- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #4048 üzenetére
Szia,
nem akarom tele offolni a topicot, ezért írok privátot a fb fénykép szinkronizációval kapcsolatban.ezt írtad:
"FB app, 3 vízszintes nyíl és ott alulról a 3-4-5 menüpont amire rá illik :-)"Az én FB appom verziója: 8.3.10
három vízszintes nyíl sehol sincs benne, a jobb felső oldali három vonalra gondolsz? ha igen akkor ott alulról a 3. menüpont a beállítások menü, ahol semmi ilyet nem talátlamitt sincsenek nyilak,é sén ezt a verziót használom:
[link] -
nyesix
senior tag
válasz
Tybee21 #4025 üzenetére
Szia,
köszi a tanácsod, este megpróbálom, mentés mér megvolt
de azt meg tudnád (vagy akárkimondani nekem, hogy mi a különbség a Nokia Software Recovery Tool és a Nokia Software Updater között?
amennyire én ki tudtam hámozni ennek a hibaüzenetnek a lényegét ez nem NSU vagy telefon probléma, hanem valami windows os (volt ahol azt írták tűzfalat, vírusirtót ki kell kapcsolni, volt ahol ms configban kell csomó minden kilőni, és úgy indíatni a gépet, majd az NSU-t...) tanácstalan vagyok, és nem akarok téglát csinálni a 720 ból. -
nyesix
senior tag
sziasztok
megpróbáltam feltenni a cyant (korábban a 8.1 dfp el volt fent) Nokia software updater 4.2.1- el, de azt írja, hogy telepítés sikertelen, hibakód: 0x80131500neten erről nem találtam semmi hasznosat valakinek van ötlete?
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
független 720 ra pfd vel tettem fel 8.1 et, de most, hogy megjött a rendes cyan is feltenném inkább azt. a telefonról lementettem mindent. mivel tudom feltenni a syant? Nokia Software Recovery Tool -al, vagy Nokia Software Updater 4.1.0 -el?
aki már csinál ilyet az írhatna priviben, hogy mennyire bonyolult ez!
köszi! -
nyesix
senior tag
sziasztok!
pfd vel volt fen t a telómon a 8.1 (swisscomos független 720, korábban már írtam itt). Tegnap ennél a szolgáltatónál is kijött végleges 8.1. A telefon jelzett is, hogy van frissítés. letöltöttem, feltelepítettem.Ez volt az előző
op rendszer: 8.10.14147.180, belső vezérlő: 3056.40000.1349.2003
ez van most: 8.10.14157.200, belső vezérlő: 3056.40000.1349.2003a kérdésem az, hogy ez most a pfd nek egy újabb frissítése vagy az a végleges 8.1?!
Ha nem ez a végleges, akkor azt hogyan tudom feltenni?
köszi
-
nyesix
senior tag
Független 720 am van, ami eredetleg swisscomos volt. A cyan elérhetőséget a swisscomos, vagy a magyar resznel varjam? Mmint a nikia hivatalaos oldalán levő elérhetőséget. Most magyar területi beállításokkal használom. Köszi
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
feltettem a telefonomra a fejlesztői előzetes 8.1 et. Ha kijön a végleges 8.1, akkor simán frissül, vagy vissza kell downgradelnem?
thx -
nyesix
senior tag
mostanában (általában pont mikor sos kellett volna a telefon, és erőforrás igényesebb funkciót használt volna) restartolt a telefon.
Írta, hogy a z SD kártyával van hiba, javítsam meg. Kivettem, PC re mentettem róla mindent, megformáztam a telóval, majd visszamásoltam rá mindent.Most kíváncsian várom az eredményeket, meg egy épkézláb 8.1 es telót, mert bár nem rossza 720, de nem jött be annyira, m int anno a 800.
Kezd elegem lenni a betöltés... feliratból.
volt valakinek hasonló tapasztalata? -
nyesix
senior tag
Sziasztok, a Google naptarmba beírt események egy órával korábban látszanak... :/
van valakinek ötlete,hivy mitol lehet? Nem allitottam at semmit -
nyesix
senior tag
válasz
Napfénysüti #2933 üzenetére
Nekem van duplakatt ébresztés
-
nyesix
senior tag
Na, Megjött a Black. Nagyon sokáig tartott, mig felment, mult héten láttam egy 820 ast epp frissítés közben, azon pik -pakment, gondolom a ram...
duplakopl ébresztés nincs, datasense van -
nyesix
senior tag
Sziasztok, találkozott más is olyannal, hogy a telefonról, a gmail fiókból küldött levelek ossze vissza karaketek formában érkeznek meg? A beépített gmail klienst hasznalom, de eddig nem,volt ilyen problémám... Fiókot ujrahuztam, de akkor is ez van, pls helo
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, hol tudom beállítani, hogy a fényképeket, és videókat meg a telepített programokat az sd kártyára Tegye a telo? Rohamosan fogy a tarhelyem....
-
nyesix
senior tag
jó lenne, ha ez nem csak a német vodás 720-akat érintené... datasense on vodafone 720
-
nyesix
senior tag
végre, és wow:
Nokia App Folder
mappák -
nyesix
senior tag
Sziasztok,
korábban kérdeztem, hogy a data sense-t fel lehet tenni olyan telóra, amin nincs fenn. Ha nem akkor van más, adatforgalmat figyelő program?
thx -
nyesix
senior tag
sziasztok,
tudna nekem segíteni valaki, hogy a data sens-et hogy tudnám felvarázsolni a telóra? független a teló, vodás sim van benne, és svájci (swisscom) amúgy a mobil
thx -
nyesix
senior tag
Sziasztok,
hívás rögzítő, és hangfelvevő progit keresek, olyat ami ki is tudja exportálni valahova a mentett anyagot. Ti erre mit használtok, mit ajanlotok?
Köszi -
nyesix
senior tag
válasz
csokoládé13 #2571 üzenetére
Ha pirosra cseréled a telo hátlapját akkor Ennyi erővel vehetnel pirosat is
miert nem azt csinálod, hogy veszel egy fehéret, es veszel hozzá egy piros, kemény műanyag tokot. Pl rock naked Shell néven talasz a neten, es azok sztem tok jol. 2-3 e ft, vagy nilkin az is csinal premium tokokat -
nyesix
senior tag
sziasztok,
a nokia camera alkalmazásnál hol tudom beállítani, hogy mekkora felbontású képeket csináljon?
thx -
nyesix
senior tag
valaki használ a 720-hoz jófajta autós tartót? így, hogy megjelent a waze, indokolt lenne nekem is
mi ajánlotok?
-
nyesix
senior tag
Megjelent egy,frissítés az Extrák es infok programhoz, ami fent is van,a telón, de nem engedi frissíteni. Van,valakinek,ötlete? Területet már atraktam angolra, de ugy sem megy. 😞
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
mit kell átállítanom, hogy amikor sms-t írok, ne 70-ről számoljon vissza, hanem 160 karakterről?
thx -
nyesix
senior tag
Ezt tudja valaki, hogyan lehet felvarázsolni a 720-ra? Nokia Refocus
-
nyesix
senior tag
sziasztok,
csatlakoztam én is a táborhoz, nekem az op rendszer verzió száma, frissítés után: 8.0.10328.78, van ennél frissebb? (svájci a készülék, nem tudom ennek van-e jelentősége
)
szeretnék rá venni, egy fehér kemény műanyag tokot, valami ilyesmit: [link] van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel? -
nyesix
senior tag
sziasztok,
lumia 800 ról váltok 720-ra, és lenne pár kérdésem:
- wp 8 hoz nem jó a zune? az csak wp hez jó?
- frissítés csak wifi/adatkapcsolat on keresztül van? zune nem kezeli?
- tartalmat szinkronizálni pc vel csak ezzel tudok? Asztali Windows Phone alkalmazás
bocs, ha láma kérdések, de ezek most nekem nem tisztákköszi
-
nyesix
senior tag
sziasztok,
nagy gondban lettem hirtelen, eddig eltökélt voltam, hogy veszek egy 720-ast, de most megláttam, hogy létezik 625 -ös is.... a részletes különbségek között van pár dolog, ami a 625 felé bilenti a mérleget (full hd video, 0,4"-al nagyobb kijelző, erősebb proci) 625VS720Ti mit javasoltok?
köszi
-
nyesix
senior tag
sziasztok,
lecserélném Lumia 800-amat egy 720-asra, de előtte szeretném valahol megfogdosni, közelről látni a telefont. Tudtok olyan boltot ahol van kirakva példány? a dunaplaza mediamarktban csak 820 as volt...
köszi -
nyesix
senior tag
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
nagyon tetszik ez a 720. felhomályosítana valaki, hogy miért kevés az 512M ram? miért kell multitaskinghoz 1G? jelenleg 800-ast használok, abban is 512M ram van, és meg vagyok vele elégedve....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest