- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacsa.
csendes tag
-
L4mie
veterán
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
razzorr #4195 üzenetére
Nekem az sokat segített a sebességen, hogy a telepítés után rögtön csináltam egy hr-t, és nem töltöttem vissza a biztonsági mentést. Tudom, hogy gyorsabb, mert vagy háromszor rágtam fel egymás után. Elsőre egy nap alatt kétszer fagyott, azt a következő alkalommal a kamera miatt omlott össze néhányszor, most két hete stabil, és alig lassult valamit a cyanhoz képest. Az is inkább a start screenen tetten érhető, de szerintem a csempék nagy száma miatt. A mappákkal még több csempe került ki (40 db csempém van kint az egy időben látható felületen), és hát a hw nem mai darab...
-
-
Lacess
tag
válasz
razzorr #4132 üzenetére
Hát velem meg az a helyzet hogy pont ez a 720 méret ami megfelelő, nagyobb kizárt. Az egykezes használatról semmiképp nem mondanék le. Viszont a 73x is már túl nagy. Egyszerűen nem tudok olyan modellt mondani jelenleg ami megfelelő lenne.
Nekem fontosabb a jó akku, anyaghasználat és összeszerelési minőség mint a multimédiás képességek. Ezért is vettem ezt a modellt. Az újabbakban sajnos ezt már nem látom csak a nagyobbakban, azok pedig méretük miatt kiesnek.
Nem tudom mi lesz később...
Lehet hogy pont nekem készül az iPhone? -
Lacess
tag
válasz
razzorr #4127 üzenetére
Hát igen, sajnos 8.1 óta változtak a dolgok.
Én a 720-at főleg az akksi illetve a kinézet/méret/IPS kijelző miatt vettem. Nálam főként telefonként funkcionál, szinte semmi multimédia vagy játék. Nem vagyok hardcore user a telefon témában de vicces hogy oda jutottunk hogy a félévente megnézett 5db youtube videóból a 3.nál restart... Meg a random kezdőképernyőre lépések... Elszomorít.
Viszont legalább gyönyörű és jól bírja az akku.
A nagyobb baj viszont az hogy fogalmam sincs mi lenne ha utódot kellene keresnem. Egyik sem jön be az újak közül, max a 930 viszont itt meg a méretekkel van a gond.
Lehet 925-öt kellett volna vennem mikor ezt vettem... sőt biztos... -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #4127 üzenetére
Én ezért adtam el... az árából egy jó állapotú Ativ s-t simán lehet venni... aztán az pörgősebb... vagy akár egy 820-ast...
Sajnos ez volt a leggyöngébb WP8-as telefon... Pedig gyönyörű, és anyaghasználatban nekem a kedvencem... Kamerája több mint elég volt nekem... és a kijelzőt is nagyon szerettem... de antutun még a 520-nál is gyengébb volt... és a 8s-is körbehugyozta... saját mérések...
-
Pinyo16689
senior tag
-
AegriMiles
csendes tag
válasz
razzorr #3947 üzenetére
Nem csak neked szólt (furcsálkodtál rajta hogy nincs kiadva), mindenkinek akit érdekel hol tudja megnézni melyik telóra mikor lesz kiadva
De ha már írtad, a végső korlát eléggé relatív, de én nem foglak meggátolni hogy újat vegyél
A fogyasztói társadalom pedig olyan amilyen, de senki nem kényszerít arra hogy frissíts, vagy hogy bármiből is újat vegyél, de ez már nem ide tartozik... -
Pinyo16689
senior tag
válasz
razzorr #3907 üzenetére
Nekem fent volt a pfd, a sebesség ahhoz képest a cyannal javult. Sokkal kevésbé akadozik, folyamatosak az animációk, egyből betöltődnek a csempék, szóval szerintem jobb lett. Kivéve a fotók csempe, ha csak egy képet szeretnék megjeleníteni rajta. Az most is akadozik, sajna...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3703 üzenetére
Na ezek azok a sztereotípiák amiknek csak a fele igaz... Ram csak akkor fogy el ha hülye a felhasznàló... Nagyon jól belehet álligatni a dolgokat... Én pl ne
Használok appkillereket... Ébresztő tudom hogy régen szar volt... Ezért még mindig a 8s-re ébredek...Kifagyó programok? A devpreviwe wpn sokat fagynak az appok... Meg az én 720am is fagyós volt... Droid meg nem igazán... Szóval ez hülyeség... Persze a 30ezres zeteblédek thlek kifagynak...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3693 üzenetére
Hát... tartom azt az állításom, hogy bármelyik WP felveszi a droidokkal felső kategóriában...
Sebességre ugyan az, csak ugye, az appok sokkal jobbak
és a FB messenger is sokkal jobban optimalizáét, nincsenek visszatöltések... de ugye a whatsapp is szar volt, aztán milyen faszára meg tudták csinálni, remélem a FB messenger is így lesz! Itt van a legtöbb behozni való...
Ami a Samu mellett szól, az a formaterv, mármint nem az hogy szebb, mert nem, de baromi ergonómikus... valszeg az ativ vonalon fogok visszatérni a WP-hez, ha elérhető árban lesz az új... Hatalmas kijelző, de a telefon mégis sokkal jobban elfér a zsebemben... a lumiát mindig ki kellett tennem... ha leültem... ezt nem...
Droid kamera app nem jön be, abban a WP sokkal jobb...
Billentyűzet... 3 napig próbálgattam mire találtam egy olyat ami megközelíti a WP-set...
Ami nagyon zavar, hogy hiába pakolom ki az ikonokat meg widgeteket... eltévedek, és percekig lapozgatok, mire megtalálok valamit... ebben a WP verhetetlen...
Laggolás? Az Wp-s tündérmese
Tényleg nem tapasztalom... mondjuk hozzányúltam rendesen a touchwizhez... és kikapcsolgattam mindent ami felesleges...
Akis fasza, addig bírja kb mint a 720...
Zenelejátszót nagyon sajnálom, mert a WP-s annyira jó, hogy hihetetlen.... pont ezt vártam, hogy majd feltelepítem a winampot meg ilyen szarokat... de rá kellett jönnöm, hogy a wp-s beépített mindegyiket lemossa... stílusban és használhatóságban is... és a hangerő megnyomással történő kezelés nagyon hiányzik... eddig nem találtam olyat ami tudná... mondjuk 4-5 próbálkozás után feladtam, és a 8s-emet használom ilyen célra
Állapotjelző led! Nagyon kellene a WP-re... glance screen meg nagyon hiányzik a droidról... szóval 1:1
Egy dolog ami nem hiányzik... a betöltés... és folytatás...felirat. de ezt betudom az 512 ram-nak...
Szóval összegezve, a droid funkcionálisan utol van érve! Appokban viszont nagyon nagy a lemaradás...
a 720 képes felvenni a versenyt akármelyik csúcs droiddal egy laikus kezében... tőlem is kérdezték nemrég, hogy hogy merek egy ilyen méregdrága telefonnal bulizni menni, és még fotózok is vele... akkor kb. 30-35-öt ért használtan a 720... viszont ennyiért egy droid az kínszenvedés...
Természetesen a 8s-t megtartottam, hogy tudjam követni a fejlődést
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
razzorr #3392 üzenetére
Ezek normálisabb androidos telók nem a hulladékfélék már.
Bár az én Xperia U-m is amilyen szép reményekkel indult el anno két éve s mára milyen használni.........Szinte bizonyos hogy 625 lesz a telóm, 3000 forintot kell érte adnom csak a Vodának és onnantól két évig a Go+ csomag havidíja miatt összesen havonta kb 5 percet fognak elrabolni az életemből...
-
dzoli87
aktív tag
válasz
razzorr #3387 üzenetére
Hát igen elég nagy különbség van, pár hete sikerült egy 925-öst nyomkodnom (haveromé), a mai napig elkérem minden nap egy kis időre, mert egyszerűen a rabja lettem!
A rendszer váltáshoz az is közrejátszik, hogy egymás után két Sony telefonomban is csalódnom kellett, nem is kicsit, úgy, hogy menekülnék már, de még különösebb konkrétumot nem találtam az utódjáról, csak annyit, hogy valamikor 2014-ben jön. Azért köszönöm, hogy írtál!
(Egy leendő Lumia felhasználó)! -
tartlev
csendes tag
válasz
razzorr #3357 üzenetére
A beépített mail kliens végülis egész jó, kezdem megszeretni, egyelőre az van Gmail helyett, valami újat megszokni annyi év után Gmail után az most elég sajtreszelős lenne.
Data Sense: Nem tudom kinek újdonság még rajtam kívül, de megjelent a Vodás telókra is a legújabb frissítéssel.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3316 üzenetére
Igazából én már az utódot várom, ha lesz benne normális kamera meg minimum 1 giga ram, a kinézete hasonló lesz, és egy HD kijelzőt kap, akkor azt hiszem azonnal be is ruházok egyre... ha nem akkor marad egy 925... a pletykák régebben 720-as duál Sim-es utódjáról szóltak...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3276 üzenetére
Nem belső égésű motor ez, hogy bejáratós legyen
Abban nem hiszek, hogy magától megjavulna... Max csak szerencséd van... Ha visszaolvasgatunk, vagy te talán még emlékszel is rá, rengetegen írják, hogy lefagyott mit kell vele csinálni, meg újraaindult... Nem akarom fikázni, egyáltalán, mert nagyon jó teló, és nem bántam meg, hogy megvettem... De az enyémet lassan lecserélem, valami nagyobbra... 920,925 vagy 1020... Legjobb az lenne, ha jönne mondjuk 735 jobb procival, 1giga rammal és dual simmel... Hasonló kinézettel... Na azért már szaladnék is a boltba!
-
mike1334
veterán
válasz
razzorr #3276 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Igen gondoltam a 820ra, de az kicsit több a rászánt keretnél, meg a 720 jobban is tetszik. Ha lenne az 525ben villanó, akkor az lenne a tuti befutó.
Netezni csak híroldalak, meg email, azon kívül gps telefonálás és pár időrabló játék, ha tölteni kell vmivel az időt. Így sem ajánlott? -
Pet_i
senior tag
válasz
razzorr #3207 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Akkor még néhány napot várok, hátha csoda történik.
Más:
1. A képeket hogyan tudom visszaállítani a felhőből a telefonra?
2. Kezdetektől fogva valamilyen ismeretlen okból 2 MS fiók van a telefononom: egy hotmail és egy live. Nem tudom valahogy egyesíteni őket?
-
gurabli
őstag
válasz
razzorr #3178 üzenetére
Hát, szerencse, hogy (még) nagy a választék
Sok ismerősöm esküszik a francia autókra, sőt, még olyan is akad, aki az olaszra!!! (nem Ferrari, stb, hanem Fiat), engem meg kiráz a hideg minden egyes francia autótól, brrr.
Azért ha ültél már Passatban, mondjuk egy CC-ben full extrával, akkor nem mondanál ilyet, nem hiszem, hogy az európai Fordnak van olyan autója, ami megközelítené... De emígy én is szeretem a Fordokat, elvégre az is német, de nem hiszem, hogy vennék (főleg újat), mert minden esetben találnék sokkal jobb VW/Audi/BMW/Mercedes alternatívát azonos árban.
Ami a motort illeti, nagyon tévúton jársz, mert pl. a VW 1.9 TDI(piros) motorja könnyen lehet, hogy a valaha is készített legjobb ár/érték/megbízhatóság/teljesítmény motor, igen csak irigylik őket... Ha normálisan bánnak vele, kimegy a világból is, azt sem tudod, hogy mi a szerelő...
És elnézést a sok offért
-
gurabli
őstag
válasz
razzorr #3170 üzenetére
Astra G vs Mondeo? Hát, én lehet, hogy maradnék az Astra mellett, nekem sokkal jobban bejön
És azért olcsóbb is
Ha azt írod, hogy Astra G vagy VW Passat, akkor már más a helyzet, de persze akkor is az új Astrát választanám, akármelyik használt, több éves autóval szemben
-
Kyller
senior tag
válasz
razzorr #3131 üzenetére
Nem meríti nagyon, sőt, meglepően jól bírja. Ha be van kapcsolva a koppintásos ébresztés, akkor valamivel jobba húzza le az akksit. Maga a glance nekem időközönkéntre van állítva, olyan 10 perc múlva lekapcsol, illetve ha zsebrevágod. Éjszakai módban is lekapcsol, nem megy egész este
Kómásan rácsapok egyet, és megjelenik. Szerintem baromi hasznos funkció, nekem még megvan az érzés, főleg hogy notifikációkat is mutat, nem kell ezért felébresztenem
-
Sawyer_
tag
válasz
razzorr #3128 üzenetére
Nálam is van hasonló. Főleg akkor jön elő, ha hosszabb ideig zsebben volt. Saját elmeletem szerint, ha azt érzékeli, hogy zsebben van, akkor a dupla kopp funkciót kikapcsolja, és ezért kell több nyomkodás amikor eloveszed, mert kell egy kis idő amíg a funkció bekapcsol
-
Kyller
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #2901 üzenetére
Nekem egyszer volt egy alcatel telefonom... még porbafingó koromban... mindig lefagyott... mikor 7edszer mentem érte a vodafoneba, azt mondta a kedves eladó néni, hogy ha nem nem játszom rajta, és nem írok sms-t akkor biztos jól fog működni... szerencsére átvétel után a menübe való belépéskor ismét lefagyott... úgyhogy végre kicserélték...
-
_JD
csendes tag
válasz
razzorr #2901 üzenetére
Láttam olyan tesztet ahol okostelefon a 3G modem adatkapcsolat nélkül kevesebbet fogyasztott mint a 2G modem adatkapcsolat nélkül.
Persze ez nem szentírás és nagyon sok dologtól függ, ezért írtam alapigazság helyett hogy próbáld ki.
Tehát ha WiFi-n vagy (mint ahogy előbb írtad) olyankor megérhet egy próbát ez a megoldás.
-
oleee
tag
válasz
razzorr #2822 üzenetére
Nagyon bosszantó, többek között ezért választottam ezt a készüléket, erre fel..
Ezekre a modern Li-ion akksikra azt mondták, nem kell különösebben gondozni őket (azaz hogy az egyedüli komoly kapacitás kiesést az okozhatja, hogy ha nem használjuk, töltjük), tehát kizárnám a rossz töltési szokásokat. Vagy lehet, hogy egyszerűen gagyi akkumulátorral szerelték?Más: a mostani Whatsapp frissítés másnak is napi szinten okoz fagyást, azon túl hogy baromi lassan nyit meg?
-
válasz
razzorr #2672 üzenetére
Telenor függő. Tegnap este nyomtam neki egy hard resetet, ami megoldotta a problémát...egy ideig... Semmi más nem került fel, csak a frissítés, amit saját magának szedett le a Microsoft-tól. Amber még nincs rajta, hiába nyomogattam neki két napig, hogy keresse a frissítést, b@szta se megtalálni.
Amit kínomban megpróbáltam, hogy kivettem a jelölést mindkét helyről a telefon követése menüpontban, mert arra a funkcióra gyanakodtam. Először megoldotta a gondot, azután ismét csinálta a kéretlen restartot. Még egyszer mondom, semmi utólagos program nincs fent jelenleg. Ennél a pontnál már nagyon kezdtem bánni, hogy nem beszéltem rá a Zasszonyt egy 920-ra, azzal legalább megvédte volna magát, ha szükséges. Kikapcsoltam a Wi-Fi-t, láss csodát, kikapcsolt rendesen. Majd újra. Aztán megint. Még mindig jó. Na mondom, itt a Szent Grál, valamiért játszik a routerrel (TP-LINK 1043ND); nem ez lenne az első eszköz, ami furán viselekdik vele. Visszakapcsoltam a WiFi-t, erre úgy is rendben leállt.Ennél a pontnál kellemes ünnepeket kívántam az összes finn szoftverfejlesztőnek és családjának, majd lefeküdtem aludni. Halkan jegyzem meg, azóta sem csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Honda topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest