- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #4082 üzenetére
De Te magadnak cserelted, nem?
-
btudos
nagyúr
válasz
< DominuS > #3980 üzenetére
Azért nem érdemes PfD-t felrakni, mert egy BitLocker-t érintő bug miatt a preview OS mellé egyelőre nem adják ki a cyan-t, majd csak hibajavítás után, ami simán lehet, hogy később lesz, mint ahogy Te megkapod a hivatalos Os+fw update-et, tehát hiába lesz fent 8.1-ed, a teljes kompatibilitást adó Cyanra heteket várhatnál még.
Egyébként alapvetően igaz az, hogy a preview for developers programban érkező OS ugyanaz, amit hivatalosan is megkapnál (illetve mostmár nem, mert a PfD egy update-tel előrébb jár), de a kapcsolódó firmware-t nem tartalmazza, így nem tekinthető egyenértékűnek a PfD a hivatalos verzióval a mindennapos használatban.
-
btudos
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #3960 üzenetére
Az alkalmazásadatokat nem fogja visszapakolni, ha azok önállóan nem mentik magukat valahogy, ez viszonylag egyértelmű, de nekem költözéskor 8.1-->8.1-nél még a csengőhangokat is áthúzta anélkül, hogy hozzányúltam volna az account és a jelszavak beírását leszámítva.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #3656 üzenetére
Jól látod a helyzetet, sokat javíthat egy hivatalos 8.1-hez tartozó fw.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #3572 üzenetére
A hiányzó részt foglalja le alapból az OS.
-
btudos
nagyúr
Hr-t neki, de tényleg. Ha ennyi visszatérő probléma van, akkor csak az a megoldás. Visszaköltözni 10 perc (ebből 9 a start screen berendezése) de utána talán nem lesznek ilyen gondok.
Alkalmazásadatok elvesznek, ha az adott alkalmazás nem tud backup funkciót valamilyen módon.
-
btudos
nagyúr
válasz
this is life #3159 üzenetére
A 720-at nem is forgalmazta a Telekom, szóval nincs Telekom-függő készülék.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #3157 üzenetére
Az a T-s modellek sajátja.
-
btudos
nagyúr
válasz
krisz12071 #2834 üzenetére
Ha szerencséd van akkor a fogaskerekezés közben gombos Soft Reset megoldja a gondot (annak idején így vettem át a tesztkészüléket, és nekem segített), vagy ha az nem válik be, akkor NSU for Retail.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2737 üzenetére
Ez nem root, teljesen legális, és mókolással nem járó folyamat, csak azért kell odaírni, hogy ha valami rosszul sül el (ami igazából lehetetlen, mert pont ugyanaz a folyamat mint egy normál update-nél) akkor ne az legyen, hogy hülyeállatmájkroszoft.
-
btudos
nagyúr
Üzletpolitika, az egyes modellek megfelelő elkülönítése a cél. Igazából az a csoda, hogy a 620-ba bekerült a Drive+, de azzal legalább egyértelműen za 520 fölé helyezték. A 720 az azonos alapokat leszámítva mindenben (kijelző, ház, kamera, mikrofon, forma) jobb a 620-nál, szerintem túl jó lett volna, ha még a Drive+-t is megkapja
-
btudos
nagyúr
válasz
csokoládé13 #2603 üzenetére
Voda Smart Store? En legutobb ott talalkoztam vele.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2586 üzenetére
Fenét developer unlocked, ezt ne hangoztasd, mert nem igaz.
Aki részt vesz a Preview for Developers programban, annak jött frissítés (ez messze nem egyenlő azzal hogy dev. unlock-olt a készülék).
-
btudos
nagyúr
válasz
vilinet #2561 üzenetére
Nem normális, de ismert hiba, a Nokia egy év alatt sem bírta kijavítani
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2220 üzenetére
10 k alatt van parszaz forinttal a Drive+, az egy fullos naviert nem sok szerintem.
Azert az 1 GB RAM, meg a 720p-s kijelzo miatt en most is a 8X-et vennem, de en elvagyok a Nokias alkalmazasok nelkul
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2218 üzenetére
Locations nincs WP8-ra,pedig WP7-en szerettem. Drive megveheto, meg van CoPilot es Navigon ha navigacio kell.
-
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1909 üzenetére
En arra lennek kivancsi, hogy ennek mi az eredete, hogyan jottek ra
-
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1909 üzenetére
Dupla
-
btudos
nagyúr
A Nokia HERE egy brand, a helyalapú szolgáltatásokat foglalja magába.
A Nokia Drive az a korlátozott navigációs szoftver, a Drive+-tól annyiban tér el, hogy csak a SIM kártya lokalizációjának megfelelő országban navigál, külföldön nem, de megvehető hozzá 47xx Ft-ért a Drive+ license, és akkor már az egész világra kiterjedő navigációt kapsz, ami az eleve Drive+-al érkező készülékeknél alapból megvan.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1621 üzenetére
Veletlen. 8S is kesobb jott mint a 8X, megis egyszerre jott a GDR2. A Microsoft reszerol szuksegtelenul nagy beruhazast jelentene biztositani a zokkenomentes frissitesi procedurahoz szukseges eroforrasokat, inkabb kitoljak szep fokozatosan masfel honap alatt. A lenyeg hogy mindenki megkapja a frissitest elobb-utobb
-
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1234 üzenetére
Van call blocking menüpont a beállításoknál.
Nekem se lényeges, de érdekes felfedezés volt, hogy van rajta.
-
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1229 üzenetére
Vettél volna Ativ S-t...
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1095 üzenetére
Mondom, nálam a 720 is tökéletes volt.
Lehet hogy valami app okozza. Én nagyjából fixen ugyanazokat használom kb. fél éve, minden kezembe kerülő WP8 rendben volt azokkal az alkalmazásokkal.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1090 üzenetére
8X-em még sose fagyott, bár volt nálam 1-1 hétre 520 és 720, azokkal se tapasztaltam semmi rendelleneset.
-
btudos
nagyúr
válasz
hroberto #988 üzenetére
1-1 hétig volt nálam az 520 és a 720, gondolkodás nélkül kifizetném a 720 felárát. Másfélszer annyit bír akkuról (ennél egy pillanatig sem aggódtam hogy egy húzósabb napon kibírja-e estig), nagyságrendekkel jobb a kijelzője (az 520-é meglehetősen gyatra), a kamerája, van LED, nagyságrendekkel minőségibb a készülékház. Ha árban belefér a 720, én mindenképp azt venném.
Később várható az upgrade opció Here Drive+-ra, de hogy mibe fog kerülni, azt nem tudjuk.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #958 üzenetére
Én simán bejelentkeztem Sharepoint-ra pár napja, nem okozott problémát.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #908 üzenetére
Én a súrlódásra tippelek, de nem találkoztam a jelenséggel. Vegyél kemény tokot, és soha ne vedd le, akkor nem érhet meglepetés
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #906 üzenetére
A tok es a hatlap koze bekerulo por okozza ezt a foltosodast.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #817 üzenetére
En is tartok ettol, de egyelore nem kellett elnem november eleje ota a garanciaval. Mindenkepp a Speedshop-ba vinnem, ott vettem, az O felelosseguk, rajuk konnyebben tudnek hatni. De mondom, eddig egy akaratlan reseten kivul, amit az Xbox Music miatt kellett vegrehajtanom, semmi gaz nem volt
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #788 üzenetére
Hosszan nyomsz a zeneszámon--->Hozzáadás a most játszott listához (Add to now playing)
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #785 üzenetére
Most játszott listát el tudod menteni playlist-ként.
-
btudos
nagyúr
válasz
Partyface007 #728 üzenetére
Igen. De 110-ért túlzásnak érzem.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #718 üzenetére
Én párhuzamosan nézek HD-t, valószínűleg ezért zavaróbb a WVGA, de 8X előtt másfél évig nem zavart, így is nagyon korrekt ez a kijelző.
-
btudos
nagyúr
Fagyás, újraindulás nem lesz zavaró, nagyon ritka, mondom, általában program okozza. A korlátok és az időnként felfoghatatlan értesítés-mizéria inkább tud gondokat okozni, az néha még engem is felhúz, pedig én aztán megtanultam élni a rendszerrel.
Mondjuk ha így állsz a kommunikációhoz, akkor sima ügy, a WP-t neked találták ki
(félig-meddig én is így vagyok vele, ha valami nagyon fontos, akkor hívjanak fel, a többi ráér
)
-
btudos
nagyúr
Előfordul, nincsen tökéletes operációs rendszer. (lekopogom, de nekem még soha nem volt gondom az IE-vel, amióta WP-m van
)
Tybee000: Azt nem mondanám, hogy 8X-en jók a FB értesítések, de ami arra megjött, az megjött a 720-ra is. Ilyen szempontból a kettő között nincs különbség.
-
btudos
nagyúr
Majdnem biztos vagyok benne hogy valamilyen program okozta azt nálad.
Intenzíven használtam a 720-at, böngészés, rengeteg zene, Whatsapp, Viber, Facebook, fotózás, videózás, ezek mindenféle egyvelege egyszerre, és nem bírtam megizzasztani, vagy lefagyasztani, tényleg csak azokon a pontokon akad gondja, ahol a kb. 4 éves CL4-es microSD egyszerűen nem elég gyors a tartalombetöltéshez.
Szerintem ezek mellett ha valami súlyos fw gondja lenne (pl. a Lumia 800-ak a mai napig fagynak IE+zene mellett, fw hiba miatt), előjött volna, de nem találkoztam semmi erre utaló nyommal.
Egyetlen pici gondom van a készülékkel: a nálam lévő fehér kivitel lehetne matt
-
btudos
nagyúr
Én a 8X mellett is azt mondom vegyétek, nekem nagyon bejött, fájó szívvel fogom visszaadni holnapután, sokkal jobban hozzámnőtt mint az 520.
A Nokia cuccok itt is nagyon jók, a videófelvételek hangminősége zseniális, bár van amivel ez sem tud megbírkózni, de nem is elvárható. Beszédminősége jobb mint az 520-é, nekem sokkal jobban kézreáll a kistestvérénél a 720(az 520 nekem kicsi, és állandóan ki akart csúszni a kezemből), egyedül a WVGA kijelző meg az 512 MB RAM problémás, de még az utóbbival is ellennék ha 720p lenne a kijelző. Igazság szerint a kijelző az egyetlen, amiért a kettő közül a 8X-et választanám éles helyzetben, nagyon sokat dob a mindennapi használaton a nagyobb felbontás. Ezzel együtt a 720 kijelzője is igen jó, napfényben is jól olvasható, a színei is szépek, és ha az ember szeme nincs ráállva nagyobb felbontásra, abszolút nem zavaró a WVGA.
Szóval összességében lassan 2 évnyi WP, és 7 hónapnyi WP8 után a 720 annak ellenére megfogott, hogy valójában semmi kiemelkedőt nem tud. De egyszerűen érezni rajta, hogy nagyon egyben van. Egyszer sem gondoltam arra hogy most mi lesz hogy csak 512 MB a RAM, egyedül az SD kártya sebessége tud korlát lenni a zenelejátszónál, de egy megfelelő microSD-vel ezt is el lehet kerülni. Számomra nagyon pozitív meglepetés volt a készülék, bátran ajánlom mindenkinek, aki ezen a készüléken gondolkodik.
-
btudos
nagyúr
Nekem is ki van kapcsolva az SMS-ek miatt hogy automatikusan javítson, de e-maileknél, vagy Facebook chat-nél meg jól jön hogy egy-egy mozdulattal tudok ékezetes szavakat írni (alapvetően mindig ékezet nélkül írok, így egy mozdulattal ki tudom választani, hogy javítsa, ha ékezeteket szeretnék).
-
btudos
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #649 üzenetére
Na majd ha több alkalmazásod lesz fent, értékelni fogod a betűket. Én már annyira hozzászoktam 2 év alatt, most hogy tesztkészüléket használok (most 520, este cserélem le 720-ra végre
), és lusta voltam mindent felrakni rá, hiányzik hogy nem tudok betűhöz ugrani egyből.
-
btudos
nagyúr
válasz
Partyface007 #598 üzenetére
Tudtommal semelyik Lumián nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest