sajna csak 1s 😞
Remélem javítják. -
razzorr
őstag
Na nektek eddig milyen Black bácsi? Nekem pl.az üzemidőm egyre jobb, bejön a dupla kopp felébresztés. Gyorsulást nem nagyon tapasztaltam. Bár hova lehet ezt tovább fokozni?! 😊 Fagyásom, újraindulásom sem volt, lekopogom.
Csak az a fránya Ram lenne 1gb, hogy le töltsön újra sok minden. Egyébként baromira elégedett vagyok a telefonnal. Semmi pénzért nem mennék vissza droidra, csak ha az MS nagytesó valamit nagyon elba.z 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest