- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
cashzoli #1986 üzenetére
Tövig benn van. nem hinném, hogy a fülessel lenne baj, mert nem az 500 forintos kategória (Sennheiser CX300 Precision II).
Egyszer akkor fordult elő, mikor zenét hallgattam, jött egy hívásom, felvettem telefonon, és fülesen hallgattam, de a partneremet csak félfüllel hallottam már.. pedig a zene sztereó volt. -
razzorr
őstag
válasz
cashzoli #1663 üzenetére
Ezt osztom én is. Pénteken este töltőre dugtam, szombat reggel le, elmentem melózni, nyomogattam, neteztem, maileztem, telefonáltam, videókat is kellett készítenem...vasárnap visszafogottan használtam, de wifin volt legtöbbször a mailek miatt, ja progikat is frissítettem...ma hétfő van, 51%-on az akku és eszembe sincs töltőért rohanni, holott ma már annyi mindent kellett telefonon intézni, hogy a volt droidom már reggeltől idáig lemerült volna simán. Átlagban amúgy max 2napot, néha csak másfelet szokott menni, de akkor kapja rendesen a parancsaimat és "dolgozik mint a gép"
-
razzorr
őstag
válasz
cashzoli #1300 üzenetére
Lehet rendelek egyet én is,mert ez a bebújtatós tok ami most van, nem olyan hű de jó. Persze megvédi a telót,csak kicsit sokszor körülményes kivenni.
trassher: jaja, jöhetnek a tapasztalatok. Hamarosan írok egy hosszabb összefoglalót én is, hátha jól jön a leendő tulajoknak.
-
razzorr
őstag
válasz
cashzoli #1298 üzenetére
És ez az anyag mennyire puha? Nem telepszik be a kosz az oldalán?
Meg annyi még hogy könnyen kijön a zsebből? Mert anno galaxymnál használtam 2 félét is, és a puha úgy betapadt a zsebembe, hogy kocsiban esélytelen volt kihalászni. Viszont mind a kettő alá szépen betelepedett a kosz.
-
DJC
csendes tag
válasz
cashzoli #1192 üzenetére
Mi is voltunk kirándulni, autóval. IGO bekapcsol és tűz (szokás szerint) legújabb térkép, biztos ami biztos. Egy körforgalomban teljesen összekavart, rossz irányba küldött, felhúztam magam, félreálltam, elő a 720-as: cím keresés, beállítás, pillanatok alatt és már mutatta is a helyes irányt. Nem a 3. kijáraton, hanem a 2.-on kellett elhagyni a körforgalmat. Legszívesebben kivágtam volna a PNA-t az ablakon. Hazafelé Dunaföldvárnál megint megviccelt az IGO és megint a 720-as húzott ki a sz*arból, de akkor már csak röhögtem az egészen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest