- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
Mert villámgyors. Egyszer sem dobott még ki a böngésző (mellesleg Chrome, Opera, Firefox is rendelkezésre áll), probléma nélkül teszi a dolgát. A Viber, Facebook alkalmazások fényévekkel jobbak, stabilabbak, mint a WP-n.
Ne érts félre, megrögzött WP-s vagyok, volt már 610, 710, 800, 520, 720 telefonom, a családban jelenleg is van 610, 520, de kezdtek idegesíteni azok az idióta hibák, amik előjöttek az idők során. Így megpróbálkoztam a Droiddal. -
minek?:S
őstag
-
őstag
Tudom tudom
Közben kiderítettem, a másik app, az a Nokia City Lens. Még az lenne a kérdésem, hogy ezek offline-on is működnek?
Fejben már elgondoltam, hogy veszek egy 720-at ... nekem nagyon tetszik is. Most, látva ezt a videót, picit sajnálkozom is, hogy nem ezt vettem. Igazából most, ami közbe szólhat, az az ár. Használtan kb mennyiért mehetnek szerinted?
Ha ez drága, akkor sajnos 620
-
őstag
Na .. a telefon saját topicjában akarnak lebeszélni
korrekt
Igazából nekem csak erre a 2 feladatra kéne, ha ismeretlen helyre tévedek, akkor tudjak navizni, hiszen főtelefonnak nekem tökéletes a Z10, nyilván, ha ezek nem mennek, akkor teljesen kiverem a fejemből
a Nokia Here(+Drive) ingyenes, esetleg alapból fent van a mobilon?
Bocsi a primitív kérdésekért, eddig android párti voltam.
-
L4mie
veterán
ez alapján indultam neki EZ mode
remélem nem lesz probléma település után se ^_^
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Ezt linkelték régebben Én csak erről beszéltem, tudni nem tudok semmit...
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Egy szóval nem mondtam, egyik dolgot se azok közül amiket te itt magyarázol... felsőkategória? Kijelző? és ki mondta, hogy az 520 szintjén áll...
Ha nekem van egy véleményem, akkor hadd legyen már... a te kedvedért nem fogok hazudozni... érződik hogy lassabb mint a 820, ennyi a lényeg... Azt meg nem szeretem nézni, hogy egyesek hibákat eltitkolva rábeszélnek embereket itt a fórumban a 720-ra...
-
-
razzorr
őstag
áhh dehogy
De komolyan kényelmesebb és átláthatóbb.
Mire a gmailben megtaláltam az új levél írását, meg a válasz gombot, addigra majdnem a gép bántacashzoli: Csak jobb ha nem könnyíted meg a kémkedők dolgát. Az MS is csinálja, csak hangyányit finomabban mint gugli pajti, aki a kereséskor beletolja az arcodba a sok vackot, ez főleg a jutúbon tud idegesíteni.
-
Pinyo16689
senior tag
Tegnap este tettem fel, úgyhogy sokat nem lőttem vele, de sötétben próbáltam hosszú záridős - akár 4 másodperc- képet csinálni. Az jó lett! Az a jó, hogy mindent tudsz állítani vele, és az opciók a kijelzőn vannak a felső sorban, nem kell a menüben bóklászni. ( manuális fókusz, vaku, fehéregyensúly, rács, stb..)
-
Pinyo16689
senior tag
Amikor elindul, akkor van egy másodpercnyi gondolkodás, amíg a menü megjelenik felül, de aztán flottul megy! Jó kis app! Szerintem csak a prémium szegmens miatt nem adták ki eddig 920 alatt. Bár olvastam, hogy a GDR3 egyesíti majd a Pro Cam és Smart Cam appokat, és minden Lumiára kiadják Nokia Cam néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest