- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
Köszi! Az később nekem is beugrott, hogy a név csak a Nokiás frissítéssel változik, és már az árubáz is oké. Le is jött a Here Drive+ szépen, ennek nagyon örülök.
Két pici dolog van egyelőre, ami nem tetszik:
- A vesszőt áttették a számbillentyűzetre, így gépelskor mindig váltogatni kell oda-vissza.
- Megváltozott a töltéskor hallható jelzőhang és az istennek sem tudom vissgaállítani arra, ami régebben volt! -
Воланд
titán
na, a nokia eddig szart a fejemre, viszont az expansys azt irta, hogy tudnak olyan esetrol, amikor az expansys altal kiallitott szamlat elfogadtak itthon. majd jovo heten bemegyek egy-ket care-be, hogy ott mit mondanak. az azert hihetetlen, hogy nincs egy e-mail feltuntetve a nokia magyarorszag honlapjan.
-
Vassili_Zait
senior tag
B-tel, 2napig hívogattam a szutykabbnál szutykabb webshopokat, ahol lekezeltek meg használt telefont akartak eladni... Mire rátaláltam erre, korrekt kis bolt, csak messze van, de ha kiszállíttatod, akkor 8napig visszaküldheted ha nem tetszik! Azt kapod amit a honlapon olvasol!
-
Vassili_Zait
senior tag
Ahol én vettem ott megmondták, hogy a kínaiaknak gyártották... A töltője is olyan, hogy átalakítóval használom.
amúgy az áfa tartalommal szoktak játszani... Hogy nem tudod visszaigényelni... Meg ahová EU garancia sok helyen azt jelenti, hogy használt bemutató készüléket adnak...
ha valaki érdekel tudok javasolni egy olcsó korrekt boltot, ahol nem vernek át ilyen dolgokkal! És még 27%os áfát is tartalmaz az ár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest