- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nekem is ilyen hibát dobott... 520-szal is. Vártam egy kicsit és soft reseteltem a telefont, mivel a kezdéskor dobja a hibát, tehát a csatlakozással volt valami, közben nem húztam le a gépről a telefont és felajánlotta a soft reset után az NSUfR, hogy helyreállítja a telefont és feltette a 8.1-et Cyannal
-
Tybee21
senior tag
Őszinte leszek, én is megpróbáltam először a Nokia Software Updater-rel, nem engedte, majd a Nokia Software Recovery Tool-lal ment simán. Nem tudom mi a különbség, de a második épp az eltéglásodott telefonokra való hivatalosan, de azzal tudod elérni a Cyan-t is a legkönnyebben.
-
Tybee21
senior tag
A Nokia Software Recovery Tool kell hozzá, a Preview for Developpersesre is rárakta a Cyan-t, csak ne felejts el előtte mentést csinálni, bár én vasárnap követtem el a dolgot, és akkor nem volt hajlandó menteni, de egy korábbi is bőven megtette...
(#4023) Pikkolo^^ --- Úgy gondolom különösen nincs hibája a telónak, ha a WP-vel rendben vagy, akkor nem fog meglepetés érni, stabilan teszi a dolgát a rendszer!!!
-
Tybee21
senior tag
Nálam is csinált ilyet, hogy mentsek mindent a SD-ről, mert valami nyűgje van, és meg szeretné vizsgálni, de adatvesztést okozhat bla-bla, végül nem engedtem neki, hogy megcsin. de lehet kellene...
Más a betöltés felirat biza kicsit szaporodott a 8,1-el, remélem azért majd optimalizálják még. Minden esetre még mindig jobb és sokkal stabilabb, mint egy droid! -
csokoládé13
tag
Nyilván pirosat vennék, de szolgáltatónál veszem a telefont, ahol sajna csak fekete és fehér van.
A tok nem tetszik annyira, de azért köszi a tanácsot.A kérdésemre visszatérve: otthon ki tudom cserélni saját magamnak a hátlapot, vagy sem? Ha nem, akkor hol érdemes próbálkozni?
-
Ayanlith
tag
Az 512 MB RAM elsősorban nem a multitasking miatt kevés, inkább azért mert néhány fejlesztő nem akar vagy nem tud rá megfelelően optimalizálni, így előfordul, hogy olyan alkalmazást nem tudsz telepíteni, amire nem is gondoltál volna, hogy egy ilyen árkategóriájú készüléken problémát okoz. Sajnos, nem csak a csúcskategóriás játékokat vagy egyáltalán a játékokat érinti a korlátozás.
Szubjektív vélemény: Én nem próbáltam még a 720-at csak a 620-at (hardverben ugyanaz), de az meglepett az, hogy a 800 gördülékenyebbnek tűnt valahogy a lényegesen gyengébb hardverrel. A 620 is gördülékeny volt, csak valahogy nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest