- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
almafa42 #1404 üzenetére
Már azt hittem hogy az enyém lesz hibás. Az a gond hogy bele sem tudom rakni a zsebembe így a telefont mivel egyből kicsúszik. Igazából számomra nem gond mivel telefonon évente egyszer hallgatok zenét csak kíváncsi voltam hogy nem hibás e a telefon.
Szerk.: Ezen kívül teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal és a WP8-al. Megváltás szint kb. android után.
Napfénysüti: Nos nekem nem pattan be hanem azelőtt 1-2mm-rel megáll a csatlakozó és ugye emiatt nem fix benne.
Szerk2.: Noob voltam csupán bevallom. Nem mertem jobban megnyomni elsőre, most viszont bepattant ahogy kell. Látszik hogy nem volt még telefonom ami ennyire bejött volna, még a jack csatit se mertem rendesen beletolni
-
cashzoli
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest