- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyller
senior tag
Na most vágom földhöz ezt a szart...
Letöröltem a zenéket, visszaraktam, most már jó a betű szerinti listázás, de megháromszorozta a zenéket
Nem hiszem el b**meg, hogy ezt nem lehet értelmesen megírni egy programozónak, szerintem 2 sor lenne az egész...Amber ráadásul, alap probléma, volt idejük megcsinálni!!!
*k..va ideges* -
razzorr
őstag
Pontosan. Ez a freemail,citromail már nagyon vicces,a gmail meg a legnagyobb kém. Ma is pl. kb.100db emberkét vittem fel az adatbázisomba és abból 80% gmail, 15% freemail,citromail, a maradék 5% pedig hotmail,outlook,yahoo stb.
Meglepődtem hogy mekkora fölénye van a gmailnak. Már több mint egy éve csak sírva röhögök hogy az emberek nagy részének milyen mail címe van.
Amióta hotmailt használok,nincs gond a mail kezelésemmel,sőt a szövegszerkesztőjét is szívesen használom a Microsoftnak. Na meg persze exchange.
-
Tybee21
senior tag
Hát igen, a baj az, hogy nálam többször is frissült a Nokia tárhely - valami ilyesmi volt a neve magyarul frissítés közben - és azóta nem lehet szabad helyet csinálni... most nálam majd 3 Gb az egyéb mappa, ha az eltünne...
nicu71 - Jól értem, hogy te feltetted a frissítést? Milyen?
(#1609) trassher - Mi Horvátországban próbáltuk ki a navigációt és a Lumia volt, hogy jobban teljesített, mint egy NavOn-os navigáció. Én meg voltam vele teljesen elégedve!
-
Tomeeka28
aktív tag
Én próbáltam több fülest is i5 headset, Pioneer DJ fejhallgató, etc. egyik sem volt valami jó, de napokban kaptam a HTC-től egy urBeats headset-et, na azzal nagyon tuti. A Dolbyt ki szoktam kapcsolni, hagkiegyenlítés be és egy rock beállítással elég jól szól. (mondjuk így se egy 8X)
-
Napfénysüti
nagyúr
Barátnőmnek Androidos telefonja van és elég látnom mennyiszer produkál fagyást meg beakadást hasonló hardverrel mint a Trophy-m. Pedig már ICS fut rajta. A jó robotos telefonok meg horror áron vannak. Nekem a mindennapi használathoz a WP tökéletes a 8-as meg ugye még jobb mint a 7.8. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.
DJC: köszi! Akkor egész tűrhető áron juthatok hozzá. 55k lesz Vodánál 2Gb-os net mellé (2400/hó). Ennyit nekem megér.
-
snorb07
csendes tag
jaja, ezért is csaptam le rá ^^
konkrétan sárgát szerettem volna, de már olyan régóta akarok új telefont venni és annyira megtetszett ez, hogy nem várok tovább, nem érdekel, ha később akárhol akármilyen áron akármilyen színű lesz
ebay-ről veszek rá sima sárga tokot, meg képernyővédő fóliát is, ezt konkrétan:
http://href.hu/x/km0r
szerintetek jók ezek? -
Vassili_Zait
senior tag
Jujj, most belehallgattam a fülessel, de nem igazán jó... mondhatni alapbeállításon szar...de ha EQ-n utána állítasz(kicsit feltolod a basszust, meg a magasat, meg leveszed a közepet kicsit) akkor nincs vele gond..., de igazából a lumiáknak mindig ez volt a gyengéje... Túl sok a közép... :/ Így utánna állítva egész kellemesnek hat, de holnap teszek rá referencia zenéket
Mostanában próbáltam Moto defyt, One x-et, experiákat, iphone 3gs-t, htc-radart, rootolatlan galaxy S-t, de sajnos mind jobban szólt alap beállításon... hangerő sem tépi le a fejem... amúgy a one x-nél a 3gs, és a radar is jobban szólt... csak hogy tudd hova tenni a beats-et... kb annyit ér, hogy jól néz ki az embléma a telefon hátulján... de ha utána olvasol... nem sok helyen dicsérik... inkább a wolfson DAC-okra pörög az audiophile társadalom...megjegyzem nem véletlen
Válaszolva a kérdésedre... meg lehet közelíteni a beat-s szintjét EQ-után állítással, de inkább középszerűnek nevezném a dolgot :/
-
Vassili_Zait
senior tag
még csak a saját fülesével próbáltam... de azt inkább hagyjuk
Viszont holnap otthon egy HD 595-össel fogom kipróbálni... na majd utána írok véleményt!
A One X annyira nem volt maradandóan jó... inkább azt mondanám, hogy nem szólt rosszul, de ha kikapcsoltam a Beats-et... akkor botrányosan rossz volt :/
Nekem amúgy ha ment a mobilnet, ami általában ment... akkor folyamatosan fagyott a beats... és lehalkult... kb fél percenként torzított egy nagyot, aztán ment tovább halkan :/ nem tudom hogy tapasztaltad e ezt? Kamerája sokkal jobb mint a One X-é... abban nagyon nagyot csalódtam
talán az volt a fő oka hogy eladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest