- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tartlev
csendes tag
válasz
Tybee21 #4372 üzenetére
Mennyi idő múlva jöttek ezeke a bajok elő, a törés után nem sokkal? Szerintem használom így egy ideig én is, hogy lássam mi lesz vele.
Ha nem lesz baja, akor mondjuk 10e forintért megéri inkább megcsináltatni és majd valamelyik gyereknek odaadni később, mint kidobni és venni egy 735-öt. Tényleg dűhítő, hogy nincs semmi alternatíva ebben a kategóriában, ami versenyképes ezzel.
-
tartlev
csendes tag
Sziasztok,
ma reggel sikeresen összetört a kijelzőm. Szerencsére van rajta fólia, így egyben maradt és használható is, de pókhálós erősen. Két kérdésem lenne:
- Van, aki huzamosabb ideje így használja, lehet számítani arra, hogy valami majd nem fog menni így egy idő után? A telónak semmi más baja nem volt eddig.
- Van esetleg valakinek olcsó, jó, vodás eladó 720-asa?Elgondolkodtam a 735-ön, de a fizikai gombok hiánya elsőre nagyon rémisztő, meg ehhez van tokom, szóval valszeg ez marad, ha ez így nem megy sokáig. Gondolom nincs már javaslat továbbra sem, mikor legutóbb szétnéztem semmi értelmes utód nem volt.
-
tartlev
csendes tag
Sziasztok, ha esetleg valakit érdekel kemény műanyag Head Case design tok 720-ashoz, akkor nekem van egy használt, itt látható. Nekem is ilyen van még rajta, csak van több is más mintával, ezért adom el ezt.
-
tartlev
csendes tag
Ez a telefon tényleg nagyon csúszós, rápróbáltam egy szilikon tokot hétvégén, de azzal meg elég ormótlan , az biztos nem lesz (nagyon szép vékony így, nem tennék rá semmit). Bőrtok se jó, mert azzal is nagyobb lesz, úgyhogy arra gondoltam, hogy valamilyen szilikon vagy más nem csúszós anyagot kéne a hátára ragasztani.
Nem találkozott valaki ilyesmivel, akár más telónál is, amiből kik eleht indulni, hogy ki gyárt ilyet, stb?
MOndjuk ez eséskor nem védi meg, arra még nincs ötletem...Esetleg valami nagyon extrém vékony szilikon tok, ilyesmit láttatok már?
-
tartlev
csendes tag
válasz
Bogyi007 #3368 üzenetére
Én pont ugyanezt tettem, Xperia U csere volt 720-ra.
Nekem a 625 eleve nem jött be, mert nagyobb, nehezebb, nekem már a 720 is határeset.
Egyelőre nem bántam meg, nagyon élvezem, hogy telefonálás közben gondolkodás nélkül tudok emailezni vagy hogy ha a GPS-t bekapcsolom, mire elindul a navigáció, már van jel (a házban!), gyors az IE (ilyet se mondtam még sose) és még sorolhatnám.
Vodánál vettem kb. hasonló konstrukcióban, vannak még 720-asok, a 1270-en tudsz érdeklődni, látnak készletet. 1 hete volt Bp-en és vidéken is (Szfvár, Pécs, Miskolc, Győr), több darabok is, nem csak utolsók.
-
tartlev
csendes tag
Érdekes, mert amikor megvettük (03.17.), mindkét telefon frissítve lett.
Majd tegnap mindkettő szólt, hogy van újabb frissítés.
A feleségemén ezután megjelent a Data Sense, de az enyémen már nem....
Mindkettő magyar Vodás - elvileg.
Azt tudom elképzelni, hogy az övé ennek ellenére független - még nem próbáltam ki, de majd megnézem.
Tudtommal az egyetlen különbség, hogy az sárga, az enyém fekete. -
tartlev
csendes tag
válasz
razzorr #3357 üzenetére
A beépített mail kliens végülis egész jó, kezdem megszeretni, egyelőre az van Gmail helyett, valami újat megszokni annyi év után Gmail után az most elég sajtreszelős lenne.
Data Sense: Nem tudom kinek újdonság még rajtam kívül, de megjelent a Vodás telókra is a legújabb frissítéssel.
-
tartlev
csendes tag
Szerintem biztosan drágább lesz, a 720 kerül majdnem ennyibe.
-
tartlev
csendes tag
válasz
Partyface007 #3352 üzenetére
Kétszer ekkora akksival, 4" kijelzővel, cserélhető billentyűzettel (vagy legalább tegyék ki a számokat a betűk fölé)...
De tudom, hogy egyik sem lesz ebbőlNekem volt tegnap egy olyan, hogy újraindítás után PIN nélkül elindult, nem volt persze térerő, de a telefon ment, majd semmire nem reagált, majd egyszer csak kb. 1 perc után magához tért, kért PIN-t és ment tovább rendesen.... hm.
A Gmail is furcsa, felraktam két mailboxot, minden 2. alkalommal hibát dobott mindkettő felváltva szinkronizáláskor, meguntam a guglizást a hibakeresés végütt, leszedtem, feltettem újra és azóta jó...
Használ rajta valaki Good for Enterprise-t? Az is konfigolható rendesen, hogy ne push-ban menjen, ugye?
-
tartlev
csendes tag
Hm, hát az akksi így az elején még nem egy világbajnok...
Elindultam, 1 óra BKV, folyamatos nyomkodás (zene még a másik telóról), leszállok, 97%-on áll, ó mondom, hát ez istenikitűnő!
Aztán belementem az app-ba, 79%, akkor jöttem rá, hogy a csempán nem online az infó...Na ez most még így elég gyengus, de remélem csak az első hetek ilyenek
-
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3342 üzenetére
Hát nekem az akku nagyon sokat jelentett a választásnál, plusz a méret (minél kisebb, de pl. az 520 vakunélkülisége, stb. az már nem kompenzálja a kis méretét).
Na meg az is, hogy 8x csak szürkén van.A 6-8xx szériát is megnéztem ma, de valahogy mégis egy fekete 720 fekszik itt mellettem
Utolsó darab a Sugárból, nekem egyelőre ez is túl nagy (3.3"-ról jövök), de nagyon szép és nagyon gyors. -
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3340 üzenetére
Pl: "A sebességgel majdnem elégedett voltam és csak azért majdnem, mert előfordultak akadások, illetve több másodperces betöltési képernyők, amiket én elég egyértelműen a kevés RAM számlájára írok. Ugyancsak ide jöhet az, hogy a multitasking sem az igazi, 2-3 program futtatása mellett a böngésző mindig újratölti az oldalt és a programok többségénél a visszalépéskor „Betöltés” felirat fogad. Igen, ezeket a kompromisszukat kénytelenek vagyunk elfogadni."
-
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3338 üzenetére
Remek, köszi!
Ettől a részétől félek csak, mert pont emiatt hagyjuk ott az Androidot, katasztrófa, hogy egy gyári(!) FB kliens vagy egy Nike+ Running képes egy normál telót félpercekre belassítani (gyak. semmire nem reagál...), ráadásul úgy, hogy ezek folyamtosan futó appok, amiket ki sem lehet lőni....
És mivel az első 720-as tesztekben még volt akadásról szó, ezért nem voltam biztos, de aztán ahogy több tesztet és fórumot megnéztem, úgy látom, hogy elvileg ez mostanra megszűnt.Az mondjuk érdekes kérdés, hogy egy zenelejátszó hogyan akadhat, mert azt gondolnám, hogy éppen ez az alkalmazás az, hogy előre lehet tervezni, mire lesz szükség és ezért előre betölthető a memóriába, még ha kevés is.
-
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3333 üzenetére
Az már sajnos nagy, minden tekintetben.
Még annyit mondjatok még légyszi, hogy ha zenét hallgatok és közben nehezek, az nem lesz lassú ugye, ennyi multitaskingot bír? Ez alapvető lenne, napi 2 óra utazáshoz létszükséglet :-)
A fehér nekem amúgy tetszik, de nem passzol a 100 kilomhoz :-)
A Voda sajnos nem forgalmaz pirosat egyáltalán, erdekes...
-
tartlev
csendes tag
Sziasztok,
most akarok venni 2 ilyet, két Android helyett a családba, segítsetek légyszi, hogy a gyári garancia az 2 év ennél a telónál? Akinek régebb óta van meg, mennyire veszi észre az akku romlását?
Sajnos újat csak fehérben árul már a Voda, máshol viszont gyári garanciásat nem látok már... Nekem meg pont bármi más jó lenne, csak ne fehér
(nekem a fényesség miatt, a feleségemnek meg a piros jönne be...)
Egyébként a matt és fényes pont ugyanolyan csúszós?
Tudtok esetleg olyan helyet, ahol gyári garival árulnak még? Esetleg valakinek eladó?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest