- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
Igen, ízlések és pofonok, az én 720-am eltört, azért kellett váltani, először én is ódzkodtam a 735-től, mert ahogy te is írtad, se kameragomb, se navigáló "billentyűk", de végül mégis megvettem, és eddig nem bánom, sajnos kicsit nagy, ha lenne a 720 méretben vagy még kisebben, nem bánnám.
Egyébként nem értem a gyártókat, több helyen olvastam már, hogy sokan nem szeretik a nagyra nőtt telefonokat, mégis csak olyanokat lehet kapni. -
Tybee21
senior tag
válasz
tartlev #4373 üzenetére
Hát én kb. 2 hétig használtam törötten, volt, hogy 2 napig nem volt baja, de azért újra-újra előjött a fagyás, ha ez nálad nincs, akkor végülis használható. Sajnos nem sok lehetséges utódot láttam én sem, de tényleg azt mondom nem bántam meg a 735-öt, még ha kicsit nagy is, azért még használható, és azért jóval gyorsabb, mint a 720. De egyébkén én sem terveztem lecserélni, csak hát leesett. :/
-
Tybee21
senior tag
válasz
tartlev #4370 üzenetére
Pont ugyanígy jártam, és nálam utána szeretett lefagyni a telefon, ami előtte nem volt jellemző. Én megvettem a 735-öt a vodánál, és szeretem, szerintem nem rossz választás, hamar megszokható a virtuális gomb, egyébként meg még a méret épp belefér, de jó lenne ha inkább kisebbek lennének.
-
Tybee21
senior tag
Szerintem a kevés ram lehet az oka... nálam is volt, míg használtam. Valahogy az új droidom lehet, hogy gyorsabb, de a 720-at sokkal jobban szerettem. Elkezdtem gondolkozni, hogy lehet körbenézek, nem akar-e cserélni valaki L640-et droidra. Több embert láttam már, aki meggondolta hamar magát a wp-t elcserélné.
-
Tybee21
senior tag
válasz
trassher #4305 üzenetére
Éppen ezért veszek "csak" egy középkategóriás telót függetlenül 40k, adok egy esélyt, ha nem jó, akkor még mindig el lehet pár hónap múlva adni, gyakorlatilag rengeteg droidfüggő van a világban. És akkor még mindig ki lehet próbálni az 535-öt, csak hát annak is frankó virtuális billentyűi vannak. :/
-
Tybee21
senior tag
válasz
trassher #4296 üzenetére
Érdekes, hogy milyen buta üzletpolitikát folytat a Microsoft.
Én kb. 2 hete törtem össze a telót, azóta azt használom, de szeret megfagyni, spontán kikapcsolni, így muszáj újat vennem, és én is úgy jártam, hogy nem találok jó wp alternatívát. Így most az lesz, hogy csak adok esélyt egy droidnak évek után újra. Majd meglátjuk mire jutok vele. -
Tybee21
senior tag
Pofára esett tegnap a 720-am, betört a kijelző, még egyet tudtam telefonálni, utána semmi, nem működött, folyamatosan világított és lemerült az éjszaka, gondoltam ma felrakom tölteni mit csinál... hát működik, csak kicsit repedt a kijelző. Vajon lehet ebben most bízni? Használta valaki kicsit hosszabb távon törött kijelzővel a telót? Alkatrészként eladható? Mit érhet így? Nokia szervizben 25 ezret mondtak cserének, biztos nem fogom kicseréltetni, nem ér annyit.
-
Tybee21
senior tag
Nálam sem volt észrevehető lassulás, viszont mintha kicsivel jobban enné az akksit, nem egyértelmű a dolog, de mintha...
-
Tybee21
senior tag
-
Tybee21
senior tag
Voltam ma bent a helyi Vodánál és megtapogattam a 735-t és a 830-at is, de valahogy nem volt egyik sem igazán meggyőző. A 735-nél pl. beléptem a galériába a virtuális gombok eltűntek, és az istenért sem akartak elő jönni, szóval azt hiszem ilyen virtuális gombsoros megoldást semmi esetre sem fogok választani, a 830 már kicsit jobb, de valahogy gagyibb műanyag hatása volt, mondjuk amin én is meglepődtem nem tűnt lehetetlenül nagynak a telefon, pedig az elvileg 5". Szerintem vékonyabb ezért könnyebb fogni. Ami még furcsa volt, hogy mindkettő telefon ugyanúgy meg-megakadt, a 735 még kevésbé a 830 jobban, nem tudom mi lesz így, lehet én is egy 925 v. 930 felé fogok nézelődni utódnak!
-
Tybee21
senior tag
válasz
sziterno1 #4124 üzenetére
Egyrészt a függetlenítés témakör TILOS a fórumon!!! Másrészt ezt a sufni GSM-esek sem tudják elintézni, csak a szolgáltató függetlenít neked jó pénzért. Ha ez probléma, jobban jársz, ha megfelelő szolgáltatósat vagy függetlent veszel. (Esetleg TurboSim működhet, de abban nincs tapasztalatom!)
-
Tybee21
senior tag
Őszinte leszek, én is megpróbáltam először a Nokia Software Updater-rel, nem engedte, majd a Nokia Software Recovery Tool-lal ment simán. Nem tudom mi a különbség, de a második épp az eltéglásodott telefonokra való hivatalosan, de azzal tudod elérni a Cyan-t is a legkönnyebben.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #4027 üzenetére
Gondolom azért a gyorsaságban van különbség a 920 és eközött, de ettől függetlenül ezen is jó a rendszer.
(#4026) Bob Kelso - Nálam simán szinkronizált a gmail, csak be kell állítani, a viberre nem tudok válaszolni, nem használom... skypeolni egyszer-egyszer skypeoltam már, az működött.
-
Tybee21
senior tag
A Nokia Software Recovery Tool kell hozzá, a Preview for Developpersesre is rárakta a Cyan-t, csak ne felejts el előtte mentést csinálni, bár én vasárnap követtem el a dolgot, és akkor nem volt hajlandó menteni, de egy korábbi is bőven megtette...
(#4023) Pikkolo^^ --- Úgy gondolom különösen nincs hibája a telónak, ha a WP-vel rendben vagy, akkor nem fog meglepetés érni, stabilan teszi a dolgát a rendszer!!!
-
Tybee21
senior tag
Ha a preview for developers-el fent volt a 8.1.1, de szeretném csak a hivatalos 8.1 Cyan felrakni a telóra, akkor mi a downgrade legkönnyebb módja? Vodafone-os 720.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3872 üzenetére
Én is félek, h milyen lehet a virtuális gombsor... pedig úgy gondoltam, hogy simán cserélném a 720-at a 730-ra, de lehet ez fog eltántorítani. Vagy csak szokás kérdése vajon?
-
Tybee21
senior tag
Másnak nincs problémája a térerővel a 8.1.1 felrakása óta?
-
Tybee21
senior tag
No, nekem a frissítés nagyon gyorsan felment, de most egy hívást nem tudtam felvenni, mert lefagyott, nem tudom, hogy mi az oka, de mikor restart után visszahívtam a hívót, a térerő is szokatlan módon elment. Egyenlőre ezen van még mit javítgatni azt hiszem.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Balazs_ #3783 üzenetére
Nagyon pozitív tapasztalatom van a Vodafonenal kapcsolatban ilyen téren. Annak idején valami HTC-t hoztam el a boltból, de annyira melegedett, hogy sütötte a kezem, kétszer cserélték 72 órán belül, ezután hoztam el a 720-at. Mondanom sem kell, nem bántam meg, valamikor mostanában lesz egy éves a teló. Sajnos hibás darabok mindig lehetnek...
-
Tybee21
senior tag
Új frissítés ma reggel... 8.10.12397.895
-
Tybee21
senior tag
Adatforgalmi segéd néven megjelenik a voda függő telefonon is a 8.1-el, előtte nem volt. Más név, de a funkció ugyanaz. Egyébként nem sokat jelent, hogy voda függő, én még az elején megjelenő logón kívül nem sok mindenben vettem észre.
-
Tybee21
senior tag
Új frissítés jött, most kezdte el felrakni...
-
-
Tybee21
senior tag
Hogy mit produkált tegnap este a 8,1-es 720-am....
Remélem pontosan tudom leírni, sok marhaság volt, én meg már fáradt voltam.
Szóval: folyamatosan jelezett felül a helymeghatározó ikon, hogy dolgozna... nem is értettem...
szoft reszet, majd töltés megkezdését nem akarta kijelezni, kikapcs, akkor nem akarta kikapcsolni magát, úgy kb. többszöri próbálkozásra jó sokáig beragadt a képernyőn a viszlát felirat, majd sorozatos szoft reszetek, mert a bejelentkezés után teljes fekete képernyő, egy ezutáni bejelentkezésnél nem volt műveleti központ, csak lecsúszott a csúszka, de üres volt, akkor ez után még szoft reszet és egy rendes újra ki-bekapcs és ekkor minden rendben volt. Szép halál, ez kb. 25 perc sz@rakodás, és kicsit féltem, hogy valami maradandó a baj... de azóta minden rendben, hogy mi volt?! -
Tybee21
senior tag
Nálam is csinált ilyet, hogy mentsek mindent a SD-ről, mert valami nyűgje van, és meg szeretné vizsgálni, de adatvesztést okozhat bla-bla, végül nem engedtem neki, hogy megcsin. de lehet kellene...
Más a betöltés felirat biza kicsit szaporodott a 8,1-el, remélem azért majd optimalizálják még. Minden esetre még mindig jobb és sokkal stabilabb, mint egy droid! -
Tybee21
senior tag
Pénteken telepítettem az új frissítést, és szombaton volt egy fagyásom, pedig nem is nagyon emlékszem, hogy valaha volt-e ilyenre példa. Csak soft reset oldotta meg. Azóta minden fain.
Egyébként az érdeklődőknek. Még minidig a WP a legjobb, bármelyiket választják nem bánják meg, én személy szerint a 8-asok közül csak a 720-at használtam, de egy komámnak van 820-a, ő is nagyon meg van vele elégedve. -
Tybee21
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy romlott az akksi idő?
-
Tybee21
senior tag
Nekem tetszik a 8.1, egy dolog amire rég óta vártam, hogy lehet végre a programokat letöltéseket sd kártyára irányítani, így nem lesz gond a tárhellyel, illetve könnyen orvosolható...
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3408 üzenetére
Nem valami jó az angolom, de jól értelmezem, hogy április 10-től elérhető lesz a preview for developers segítségével a 8.1???
-
Tybee21
senior tag
2 kérdés: tudtátok, hogy már lehet bármilyen 30 Mb-nál nem nagyobb mp3-at (vagy egyéb lejátszható hang fájlt) berakni csengőhangnak?
A második sokkal fontosabb: Asztali windows phone alkalmazást használva, megváltoztattam az alapértelmezett mappákat, és a zenéknek megadott mappákba bemásolok egy albumot, akkor az miért nem jelenik meg ott a programban, és csak csengőhangok közé tudom betenni? -
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2952 üzenetére
És ezt te hogy állítottad be?
razzorr (#2951) - Most én jártam úgy, hogy tegnap reggel levettem töltőről, estére 60%-ig esett, ez szokatlan, mert nem szokott. Kíváncsiságból annyit állítottam át előtt, hogy a wifi folyamatosan ment. Reggelre leesett 25%-ra, most kénytelen voltam tölteni a melóban... pedig nem szoktam. Nem tudom mi történt, ilyen durva merülés nem jellemző. Az email szinkronizációt is pár napja áttettem 2 hetesre, most vissza vettem 7 napra, elég lesz az, de előtte sokáig 3 napos szinkron használtam, lehet még visszább veszem, hogy ha az megoldaná ezt a problémát.
-
Tybee21
senior tag
Minden zeném meg volt többszörözve a lejátszóban, gondoltam megoldom a dolgot azzal, hogy leformázom a kártyát. A kártyán voltak a fotóim is, és azokat szépen lemásoltam. Formáztam a kártyát, és visszamásoltam a fotókat, de azóta nem hajlandó a fotók között megjeleníteni, csak a skydiveba felszinkronizált mappában. Olyan, mintha nem is lenne elérhető a készüléknek, csak a skydriveban, ha nem lenne netem meg sem tudnám nézni, offline a fotóimat?!
Mit tegyek, hogyan frissítsem a fotókat? -
Tybee21
senior tag
Júliusi az én vodás készülékem is, nem használom őrült sokat, de azért szoktam rajta netezgetni, helymeghatározás be van kapcsolva 2G-n megy, telefon wifi-ről netezgetés is valamennyi, email frissítés 15 perc ilyesmik, de 2 naponta kell tölteni csak, szerintem jó ez így... csak egy gondolat, egy hajszállal gyorsabban merül, mióta a gyári facebook kliens időnként frissíti magát.
-
Tybee21
senior tag
Én biztos nem kezdenék neki, de, nézd meg a videót!
-
Tybee21
senior tag
Tippek, hogy ezt a Vodás 720 mikor kapja?
-
Tybee21
senior tag
válasz
csokoládé13 #2603 üzenetére
Media Markt esetleg, csak tipp...
-
Tybee21
senior tag
A Vodafone-nál tudnak neki segíteni, de szerintem kell az eredeti vevő is hozzá, kicsit rugalmatlanok a szolgáltatónál! Nem tudom mennyi... erről itt kérdezz!
-
Tybee21
senior tag
válasz
Daffni2 #2345 üzenetére
1-2 tipp, semmire nem mondom, hogy biztos, de...
Telefonkönyvről - nem lehet, hogy sim-en is meg telefonban is szerepelnek a nevek, mert úgy vettem észre, hogy nekem az anno problémát jelentett. Ezért szépen szinkronizáltam live fiókba és utána töröltem a simről, lehet, hogy kellett hozzá másik készülék, de nem biztos, már több mint 1 éve volt ez a manőver. De szerintem anélkül is megoldható.
Egyébként egy hard reset után gyorsan visszaállítható a telefon, mert névjegyek, sms-ek visszaszinkronizálhatóak, sőt beállítások is, ami már nyűgösebb az az egyéb tartalom, illetve, ha sok az adat az alkalmazásokban. Egyébként az alkalmazások is leküldhetők a wp oldal segítségével, automatikusan, csak végig nézed a korábban telepítetteket, kattintasz, hogy mi kell, és szépen önmaguktól települnek. Jó mert azért töredékét sem használja az ember annak, ami fent van.
És, hogy nem látja a gép a telefont!? Lehet triviális, de próbáltad másik gépnél, illetve másik USB helyre dugni a saját gépeden? -
Tybee21
senior tag
Fent van, nem mondom, hogy gyors volt, mert kb. 40 percen át csinálta a megkezdéstől a végééig, de fent van az új verzió, no majd használat közben kidedrül, mit tud!
Köszönöm még egyszer az infókat! -
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2339 üzenetére
Igen, írja is a korábban linkelt leírás:
"Ezzel alapvetően semmilyen hátrányba nem kerülünk, semmilyen működésbeli rendellenességet nem okoz, pusztán a Nokiák esetében a Bittersweet shimmer névre hallgató csomag marad ki, de ez természetesen később, a frissítés hivatalos megjelenésekor elérhető lesz. "
Azt hiszem este teszek egy próbát, azt hittem kicsit mókolósabb a dolog, de ez így egyszerűnek tűnik...
Köszönöm az infót MINDENKINEK -
Tybee21
senior tag
Szóval, én is úgy jártam mint sokan mások is már. Barátnőm játszott ezzel a játékkal, ránéztem este, hogy még 46 %-on van az akksi, mondom lazán ki fogja bírni a mai napot. Éjjel nézném az időt, és nem reagál, be sem kapcsol, gondoltam feldugom, hátha... és igen, úgy leszívta az akkut, hogy már 5% alatt volt, nem tudom mindenki látta-e már, mit csinál, ha annyira lemerül, hogy már nem tud bekapcsolni sem. Na most ez pont azt csinálta. Szóval vannak progik, amik be tudnak ragadni a memóriában!
-
Tybee21
senior tag
válasz
kaloczidev #2228 üzenetére
Nekem plusz 1 nappal nőtt az akku idő az Amber óta, nem értem nálatok mi van!
-
Tybee21
senior tag
válasz
Bazsi101 #2213 üzenetére
Sajnos ez az a hiba, amit nehéz velük elhitetni, ha nem erős az alapzaj. Nekem volt régebbi típusoknál kettőnél is ilyesmi, és se a szerviz, se a Nokia márkabolt nem akart nekem 'hinni', mert az nem folyamatosan, csak erősebb hangerőn produkált egy zizegő hangot. Bár a Nokiások nem cicóztak, mert kicserélték a hangszórót, csak kiderült, hogy a hibát a bekerülő kosz okozza, elmesélte a szervizes, hogy a porszemek rezgése a membránon adja ki a zizegő hangot. El is adtam a telót, többek között ez is idegesítő hiba volt, amivel nem tudtam kibékülni. Mert a pár napos jól működés után visszajött a zizegés a hangszóró csere után. Ilyen Lumiánál soha sem volt!
-
Tybee21
senior tag
A glance screen-en nem jeleníthető meg pl. ha van nem fogadott hívás, sms vagy email jött stb. ???
-
Tybee21
senior tag
Közben rájöttem magamtól is!
(#2066) Napfénysüti - Nekem rohadt sokáig csinálta, a letöltés is volt vagy 10-15 perc, bár a telepítés előkészítésénél elfogyott a hely, lehet azért is vacakolt, majd kikapcsolt kb. 10-12 percig települt, majd míg visszaállította az adatokat is volt egy rakat idő, de szerintem ez attól is függ, mennyi az adat a telón, ha már jól be lett lakva, akkor sok idő lehet...
Összesen nálam ügyködött vagy fél órát és még az akksit is lehúzta vagy 30 %-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest