- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #4128 üzenetére
+ (#4129) Tybee21
Sajna most már nem lehet azt mondani, hogy elég a rendszernek a fél giga ram
Csak azt nem tudom, hogy a 735 vs. 830 párosból vegyek, vagy majd a Microsoft Lumia vonalról valamit és akkor ez a kis 720 megmarad egyfajta mementónak, mint az uccsó Nokiám.(#4131) Lacess Így van, telefonként iszonyat stabil, bár néha panaszkodnak, hogy alig hallanak, bár lehet csak messze tartom a számtól
A méret engem is bekorlátoz, mert nem akarok 5" vagy afelettit, marad a várakozás vagy ha felidegesít,akkor rendelek egy 735-öt, vagy 30rugóban meg is áll előfizuben. A 720-at meg odaadom valakinek a családban, elvégre egy előfizus telefonnal nem csesszek ki mással -
Rob700
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4112 üzenetére
A 720-nak egyben van? Nekem ha az érintőt is cserélni kellett volna, akkor 10e ft-al drágább lett volna 32e ft.
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #4082 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmilyen problémát, de nekem Nokia szervizben cserélték.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #4082 üzenetére
De Te magadnak cserelted, nem?
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #4080 üzenetére
Ok, hogy 30-ért vesz egy használtat, de ha ugyanannyiért megcsináltatja akkor hibátlan kijelzőjű lesz a telefonja, garanciás és még az előéletét is ismeri. Miért lenne jobb akkor egy másik használt?
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #4076 üzenetére
Értem. Inkább nem próbálkozok vele, nincs kedvem megint újrahúzni a telefont majd egy hivatalos frissítésnél.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #4074 üzenetére
Az még megy? Nem leállították mikor kijött a 8.1?
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4071 üzenetére
A pfd-s frissítések mindig nagyon lassúak voltak, 2-3 óráig is eltekergett, de most nem sikerült átlendülnie a holtponton...
-
McDoug6lak
tag
válasz
Vassili_Zait #4042 üzenetére
Kösz a választ!
Igazából már tárgytalan is lett, mert időközben elkelt a masina
Lehet ez adta meg a kezdő lökést, hogy inkább egy 925 ösben kellene gondolkoznom....Igaz nem tudom akksi idő miatt mekkora előny lenne egy 720 as. Illetve más előnye van e egy 925 el szemben... Ezen dilemmám nem tudom eloszlatni, ha valakinek esetleg van tapasztalata, aki mindkét típust birtokolta, mondana néhány velős gondolatot pro és kontra egyaránt? Thx előre is! -
_Roy_
tag
válasz
Vassili_Zait #3922 üzenetére
asszem mind1 mert elvitték előlem, ennyit a netes vásárlásról és az emberekről..., szóval majd inkább kipróbálom a 730-at, ha bejövős lesz
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3917 üzenetére
ja a videó bármelyik lumiáról készülhetett volna, a specifikációra értettem, legalábbis nekem szimpatikusabb mint a 730.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3872 üzenetére
Én is félek, h milyen lehet a virtuális gombsor... pedig úgy gondoltam, hogy simán cserélném a 720-at a 730-ra, de lehet ez fog eltántorítani. Vagy csak szokás kérdése vajon?
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3838 üzenetére
Még most is a legjobb kategória
Reméljük ips,jó akku,jó fotó lesz benne és meg is van az utód. Az nem baj ha egy picit nagyobb lesz. -
thami
tag
válasz
Vassili_Zait #3838 üzenetére
Sztem is
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #3833 üzenetére
Mi az a Cyan?
Bocs a hülye kérdésért, a feleségemnek van 720-a, amire én dobtam egy 8.1-et miután megvette.
Más: van rá esély, hogy a Viber chat része normálisan működjön valamikor?
Hiába írok androidról, nem mindig működik...vagy 2 órával később. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3717 üzenetére
Majdnem.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3705 üzenetére
Azért egy híváslistát megnyitni droidon, nem kicsit idegrendszer megpróbáltató. Pl.egy S4-en is,de ismerősöm már az S5-ön is észrevette ezt a csodaszép ficsőrt. Na mindegy hagyjuk a témát, a lényeg,hogy bottal nem piszkálom többet a droidot. Nem kell az ideg
Jó a wp,még 512rammal is.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3714 üzenetére
Igazából azt akartam mondani, hogy amit a tapasztalataidról írsz az androiddal kapcsolatban, azok mind igazak, de csak 80, vagy inkább 100 e Ft feletti készülékek esetében. Akinek más a véleménye, az valószínűleg nem ilyen telefont használt. Valóban igazad van, a sztereotípiák csak félig igazak, értékhatár függőek. Egy jó hardverrel bíró telefon nem akad, nem fogy el a memória, nem fagyogat. Persze nem árt, ha az op rendszer is jól van optimalizálva, és ebben az android sokat fejlődött az utóbbi időben. Egyébként a 720 nálam nem fagy Gdr3 óta, és appok sem fagynak ki, pedig 8.1 van most fent. Mondjuk ez érdekes, de lehet, hogy az okot a telepített appokban kell keresni. Ha minden készüléket teljesen újraraknánk, és nem csak frissítenénk, talán jobb lenne a helyzet.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3705 üzenetére
Az S4 és a 720 nem egy liga. A 720 a saját kategóriájában sztem jobb, mint az androidos ajánlatok. De ez szubjektív. Az S termékek nálam az Amoled miatt nem játszanak, bár ennek nem technikai, csupán érzelmi ok van. Nem tetszenek a színei, de ez ismét szubjektív dolog. IPS esetén elgondolkodnék, de ez S termékek esetén valószínűtlen. Max. egy jobb TFT.
-
ferke72
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3706 üzenetére
Ez is perspektíva annál is inkább hogy a vodánál borzolták az idegrendszerem ismét..
lehet jobb ha veszek bolti garis függetlent avagy 2sim verziót akár
köszi -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3696 üzenetére
Köszi az infót. Én is azt vettem észre,hogy csúcskategóriában azért nem rossz a droid. De mivel egy "telefonért" 100-nál nem vagyok hajlandó többet kiadni,így nem valószínű,hogy a közel jövőben újra droidom lenne.
Meg azért van sok dolog a robotnál,ami baromi idegesítő, pl.ram elfogyás és ram tisztogatás,bezár olyan appokat,amire esetleg szükségem lenne,ha beragad egy app,akkor csontra szívja az akkut pár óra alatt, nincs egy normális billentyűzet, hektikusan működik az ébresztő, az "elnezést a program váratlanul leállt" feliratok, a tárcsázó lassúsága és biztos van még amit kihagytam. Ezekben meg a wp sokkal jobb számomra, megbízhatóbban tudom rendezni a fontos dolgaimat, és nem kell félnem attól,hogy egy fingós app lemeríti a telómat.
Az,hogy több az app a droidon, az engem nem nyugtat meg akkor, ha sz@rul működik úgy nagy általánosságban és idegbajt kapok tőle. Nekem bejött a wp és maradok is, majd ha jön a 720 utód,akkor valószínűleg leváltom a 720-at, de addig is elég jól elvagyok vele. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3686 üzenetére
És összességében hogy érzed, a két telefon belekva hosszabb használat után pro és kontra? Rövid ideig volt szerencsém s3,s4 kombóhoz, de hosszabban nem használtam, hogy a 720-al össze tudtam volna hasonlítani. Te mit mondasz?
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3646 üzenetére
youtube videó nézés közben történt, valamiért nem szeretni most a youtube-t teljes képernyőre kitéve nem az igazi...
-
válasz
Vassili_Zait #3639 üzenetére
a nem megfelelő helyen lévő betűkön hamar túllép az emberi agy, azonban ha már a szavak sincsenek jó helyen, akkor az meg tudja zavarni az értő olvasást
amennyiben szerinted tökéletesen érthető a hsz, akkor nem is szóltam
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3616 üzenetére
-
davao
tag
válasz
Vassili_Zait #3566 üzenetére
Üdv!
Végül megoldódott a probléma. Nokia Care-ben elhajtottak (Debrecen), hogy a garancia itt márpedig nem érvényes.. A bolt ahol vettem 30+ szerelési időt mondott.
Szóval rendeltem 1 hátlapot (szerelési kit-tel, amiből igaz a torx-kulcs nem volt jó a 720-hoz..).
És valóban a jack foglalat volt a hiba forrása.A készülék hibátlanul működik a csere óta, köszönöm a segítséget!
-
kissc
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3608 üzenetére
720-ra már nincs lehetőség, nincs benne a listában.
A kinézet túlzottan nem érdekel, megbízható működésre van szükségem.
A nyomógombosokkal nem volt tokozási gond, bírták az ütődést, leejtést is. Egyébként egy Sonim XP1-esről váltok, az bírta ha a terepjáró áthajtott rajta.
Nyilván egy okostelefon nem viseli el a töredékét sem, éppen ezért akarom ezektől a behatásoktól védeni. A cargo zsebbe illetve övre akasztva beférnek a peli tokok is.
Felmerült még az Evolveo okostelefonja, de az nincs a szolgáltatói listában bár árban hasonlóan kapnám meg. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3595 üzenetére
Tudom, de nálam valamiért nem működik. Sebaj.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3587 üzenetére
820-nak nem jó a kamerája
525-ön meg még vaku sincs
8x meg éjjel még nincs szerintem 10fps se videóban,úgy szaggat....
kamera a leglényegesebb nekem,és ezek közül a 720 veri mindet. -
davao
tag
válasz
Vassili_Zait #3566 üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy ez lesz a baja. Sajnos elég gyakori hiba az új lumiáknál...
Köszi a segítséget!Beviszem szervízbe, kíváncsi leszek mit mondanak
(bár valszeg egyszerűbb lenne tényleg venni egy hátlapot)
-
davao
tag
válasz
Vassili_Zait #3564 üzenetére
@Furkoo: nem tört bele szerencsére semmi. kapott 1 sűrített levegős takarítást is, de sajna nem jártam sikerrel
@Vassili_Zait: nem is érdemes vele menni Nokia Care-be? Tegnap délelőtt még semmi baja nem volt, estére megadta magát. közben nem emlékszem, hogy kapott volna vizet, vagy bármi féle folyadékot
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3544 üzenetére
Nekem is tetszik, én is ezt használom. Jobban is néz ki szerintem, és jól használható. Elsőre a legkissebb csempét túl aprónak találtam, de használva igazából nem az.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3531 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Nekem úgy tűnik, hogy ahol 8.0 korábban megakadt (nálam pl ha skype-ból visszatértem a kezdőképernyőre meg meg döccent) ez elhagyja a problémás csempéket (ez nálam egy kitűzött névjegyet jelent) talán fél másodpercre...
Akkuidő nem változott. Zenelejátszó lehet kicsit lassult, de nem zavaróan.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3531 üzenetére
Nekem igen. A zenelejátszó nagyon lassú lett, a start screenre kitett fényképes csempék néha csak látványosan késve jelenítik meg a fotókat, a fotógaléria is lassabb lett. Szerintem ez a 8.1 verzió nem fut jól ezen a telefonon. Itt már lehet, hogy kevés lesz a RAM. A 820, 920 fórumon csak az akksi időre panaszkodnak, szó sincs laggról.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3518 üzenetére
Drága, de jó. Bár ez az új "minimáldizájn" kezelőfelület nekem annyira nem tetszik, de szerintem még most is az iOS a legjobb, vagy legkiforrotabb oprendszer a piacon.
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #3515 üzenetére
csak aztán nehogy savanyú legyen az az alma :-)
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3515 üzenetére
A zenelejátszóban külön öröm - bár csak apróság - hogy nem élő a csempe, és a start screenen sehol nem látszik, hogy fut a lejátszó.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3513 üzenetére
Köszi! Te még próbálod a 8.1-et?
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #3445 üzenetére
Nekem július óta 4-szer indult újra összesen mondjuk nincs is benne memóriakártya lévén hogy nem hallgatok zenét telefonon.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3439 üzenetére
Meg még kanalat is hajlítasz, mennyémá'
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3436 üzenetére
Gondoltál arra, hogy mobilfüggetlenítőkisiparos legyél?
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3434 üzenetére
Majd számolj be a szerelés részleteiről, kíváncsi vagyok.
Amúgy nekem is átlag 2napot bír, ha nagyon kell használnom, akkor is marad na végére 30%, azzal meg már nem kezdek új napot.
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3432 üzenetére
én meg használom
így kétnaponta töltöm
-
FruchT
tag
válasz
Vassili_Zait #3408 üzenetére
Valamiért úgy érzem,ahogy haladunk előre,ahogy fejlődik a rendszer, úgy fogja elveszíteni a varázsát és az előnyét. Értsd: Azért jöttem át anno droidrol mert fele akkora hardveren kaptam 2szer gyorsabb stabilabb rendszert. Kezdetben azt gondoltam, hogy bár a wp sokkal fapadosabb ezt majd idővel könnyen megoldják. Ma már úgy tűnik,hogy a wp egyetlen előnye a hátránya,vagyis semmi másért nem gyorsabb csak azért mert fapados és buta. Vagyis amint befoltotzzák a lyukakat és amint android szintre húzzák fel a rendszert, ugyanúgy a hardver lesz a szűk keresztmetszet,és lőttek akku üzemidőnek is. Pl. nem véletlenül gyorsabb a wp amikor semmi nem működik valós időben, ráadásul 3g nek bekapcsolva kell lenni ahhoz ,hogy olyan alkalmazás csempéje is frissuljon aminek nincs is szüksége netre, az is csak legfelejebb 1 óránként nagy kegyesen, de van hogy fel napokra odafagy. Lásd akksi visszajelző appok csempéi. Na amint ezeket megoldják ugyanúgy android jellegű (belassulás) lesz szerintem a wp.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3408 üzenetére
Nem valami jó az angolom, de jól értelmezem, hogy április 10-től elérhető lesz a preview for developers segítségével a 8.1???
-
válasz
Vassili_Zait #3405 üzenetére
akkor próbáld megnyomni a vásárlás gombot és rögötn ugrik is a majom a vízbe
-
Bogyi007
veterán
válasz
Vassili_Zait #3333 üzenetére
Hamarosan cserélném droidos Xperia U telómat. Vagy a 625 vagy ez lenne a kiszemelt. Egyértelműen a 625 a jobb választás vagy a 720 is megérné a pénzét? Vodánál venném Go+ csomagba köszönet programosként -7000 forint kedvezménnyel.
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #3351 üzenetére
pedig nagyon jó lenne egy utód 1GB RAM-al normális áron 70-80 körül
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #3318 üzenetére
720 utódjáról mit lehet tudni? Mi lesz a típusa felszereltsége és főleg hogy mikor jön ki?
köszi
-
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3342 üzenetére
Hát nekem az akku nagyon sokat jelentett a választásnál, plusz a méret (minél kisebb, de pl. az 520 vakunélkülisége, stb. az már nem kompenzálja a kis méretét).
Na meg az is, hogy 8x csak szürkén van.A 6-8xx szériát is megnéztem ma, de valahogy mégis egy fekete 720 fekszik itt mellettem
Utolsó darab a Sugárból, nekem egyelőre ez is túl nagy (3.3"-ról jövök), de nagyon szép és nagyon gyors. -
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3340 üzenetére
Pl: "A sebességgel majdnem elégedett voltam és csak azért majdnem, mert előfordultak akadások, illetve több másodperces betöltési képernyők, amiket én elég egyértelműen a kevés RAM számlájára írok. Ugyancsak ide jöhet az, hogy a multitasking sem az igazi, 2-3 program futtatása mellett a böngésző mindig újratölti az oldalt és a programok többségénél a visszalépéskor „Betöltés” felirat fogad. Igen, ezeket a kompromisszukat kénytelenek vagyunk elfogadni."
-
tartlev
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3338 üzenetére
Remek, köszi!
Ettől a részétől félek csak, mert pont emiatt hagyjuk ott az Androidot, katasztrófa, hogy egy gyári(!) FB kliens vagy egy Nike+ Running képes egy normál telót félpercekre belassítani (gyak. semmire nem reagál...), ráadásul úgy, hogy ezek folyamtosan futó appok, amiket ki sem lehet lőni....
És mivel az első 720-as tesztekben még volt akadásról szó, ezért nem voltam biztos, de aztán ahogy több tesztet és fórumot megnéztem, úgy látom, hogy elvileg ez mostanra megszűnt.Az mondjuk érdekes kérdés, hogy egy zenelejátszó hogyan akadhat, mert azt gondolnám, hogy éppen ez az alkalmazás az, hogy előre lehet tervezni, mire lesz szükség és ezért előre betölthető a memóriába, még ha kevés is.
-
tartlev
csendes tag
válasz
Az már sajnos nagy, minden tekintetben.
Még annyit mondjatok még légyszi, hogy ha zenét hallgatok és közben nehezek, az nem lesz lassú ugye, ennyi multitaskingot bír? Ez alapvető lenne, napi 2 óra utazáshoz létszükséglet :-)
A fehér nekem amúgy tetszik, de nem passzol a 100 kilomhoz :-)
A Voda sajnos nem forgalmaz pirosat egyáltalán, erdekes...
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3335 üzenetére
ohh na látod, ezt nem tudtam, nekem "tokkal" van a fekete, így nem igen tapasztalom a csúzosságát.
-
L4mie
veterán
válasz
ne ezt amúgy nem értem miért különbözik a két szín tapintásra...
nem fogtam más színűt, szóval nem tudtom, de ha nokiás meo-s lennék nem enegednék érezhető különbséget. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3321 üzenetére
Csak viszonyítás kérdése. Ettől függetlenül egy HD-t el tundék viselni, mondjuk egy 3000es akkuval a 720 utódjában
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3312 üzenetére
Nem rossz, gondoltam én is a cserére, csak épp kékre. A jackről fogalmam sincs, szerintem kérdezd meg az eladót.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3302 üzenetére
Ha belegondolsz, ezt könnyebb lesz frissíteni, mint az integráltat...Én nem tartom jó ötletnek hogy egy applikációt, ami nem is a MS-é, égessük bele a rendszerbe. Nekem tetszik amúgy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #3295 üzenetére
Vígasztaljon hogy párom androidról váltott a 720-asra és nagyon elégedett vele. Persze eleinte szoknia kellett de már belakta.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3279 üzenetére
Ez a lefagyogatósdi valahogy mindig akkor jött elő,amikor a csóka kivette a dobozból újonnan és elkezdte használni, pont mint nekem, volt hogy napi 2x kellett a szoft resetes bill.kombót nyomogatni. De két hét használat után elmúlt, persze ez lehet az időközbeni kisebb frissítéseknek is köszönhető volt, vagy fene se tudja, csak a kezdeti nagy app telepítéseknek hála.
Visszatérve a lecserélésre, ezután én is valami nagy vérű után nézek, de legalább 1gb ramos után. -
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3279 üzenetére
Nekem is tökéletesen működött, amióta az amber fent volt rajt, egyszer sem fagyott le. Én most 925-re váltottam, de nagyon furcsa a 720 után,hogy kb.felét bírja az akksija. Én is bátran ajánlom mindenkinek, nagyon jó és nem utolsó sorban szép is ez a telefon.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3274 üzenetére
Szerintem is igen stabil a jószág. Anno mikor kivettem a dobozból, akkor csinált érdekes dolgokat vagy 2hétig, de több topicban is olvastam, hogy a zsír új wp-s telók az elején még be nem állnak, addig produkál(hat)nak újraindulásokat. De utána ez megszűnik, ahogy nálam is. Idejére sem emlékszem,hogy mikor volt ilyen fagyás, újraindulás problémám. Szóval én atomstabilra mondom a telefont.
Egy bibije van csak a 720nak, az pedig az 512ram. Valószínűleg emiatt fogok (majd) cserélni, mert sokszor újratölti az oldalakat meg a "folytatás..." felirat sem tetszik,mikor gyorsan kellene valamit elintéznem a telefonnal.
A fenti leendő kollégának is inkább egy 1gb ramos telót tudok melegen ajánlani,pl.820.
Ettől függetlenül nagyon szeretem a 720at, egy megbízható, segítő eszköz a mindennapokban. -
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3274 üzenetére
Akkor velem lehet a hiba, de nekem tökéletesen működik. Habár nem hajtom szét minden nap, pl. nem webezek vele, mert kényelmetlennek tartom ekkora kijelzőn. De nem indul újra egyszer sem.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3271 üzenetére
"Újraindulgat". Nekem nem! 1 éve lesz lassan hogy megvan. Amber előtt voltak újraindulások, azóta nem. Vagy féléve nem volt egy se...Szerintem ez app függő!
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3244 üzenetére
átlag nekem is 2 nap, 3G + Wifi folyton on, napi fél óra jewellers, e-mail, 30-40 perc telefonálás, facebook, ebédnél hírek olvasása.
mellesleg elégedett vagyok vele, amikor szüleimnél voltam és letettem hétvégére akkor majdnem bírt 4 napot ^_^
mivel black előtt lett meg 1 héttel így nem igazán tudok viszonyítani. -
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3226 üzenetére
NFC 520-on? Meg ha megnézed van egy-egy nagyobb fekete sáv az oldalán, itt valami emulátorról van szó, vagy hasonló mókolásról...99%, hogy fake.
-
válasz
Vassili_Zait #3224 üzenetére
ez fake videó
-
oleee
tag
válasz
Vassili_Zait #3213 üzenetére
Hát elég ijesztőnek tűnik a csere a youtube videó alapján...Ha berendelem az alkatrészt, tudtok olyan gsm szervizest, aki vállal ilyesmit?
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3190 üzenetére
Most kipróbáltam kihangosítva és már megszólalt, de 1-2mp-ig, utána kussolt, utána megint szólt és újra csend, úgyhogy ez hardver bibi.
Francnak se hiányzott a szervíz.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #3177 üzenetére
Azért melegszik a 720 is szépen pl játék alatt. Egy sima ae jewel alatt is érezhetően meleg a hátlap.
razzorr: Azért párásodik az ablak mert nem kezeli jól a hőt. Egy 98-as 5-ös bmw-ben is már olyan üveg van hogy nem párásodik be egykönnyen és azóta már fejlődtek a dolgok. Ja és nincs bmw-m és bmw fan se vagyok.
Napfénysüti: Újat ne is mert sosem ér annyit amennyit elkérnek érte viszont 2000 előtt-ről passat-ot nyugodtan. Akkor még a vw is évtizedekre tervezett autót. Ma ez már sehol sem divat.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
920 is marhára melegszik. Igaz télen ez még akár feature is lehet mint kézmelegítő.
Autókhoz: én WV soron dolgoztam diákként plusz volt egy haverom VW szervizben. Óva intett hogy véletlen valamelyik autóját vegyem a márkának plusz a saját összeszerelő tapasztalatom alapján sem igazán mernék belevágni.
-
Kyller
senior tag
válasz
Ez így nem igaz, max jobban mint a 720, de nem vészes.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3176 üzenetére
Nekem a gyakorlatban mást mutat a helyzet, jelenleg is 5db Ford van a családban és mind hibátlan, egy típus bakijuk van csak, párásodnak az ablakok, sokkal jobban mint más márkánál, ja meg kicsit többet fogyasztanak
Az összes Opellel, VW-vel a tö.öm tele volt/van, mindnek véres a torka, meg hullanak szét, főleg az Opelek. Azért ha beülsz egy S-Maxba akkor nem az igénytelen alkatrészek jutnak eszedbe.
Ezen ne nyissunk vitát, ez is olyan mint telefonokon vitázni -
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3167 üzenetére
Nem mondanám, hogy játéktelefon. 10k-ért újonnan meg egyenesen főnyeremény. Nálunk nekem 720 van, asszonynak 520. Az egyetlen ami ténylegesen sokkal jobb a 720-ban, az a kijelzője. A vas alattuk megegyezik, azzal nincs gond. Előlapi kamera hiányzhat Skype esetén, de amúgy ki használja még valami másra?
Nem azt mondom, én is a 720-at ajánlanám, de 10-ért mindenképp 520 -
D4M13N
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3122 üzenetére
slow motion használata.Ó de hányszor írtam meg véleményben hogy nagyon szeretném látni a készülékben.
örömkönnyek!
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #3122 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam. Ez már nem egy kis ráncfelvarrás... Várós nagyon!
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3083 üzenetére
A 625-720 csatában én is azt mondom, hogy alacsonyabb kategóriás telefonnak tűnik a 625 a 720 mellett. De kinek a pap /kinek a paplan
/
Meg szerintem a 625-nek láthatóbban pixeles a képe, de akit ez nem zavar az vegye, vigye.
Én azt mondom, hogy ha a 720-ban 1gb ram lenne, akkor egy jó időre le lenne tudva nálam a telefon kérdés. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #3073 üzenetére
köszi!
Majd ha lesz időm, akkor nekifeszülök a Black-kel is fotózni. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3063 üzenetére
Valóban sokkal jobb a 720 kamerája? Gondolkodtam a 820-on is annak idején, de aztán a 720 lett a vége. Nincs viszonyítási alapom, de azt látom, hogy a Black óta jobb képeket lehet vele készíteni. Már a korábbi önmagához képest.:-)
-
Sawyer_
tag
válasz
Hol érezhető a sebességkülönbség? Oldal betöltéseknél?
A 820 is olyan gyakran újratölti a lapokat,alkalmazásokat?
-
L4mie
veterán
válasz
amúgy 820-at vagy HTC 8x-et vettem volna, ha van a telenornál....de nincs, szóval maradt ez
mindenesetre nem bántam meg -
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3053 üzenetére
Nekem is gördülékenyebbnek tűnik a telefon, de nálam korábban sem volt gond az akadasokkal, pedig nekem is fent volt a Dev Preview.
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #3038 üzenetére
Ja, én is csak arra tudok gondolni, hogy ez feleslegesen kapcsolgatja a gps-t és meríti az akksit (na meg jelenti a helyzetemet...)
Levelezőkliensbe először az Outlook-ot állítottam be, arra irányítottam át a gmail-t. Csak azt vettem észre,hogy néha nem tudok a telefonról gmail-es leveleket forwardolni (de válaszolni pl. tudtam rá...).
Most próbálkozom a gmail -lel, de igazából nem lenne rossz megszabadulni a Google-től...
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2957 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy hogy és legfőképpen miért szinkronizálgatott állandóan. Talán az a több ezer céges levelezésem, sikertelen hírlevél kiküldéseim lehetnek a probléma oka. De szerintem szerver oldalon is lehet valami bibi az exchange fiókkal. Na mindegy, az a lényeg, hogy most nem merül.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2952 üzenetére
És ezt te hogy állítottad be?
razzorr (#2951) - Most én jártam úgy, hogy tegnap reggel levettem töltőről, estére 60%-ig esett, ez szokatlan, mert nem szokott. Kíváncsiságból annyit állítottam át előtt, hogy a wifi folyamatosan ment. Reggelre leesett 25%-ra, most kénytelen voltam tölteni a melóban... pedig nem szoktam. Nem tudom mi történt, ilyen durva merülés nem jellemző. Az email szinkronizációt is pár napja áttettem 2 hetesre, most vissza vettem 7 napra, elég lesz az, de előtte sokáig 3 napos szinkron használtam, lehet még visszább veszem, hogy ha az megoldaná ezt a problémát.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2952 üzenetére
Nekem valamiért állandóan szinkronizálgatta, pedig 15perces frissítés volt/van beálítva. Nem értem, de úgy néz ki megoldódott a problem, most 2 teljes napot ment, pedig használtam rendesen. Ez a lényeg.
-
PuMbA
titán
válasz
Vassili_Zait #2946 üzenetére
Még nem, de tuti, hogy hamarosan lehet, mert a GDR2-t is fel lehetett már tenni Coming soon-nál
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2935 üzenetére
A kollega imént említette, hogy ő nem kapta meg...vagy nem állította be?...
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #2905 üzenetére
csatorna váltás a wifin bizony kedvezően befolyásolhatja az üzemidőt no meg a hálózat teljesítményét mert ha a környéken sok wifi használja ugyanazt a csatornát (nagyon sok routeren / AP-n a 11-es a default pl.) akkor nagy lehet az interferencia emiatt pedig sok csomagot ujra kell küldeni/kérnie a telefonnak
amúgy ha van rá lehetőség akkor 2 csatorna különbséget javasolnak az okosok...
(nyilván ez egy nagyon zsúfolt lakótelepen gyakorlatilag lehetetlen....)(megyj: a 802.11 eszközök már elvileg képesek együttmüködni más eszközökkel és megosztani az azonos frekvenciát, de azért jobb a békesség szerintem :-) )
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2905 üzenetére
Nyomok majd egy hr-t és utána hátha kiderül hogy mi volt a bibi. Azt meg kétlem,hogy fél év alatt elhasználódott volna.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #2884 üzenetére
Találkoztam már pár db-al, mindegyiknek tökéletes volt a hangminősége.
-
hroberto
veterán
válasz
Vassili_Zait #2875 üzenetére
Igaz, hogy hardveresen erősebb a 8X és az Ativ S, de nincs mögöttük a Nokia szoftver támogatása, és ez is számít (legalábbis nekem).
A 625 meg végképp nem jobb vétel. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2867 üzenetére
Nem tudom melyik a nokia mappás alkalmazás.
Kijelzője tényleg jó meg maga a telefon szép ezt valóban nálam is többen megjegyezték. Nálam újraindulás nem igen fordul elő inkább olyan hogy megakad mintha lefagyna aztán némi idő után megy tovább. Szerencsére ez elég ritka amúgy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2865 üzenetére
Én pont a kamerájától nem dobtam hátast pedig dícsérték.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2856 üzenetére
Sose volt felső kategória. Mindig is a közép kat.-ba sorolták, és most is oda tartozik. Ne mond, hogy az 520 szintjén van? Kijelzője pl. még mindig elver pár felső kategóriás példányt...
Nem kell itt rábeszélni senkit semmire. De ne is döngöld a földbe, mert egyáltalán nem olyan, mint aminek beállítod. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2856 üzenetére
Az lehet hogy már alsó ligában játszik de ettől még lehet jó vétel valaki számára aki drágábbat nem venne. Persze ha azonos áron van 1Gb-os modell akkor meg kell fontolni de kérdés hogy az illetőnek mik a prioritások. Nálam még tuti 1-1,5 évig marad a 720 mert nem cserélgetek gyakran telefont.
-
tott
tag
válasz
Vassili_Zait #2852 üzenetére
Hm, érdekes. Az összes tesztben azt olvasom, hogy a felület és a gyári alkalmazások minden WP8as telón egyforma gyorsan futnak, kezdve az 520tól a 1520-ig. Ezek szerint ez nem igaz? Azt hittem ez az egyik aduáasz a mai windowsos teloknal.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2852 üzenetére
Nem tudom minek kell a feszkót keltened. Egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet, sőt...Akkor veszed észre hogy csak félgigád van, amikor megnyitod az alkalmazást, utána szinte semmi különbség nincs a futtatott progik sebességében az 1GB-tal szerelt modellekhez képest...
"Ha balra elhúzom a kezdóképernyőt akkor az ott található #-től egészen a Z betűig elhelyezkedő appoknál!"
Na meg ez...
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #2847 üzenetére
konkrétan miben érzed?
szerintem ahhoz képest, hogy az IS-emben ha jól tudom 768 RAM van, szerencsétlen széjjel szakad, akadozik a legalapabb funkcióknál gondolok itt hívás...sms
próbáltam 520-at és 810-et teljesen korrekt volt.Na mármost pont ezért váltok androidról, egy 2.5 éves akkor prémium minőségű bár középkategóriás hardverrel megáldott telefonnal lehessen már nyugodtan telefonálni, sms-t írni,
Gyári frissítéseknek hála, belassult, oké...A főzött romokat teszteltem,
max. 1 hónapig jó, gyors etc, aztán ismét lassú,/lassulás alatt értsd azt, hogy hívnak, alapból a hívást 3-4 csengés után kezdi el nálam jelezni, felveszem 2-3mp mire gyakorlatilag elindul a beszélgetés, ezt androidnál többen panaszolták már./
ezt akarom elkerülni WP vel, levelezés, web, némi chat, forsquare, dropbox, zene, zseblámpa -
tott
tag
válasz
Vassili_Zait #2847 üzenetére
Milyen appeknél jelent problémát az 512MB RAm? a jatekokon kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest