- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozby
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3880 üzenetére
Akkor már csak arra kéne rájönnöm, hogy developer preview-ra tudok-e Cyan-t frissíteni, vagy vissza kell rakni a 8.0-t előtte. :S
Főleg, ha GDR1-et nem akarom még telepíteni...
-
Mozby
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3873 üzenetére
Érdekes, nokia oldalán azt írják, még tesztelés alatt.
-
Mozby
csendes tag
Most vettem észre, hogy működik 720-on a dupla koppintásos ébresztés.
Erről csak én maradtam le? Melyik frissítéssel kaptuk meg? -
Mozby
csendes tag
Nekem Kingston sd kártyám van benne, és nincs vele gond. Már... Elsőre nekem is eljátszotta ezt a duplázást, de én számítógépben másoltam rá a korábbi kártyám tartalmát, és ezt nem szerette gondolom.
Aztán formáztam telefonban a kártyát, és úgy másoltam vissza rá pc-n keresztül a dolgokat. Azóta rendesen megy. Sd kártyára telepített alkalmazásokkal sincs baj.
-
Mozby
csendes tag
Az miért van, hogy automata fényerő szabályzásnál sosem viszi fel maxra a fényerőt? Még ha napra megyek vele akkor se...
Másnál is így van?
-
Mozby
csendes tag
Ha a 8.1-hez jöttre gondolsz, arról itt olvashatsz:
Windows Phone 8.1 picks up first update, improves battery life and squashes bugs
Nálam tényleg javított valamit üzemidőn egyébként. Bár használat közben még mindig jobban merül kicsit szerintem...
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #3623 üzenetére
Ez nálam is megvan nokiás progiknál (Camera, Panorama). De Whatsapp nem csinálja.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3531 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Nekem úgy tűnik, hogy ahol 8.0 korábban megakadt (nálam pl ha skype-ból visszatértem a kezdőképernyőre meg meg döccent) ez elhagyja a problémás csempéket (ez nálam egy kitűzött névjegyet jelent) talán fél másodpercre...
Akkuidő nem változott. Zenelejátszó lehet kicsit lassult, de nem zavaróan.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Tybee21 #3498 üzenetére
Nálam szokásosnál erősebb használat mellett tegnap (telepítés utáni első nap) 1 napot bírt. 8.0 ugyan ilyen használat mellett 30-40%-ra szokott merülni kb...
Azóta kivettem pár alkalmazást a háttérben futásból. Alapból mindent berakott, plusz a levelezésem is átállította push-ra... Most ment vissza a 15 perc, és nextgen reader fagyása miatt volt egy soft reset is.
Meglátjuk ma mit tud. Ha érdekel valakit írok még tapasztalatokat.
-
Mozby
csendes tag
Na én is telepítettem a 8.1-et.Van pozitív meglepetés, és negatív is.
Kezdem a negatívval. Valamilyen oknál fogva az összes játék bekerült az alkalmazás listába (ahogy neten néztem ez rendszer szintű változás lehet). De ha valakinek van tippe, hogy lehetne eltüntetni őket örülnék neki, mert nagyon idegesítő...
A pozitív, hogy vodás készülékre is bekerült az adatátviteli segéd. Remélem a hivatalos update nem veszi majd ki...
-
Mozby
csendes tag
Kaptam értesítést, hogy letölthető egy frissítés. Létezik, hogy már 8.1 dev. preview lenne?
A korábbi previewkkal volt valami gond?
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #3000 üzenetére
Nálam az aksi viszont még jobbnak tűnik, mint korábban volt. Tegnap este 8-kor töltöttem fel, most 97%-on van. Igaz éjszaka repülő üzemmódban volt...
Kár a záridőért... Remélem visszaállítják.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #2988 üzenetére
Nálam is 1s lett a leghosszabb záridő.
-
Mozby
csendes tag
Nálam ma megjelent frissítések között a Nokia Camera (régebben proxy-val telepítettem fel).
Ez akkor azt jelenti, hogy vége a bétának, és hivatalosan megjelent 720-ra?Próbálta már valaki frissíteni?
-
Mozby
csendes tag
Háttérben nem fut túl sok felesleges alkalmazás (beállítások/alkalmazások/háttérben futó feladatok)?
Nekem is kb azóta megvan, és az üzemidő nem változott. Átlagban 2,5 nap... Skype, Whatsapp, folyamatosan fut, 1 mailfiók 30 perces frissítéssel. De háttérben csak Bing Weather és Whatsapp futását engedélyeztem.
-
Mozby
csendes tag
Hangerő le és bekapcsoló gomb együttes lenyomva tartása (soft reset) sem indítja újra?
Itt amúgy írnak róla mások is:
lighting bolt and gear icon -
Mozby
csendes tag
válasz
csokoládé13 #2573 üzenetére
Nokia Lumia 720 Disassembly & Assembly
Itt egy videó, hogy hogy is megy a dolog. De ez nyilván garanciavesztés, ahogy előttem is írták...
-
Mozby
csendes tag
Üdv!
Here Maps-el ilyeneket sajnos nem tudsz csinálni, nem tudom van-e valamilyen külsős térkép program, amire lehet egyedi térképet berakni.
Viszont az Outdoor Navigation pl tud betölteni és rétegként rárakni a térképre gpx-et. De ez is csak a fok, perc... rendszert ismer, EOV-t biztosan nem. És track-et és pontot is csak gpx-ben, vagy kml-ben tud menteni. Nem tudom pontosan mire szeretnéd használni.
A másik lehetőség, hogy openstreetmaps-et szerkeszted, és azt rakod be térképnek.De ez elég kerülő út.
Maga a hardver egyébként ideális lenne a feladatra. Nekem egy 8-9 órás folyamatos track-elés mellett szokott lemerülni 40-50%-ra, és villámgyorsan és gps-hez mérten pontosan találja meg a helyzetet.
Igo 8 helyett pedig ott van a Here Drive.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #2462 üzenetére
Tényleg működik, bár nálam nem túl lenyűgöző... Ahogy nézem nekem össz vissz két képet csinál, egyet közeli, és egyet távoli fókusszal. Így az egyetlen aminek van értelme a minden éles funkció, de az sem tökéletes. Talán majd ha ezt is integrálják Nokia Camera-ba....
-
Mozby
csendes tag
Hmm, jól látom, hogy az Amber-rel sikerült javítaniuk a magasság vesztés problémát a GPS track-eknél?
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #2383 üzenetére
Ha újraindítod a telefont a töltés után, vagy kikapcsolod onnantól kezdve nem írja ki. Szerintem ez lehet a ludas.
-
Mozby
csendes tag
Nokia Camera-t probálta már valaki feltelepíteni Pro Cam-hez hasonló módszerrel?
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #2144 üzenetére
Pontosan. Próbáld meg így felrakni a SmartCam-ot, hátha. Bár sanszos, hogy nem lesz különbség. Fura, hogy neked 640*480-ban rögzít. Elvileg 1 MP ígértek 512 megás készülékekre, az meg kb az 1280*720.
trassher:
Valami olyasmi a trükk ha jól emlékszem, hogy miután kiírta a hibát visszamész wifi beállításokba, kikapcsolod a proxy-t és folytatod a letöltést az Áruházban. -
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #2142 üzenetére
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #2132 üzenetére
Nem hiszem. Én még Amber előtt feltelepítettem, a pro cam-mal együtt. Igaz, nekem 1280x720-as képeket készít.
-
Mozby
csendes tag
A programok oldalon a betűkeresésnél csak nálam jelentek meg az ékezetes betűk az Amber telepítése után? Nagyon fölöslegesnek tűnik, ráadásul így el sem fér a kijelzőn az összes...
-
Mozby
csendes tag
válasz
Partyface007 #1715 üzenetére
Igen, erre. Bocs, hogy kimaradt a link.
-
Mozby
csendes tag
Ezt próbálta már valaki? Szerintetek lehet valamilyen veszélye?
-
Mozby
csendes tag
-
Mozby
csendes tag
Nálam most 1 nap 18 óra után áll 58%-on.
Úgy vettem észre, hogy az nagyon befolyásolja, hogy hány és milyen alkalmazások futhatnak a háttérben.
Most ilyen beállításokat használok:
Wifi: be /de csak feloldott képernyőnél/
3G: be
bluetooth:kiHáttérben csak weather view, whattsapp, és skype fut állandóan. Az üzenetek hub-ban is offline vagyok.
Átlagban napi 10 percet beszélek/skype-olok, max 20-30 percet olvasgatok híreket/facebook. Whatsapp amit többet használok, meg leveleket időjárást ilyesmiket szoktam nézegetni mobilneten. Többi jellemzően wifi. Játszani nem szoktam, és éjszakára repülő üzemmód.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #1129 üzenetére
Köszi, az szuper lenne!
-
Mozby
csendes tag
Valaki vett már ilyen CC-1057-es hátlapot?
http://www.geomobil.hu/2474/nokia-lumia-720-hatlap-cc-1057És ha igen tudna esetleg felrakni róla egy fényképet, hogy hogy mutat telefonon?
-
Mozby
csendes tag
-
Mozby
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok még a fórumon, de gondoltam megosztom a tapasztalatimat. Nagyjából 1,5 hónapja használom a telefont, és nagyon elégedett vagyok vele. Ez alatt inkább csak program fagyásaim voltak, de a kezdőképernyőre mindig visszajutottam. Mondjuk hogy újra elinduljon a program resetelnem kellett a telefont...
A fényképezője telefonhoz képest jó, sötétben is jól használható, de azért éjszaka elég nehéz vele éles képeket csinálni /nem véletlen van 920-ban képstabilizátor/.
A gps-e nagyon pontos a korábbi telefonomhoz képest, de egy dologgal egyelőre nem tudok mit kezdeni. A magasságot viszonylag gyakran ledobja ~20 ~30m-re. Ez ugye akkor számít, ha bármilyen sport programot használ az ember. Találkozott már valaki hasonlóval?
Csak én nem tudok outlook.com-os mail címmel regisztrálni a fórumra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest