- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
Mert villámgyors. Egyszer sem dobott még ki a böngésző (mellesleg Chrome, Opera, Firefox is rendelkezésre áll), probléma nélkül teszi a dolgát. A Viber, Facebook alkalmazások fényévekkel jobbak, stabilabbak, mint a WP-n.
Ne érts félre, megrögzött WP-s vagyok, volt már 610, 710, 800, 520, 720 telefonom, a családban jelenleg is van 610, 520, de kezdtek idegesíteni azok az idióta hibák, amik előjöttek az idők során. Így megpróbálkoztam a Droiddal. -
yaksi
aktív tag
Búcsúzom a topictól, és egyelőre a WP platformtól is. Sajnos a 720 eladását követően nem találtam a portfólióban olyan telefont, ami vagy ne jelentett volna valamilyen formában visszalépést, vagy ne csillagászati lett volna az ára.
Jelenleg Android platfomra mentem, majd meglátjuk meddig bírom, hogy tetszik, illetve előjön-e a Microsoft olyan telefonnal, amire nyugodt szívvel váltanék. -
yaksi
aktív tag
Nekem van egy eladó független 730-asom, hogyha "áthidaló megoldásnak" kell valakinek...
-
yaksi
aktív tag
Mennyiért mennek most a 720-asok? Nekem is van egy Telenoros (jó esélyjel független) telefonom. Még van rá garancia is...
-
yaksi
aktív tag
válasz
Tybee21 #4219 üzenetére
Én a proxys trükkel (ha jól tudom, már nem működik) feltettem,a 10-et. Egy katasztrófa. Lehet, hogy azért, mert az L720 jelenleg nincs a támogatott készülékek között, de rendszeres volt a fagyás (720 esetében ugye nem egyszerű ilyenkor, nincs akku ki-be lehetőség), több dolog nem működött, nagyon hosszasan gondolkodott, folyamatosan resumingolt, és félig angolra váltott. Egy hét után ment vissza a Denim.
De csak óvatosan, több 720 is téglásodott a folyamat során, én is csak utólag tudtam meg.... -
yaksi
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #4188 üzenetére
Itt is elhangzott korábban tanácsként, többek között tőlem is, mégba Cyanos frissítéssel kapcsolatosan. Régebben emlékszem a nokia butatelefonoknál mégba sim kártyát is ki kellett venni frissítés előtt, erre figyelmeztetett is a telefon.
-
yaksi
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #4168 üzenetére
Nekem nem lett lassabb, semmit nem vettem észre sebesség tekintetében, igaz kb 1 hete húztam újra a telefont. Na azóta az akkuidő durván meghosszabbodott!! Viszont két napja megvolt a harmadik 4147-es hozzászólásban leírt jelenség. Be kellene vinnem szervizbe, de félek, mivel nem állandó, hanem időleges hibáról van szó (néha hónapokig nem csinálja), újrahúzzák a szoftverét, és visszaküldik.
Viszont van egy másik hardveres hibája, ami idegesítő: Néha kiírja, hogy nincs sim kártya. Ilyenkor ki kell nyitni a sim tartó ajtót, vissza, és újraindítani. A múltkro egy nap kétszer eljátszotta, és ez nem valami jó játék... -
yaksi
aktív tag
Független / Telenor telókra kint van a Denim!
-
yaksi
aktív tag
Nem én mondom...
http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/gyartoi-korlatozott-garancia/?slc=hu&sll=hu
"3. Pont: Mire nem terjed ki a jótállás
Jelen jótállás nem érvényesíthető
...
4. Ha Ön nem telepítette Termékére a legújabb nyilvánosan elérhető szoftverfrissítéseket azok kibocsátásától számítva ésszerű időn belül." -
yaksi
aktív tag
Frissítés jött a PfD-hez. Érdekesség, hogy itt már jelzi a rendszer, hogy amennyiben nem telepítem az új frissítést nov. 19-ig, akkor az magától, automatikusan települni fog.
Ez egybevág az új jótállási feltételekkel (a Lumia tippek és trükkökben elolvasható), miszerint a garancia nem érvényes, ha a felhasználó elmulasztotta telepíteni a legfrissebb kiadott update-et. Ergó, ezek szerint, ha valaki downgrade-el 8.0-ra, akkor bukja a garanciát???Nem felhasználóbarát lépés! Tekintve, hogy a 8.1 óta a rendszer ugyan sok újdonságot hozott, de nagyon sokkal instabilabb lett!!!
-
yaksi
aktív tag
Amiben én visszasírom a 7.5-ös telefonomat (előbb 710-es, majd 800-as), az a böngésző, és az a tulajdonsága, hogy a leggyengébb Edge hálózaton már gördülékenyen ment az Explorer.
A régi munkahelyemen néha még normál gsm lefedettség sem volt, de a harmatgyenge edge volt a jellemzőbb. Én a saját telómon nyugodtan intetneteztem, míg mellettem a kollégám hiperszuper Samsung telója (asszem Note) meg sem nyikkant, neki ki kellett sétálnia a bejárathoz, ha meg akarta nézni az emailjeit.
Amióta 520-at, 720-at használok, még erős (4 csík) edge esetében is előfordul, hogy nem tölti be az oldalakat, nincs kapcsolat. -
yaksi
aktív tag
A Tiéd is egy ilyen "teljesen meghalok, majd feltámadok" újraindulás volt, vagy sima restart?
Nekem valahogy úgy tűnt, mintha a telefon túlterhelte volna magát (esetleg valami nagy procizabáló alkalmazás beragadt, bár csak böngésztem előtte) és valami vészleállító kapcsolta volna le a telefont. Közel fél óráig semmiféleképpen nem lehetett bekapcsolni sem, semmire nem reagált.
-
yaksi
aktív tag
Ma (immár közel egy éven belül másodszorra) az alábbi nagyon idegesítő hibát produkálta a 720-asom: Egyik percről a másikra teljesen lehalt a telefon. Tök süket, kijelző sötét, semmire nem reagál. Bekapcsológombot, bármit hiába nyomtam, még csak nem is rezgett a telefon.
Nem tudtam mit tenni, nem otthon voltam, eltettem a telefont. Kb. Fél óra múlva ránéztem, a telefon újra működött, PIN kódot kért, tehát valszeg újraindult.
Vadonat új korában egyszer ugyanezt eljátszotta, akkor hiába próbáltam újraéleszteni. Már előkészítettem a dobozát, papírjait, hogy visszaviszem. Kb fél óra múlva egyszercsak megjelent rajta a Nokia felirat és elimdult.Van valaki, aki találkozott hasonlóval?
-
yaksi
aktív tag
-
yaksi
aktív tag
Egy kérdés: Ha végre kijön a Telenoros (független) Cyan, akkor a Nokia Software Recovery Tool már azt fogja rátenni, vagy 8.0-t tesz rá, és OTA kell frissíteni?? Jelenleg PfD 8.1 van rajta.
-
yaksi
aktív tag
Saját tapasztalat, hogy érdemes minden frissítés, és HR után átnézni, mely programok futhatnak a háttérben. Nekem már volt olyan, hogy a korábban letiltott program varázslatos módon egy frissítés után újra futhatott a háttérben.
Szintén érdemes ránézni a biztonsági mentés funkcióra, mert az is dolgozhat a háttérben.
Szintén megjártam a Skype-pal. Ha be voltam jelentkezve iszonyat módon merítette az akkut, ha semmi mást nem csináltam, akkor is fél nap alatt felére esett az akku töltöttsége! -
-
yaksi
aktív tag
Hálás köszönet a Viber feljelsztőinek. A tegnapi frissítéssel sikerült elcseszniük a programot. Ha kiválasztok valakit, kijön a lista, hogy hívás, sms, viber out, de hiába bökök rá az ingyenes sms-re semmi nem történik.
A korábbi beszélgetések megjelennek, de rájuk bökve csak fehér képernyő, nem jön be a felület... -
yaksi
aktív tag
Sziasztok! Jártatok már úgy, hogy egyik pillanatról a másikra a telefon teljesen meghalt? Töltést nem vette el, bekapcsológombra nem reagált, soft, vagy hard resetre semmi reakció.
Már arra készültem, hogy viszem a szervizbe, amikoris Megjelent rajta a Nokia felirat, és bekapcsolt.
Mi a fene lehetett ez??
-
yaksi
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #3571 üzenetére
Nálam ez már minden feltöltés esetén így van. Minden reggel 99%-os a feltöltöttség...
-
yaksi
aktív tag
Nekem ez az első fura dolog a 8.1-en: Nálatok előfordult már, hogy az akku csak 99%-ig töltődik fel? Egész éjszaka töltőn volt, és ez már a második eset, hogy 99%-on áll...
-
yaksi
aktív tag
Köszi! Az később nekem is beugrott, hogy a név csak a Nokiás frissítéssel változik, és már az árubáz is oké. Le is jött a Here Drive+ szépen, ennek nagyon örülök.
Két pici dolog van egyelőre, ami nem tetszik:
- A vesszőt áttették a számbillentyűzetre, így gépelskor mindig váltogatni kell oda-vissza.
- Megváltozott a töltéskor hallható jelzőhang és az istennek sem tudom vissgaállítani arra, ami régebben volt! -
yaksi
aktív tag
Felment a 8.1, de érdekes módon az extrák+infóban még mindig Lumia Blacket ír, és mellesleg az áruház sem érhető el...
-
yaksi
aktív tag
Nektek működik az utat-m-utat alkalmazás?? Nekem már jópár napja (talán a Black óta) bármit keresek, nincs eredmény...
-
yaksi
aktív tag
Ma fura dolgot produkált a 720-asom: belépve a Beállítások menübe, semmi nem jelent meg, pár másodperc után ki is lépett a főmenübe.
Gondoltam, egy újraindítás helyreteszi. Erre kint maradt a viszlát! felirat, vagy 10 percig, már kezdtem aggódni.
Ezt követően végre kikapcsolt. Visszakapcsoltam, akkor meg a Nokia felirat "ragad kint" a kijelzőn. Vagy 5 percig így állt, aztán elindult.Nokia 710, 610, 510 után használom a 720-at, és most egy picit megrendült a bizalmam, az előző telefonok még véletlenül sem csináltak ilyet!
-
yaksi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2933 üzenetére
Az 520 is megkapta, pedig úgy volt, hogy nem...
-
yaksi
aktív tag
Vajon ezen az oldalon miért nincs olyan, hogy Lumia 720 Telenor???
Ahogy látom, a 625-re már kijött a Black, és a Vodás 520 is coming soon-ra váltott...
-
yaksi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2652 üzenetére
Igen, tudom, de akkor is fura, hogy egy drágább telefonból ezt kispórolják, míg a 620-ban benne van.
-
yaksi
aktív tag
válasz
razzorr #2649 üzenetére
Egy dolog, ami fáj, és szerintem nagy kicseszés a Nokiától: a 620-ban van teljes navi, nem csak egy országos. A jóval drágább 720-szal pedig csak itthon tudok navigálni. Szerintem kicsinyes húzás a Nokiától...
De ami tuti: messze a legjobb kamerájú Lumia, ami eddig a kezemben volt. 610, 710, 800 labdába sem rúg a 720-hoz képest!!
-
yaksi
aktív tag
Én is így jártam. A 620 érdekes. Telenor webshopban egy csomószor volt úgy, hogy időről időre pár órára megjelent rendelhetőnek a 620. Általában délelőtt 10 körül, aztán du 2-re megint eltűnt a vásárlás gomb. Úgy jártam, hogy amire vásárolhattam, végleg eltűnt a 620, így vettem egy nagy levegőt, és belevágtam a 720-ba. Eddig nagyon tetszik.
-
yaksi
aktív tag
Nem tudom, Ti próbáltátok-e a Mastercard Mobile alkalmazást. Szerintem szégyen, hogy egy ilyen nevű cég egy ilyen gyenge alkalmazást dobjon ki, ráadásul a piactérre is bekerül. Annó a 800-asom a kártyaadatok beírásánál azonnal kilépett a programból. Aztán az 520-ason rendesen meg tudtam adni a kártyaadatokat, de a 720 megint folyamatosan kilép belőle. Ahogy olvastam, többeknek ez a problémája, ezért is van 1 csillagja az értékelésen. Én még azt is elvettem volna...
-
yaksi
aktív tag
Nos, én is beléptem ebbe a táborba, Lumia 710 és 800, valamint áttételesen 610 és 520 után ez a legújabb kedvenc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest