- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
saiyajin #2686 üzenetére
Két szoftvert használtam végül, név szerint a Lumia Sofwtare Updater-t, illetve a Sysapp Pusher-t. Ezekkel sikerült helyrehoznom a jószágot, Amber is megjelent, Glance is van, plusz a Nokia Camera Beta-t is sikerült rátolnom, ami nem kicsivel jobb, mint a gyárilag a készüléken lévő alkalmazások. A kikapcsolós móka megszűnt, helyette a fiókok hozzáadásánál eltűnt a facebook, a linkein, illetve a twitter ikonja!
A szöveg ott van, fiókot létrehozni lehet, de a sor elején, a szimbólumok helyén ennél a három lehetőségnél csak egy kis sötét négyzet van. Annyi baj legyen, de azért vicces húzás!
OFF
Zárójelben jegyezném meg, hogy a finneknek idén remélem, hogy valami látens homokos sztriptíztáncos kerül a fa alá, amiért kihagyták a dupla koppintásos ébresztést a 720-ból. Láttam, hogy más is hiányolja ezt a szolgáltatást itt a fórumon, és jól teszi: a 920-at csak így ébresztem, gyakorlatilag az egyik legjobb dolog, amit kitaláltak mostanság. Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy egy 720 kategóriájú készüléknél egy ilyen kényelmi funkciót tiltanak.
ON
-
Johnny70
tag
válasz
saiyajin #2667 üzenetére
Nekem is csinálta az első napon. Bár akkor még új volt a WP, BB-ről álltam át, de így utólag mintha a frissítések után indult volna újra. Elképzelhető, hogy akkor indul újra, amikor nem sikerült a frissítés/telepítés rendesen? (nem mezei alkalmazásokra gondolok, hanem a WP részeire)
-
batai15
félisten
válasz
saiyajin #1656 üzenetére
Rendben kösz! akkor szét nézek, igazából a 920 lenne a nyerő vagy majd 1020, de valszeg nem lesz keret rá.
Egyenelőre a 720 ami tetszik.
A multi task még mindíg faszán mutatja az előnézeti képet ? szerettem nagyon mert könnyen tudtam jegyzetelni..
Jól látom tmobile már nem forgalmazza ? vagy soha nem is forgalmazta? -
cashzoli
aktív tag
válasz
saiyajin #1653 üzenetére
Ahol esetleg megérzeheted, az az alkalmazások váltásánál az 1-3 másodperces betöltés felirat (engem nem zavar), vagy a többlapos/sok képes-linkes oldalak böngészésén az újratöltés (ez viszont bosszantó tud lenni néha). De Chrome-on három lappal még a legújabb iPad is ezt csinálja...
-
Tybee21
senior tag
válasz
saiyajin #1048 üzenetére
Én is így gondolom, végül is ez egy közepesen tartós fogyasztási eszköz (lenne...) szóval érdemes vigyázni rá.
Egy komámmal épp beszéltük, ő 820 tulaj, hogy vajon ebből 4 év múlva is telefon lesz majd!?
Mi történik, ha mondjuk én szeretném cserélni az akksit, vajon az lehetséges? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
saiyajin #889 üzenetére
Köszi egyelőre tetszik bár bevallom nagyobb mint gondoltam. Mondjuk nem baj ez méret még pont a határ nálam. Eddig nagyon jónak tűnik de majd jövő héten írok részletesebben.
Egy kérdésem lenne mert ezt nem találom az útmutatójában: a SIM kártya PIN kódjának kérését indításkor hol tudom kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest