- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
hát én sem tudom, szerintem azért azért elég intelligensnek kéne lennie a rendszernek, hogy ha egy alkalmazás nem megy, vagy a háttérben fut, kikapcsolja a GPS-t
szerintem!
De nem teszi, ezért nekem kell manuálisan kapcsolgatni, ezt az android 2.0 csodásan tudta anno kezelninyilván elvárható egy 5 évvel későbbi mobil rendszertől, hogy hasonlóan kezelje, semmi kedvem navigálás után a menüben kotorászni
peace!
-
akos3
addikt
nem értem miért nem csinálnak belőle mobilos verziót mondjuk...
Mondjuk az a furcsa, hogy az előz telóm (nokia N8) csak 256mb ramos volt és lassan de biztosan betöltöte ezt a honlapot. Tényelg eltartott egy ideig míg mindent betöltött, de sose dobott ki...Nem értem, hogy ez miért dob ki. jó legyen lassú, de ne dobjon már ki
-
razzorr
őstag
Most lesz 2 éves a 720-am, egyedül a böngésző ami felidegel mostanság,meg a kevés ram. A fotó átlag feletti még a mai mezőnyben is, az akku kicsit romlott, de 1napot akkor is kihúz ha reggel nem töltöm csutkára. Emelem kalapom. Szóval én még kivárok, ha esetleg jönne egy hasonló jó akku-fotós 7xx teló,akkor jöhet a csere, de csakis wp vonalon maradok, az idegeimnek meg a munkámnak is jobb ha nem pajtizok megint droid bácsival. Szóval hajrá wp.
-
-
McDoug6lak
tag
Használtan vettem, igazából nem is igazán érdekelt a garanciális feltétele. Örültem, hogy végre hozzájutottam egy cyan színű készülékhez
De ettől eltekintve van, lesz bármilyen hátrányom a lengyel mivolta miatt?
És most már akármilyen frissítések fognak érkezni rá. az alapja miatt mindig is lengyel marad? Na ezt jól hülyén sikerült megkérdeznem) Akármilyen hard resetet csinálok, a telefon élete végéig lengyel szoftveres marad?
Bocs, de elég láma vagyok a témában
-
real777
tag
Én nem annyira tudok véleményt mondani arról hogy "ha be van lakva" a teló. Nem pakolgatom tele alkalmazásokkal.Hívásra,internetezésre,céges e-mailezésre, néha facebook messengerre használom még.Ezekre bőven megfelelt eddig is
amúgy az internet explorernél is érezhető hogy sokat dolgoztak rajta, egyre kevesebbszer jön be 8.1-en a folytatás(betöltés) kiírás
-
real777
tag
-
Hát ha a sim kártya csere nem oldja meg akkor nem tudom mi lehet a gebasz....
Micro sd még nincs benne.
Eredetileg vodás volt és függetlenítve lett nem tudom,hogy ez okozhat-e fenn akadást,de mikor megvettem tegnap fogtam beraktam a kártyát és ment a mobilnet,erre ma b@szakszik.....
Illetve wifi be van kapcsolva,és ugye mikor elmegyek át kapcsol mobilnetre ami nem működik,de az még hagyján visszajövök és automatán b@szik vissza csatlakozni a wifihez,pedig be van kapcsolva,hogy csatlakozzon ha elérhető. .. . -
egy kérdés viszont SOS-be.
mai nap nem rég vettem észre itt a melóhelyen,hogy hiába van bekapcsolva a mobilnet egyszerűen nem reagál rá semmit, mutatja hogy 3g de se viber se face messenger-en nem küld el semmit illetve érdekes módon a netet néha megnyitja néha nem....
wifiről okés a dolog... -
Summer Boy
csendes tag
Pedig sajnos attól is függ, ugyanis amit év végén lehetett kapni a vodánál abban nem volt benne és azon az Amber frissítés volt, és ha jól emlékszem az volt a Black előtt. És másoktól is hallottam, hogy sajnos a vodásban nincs Data Sense
Ezért kérdezem azoktól akik most a napokban vettek vodásat, hogy mi a helyzet most? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest